testimonial-romania

10 locatii pentru vacanta de vara in Romania

iunie 30, 2020 6:45
Publicat de Andrei

 

Akasha Retreat

Situat la o altitudine de 1000 de metri, in inima Parcului National Piatra Craiului, Akasha Retreat este despre dezintoxicare digitala, terapii holistice, alimente bazate pe plante si teme de bunastare, fiind locul ideal pentru realaxare fizica si spirituala. Resortul dispune de 10 camere, camera de masaj si spatii de yoga atat in interior cat si in exterior. De asemenea, resortul a fost inclus in “20 best yoga holidays worldwide” de catre The Guardian.

 

Carpathian Log Home

Carpathian Log Home este un complex de 2 cabane din lemn cu arhitectura deosebita, situate la marginea padurii, langa Castelul Bran. O cabana are 4 dormitoare, iar cealalta 5 dormitoare cu baie proprie, iar pe langa privelistea superba, acestea sunt dotate cu camere de zi cu tavan inalt din lemn, semineu si pereti de sticla cu vedere catre munti, dar si sauna si jacuzzi.

 

Chiba Retreat

Situata in Brasov, intr-o zona retrasa de langa padure, cu gradina proprie si parau ce trece prin fata portii, Chiba Retreat este o cabana moderna, cu un stil ce te duce cu gandul la vacantele in Austria. Este o cabana in regim self catering, cu 7 dormitoare duble matrimoniale, 5 bai, un living imens cu semineu, bucatarie si loc de luat masa, gradina cu zona de barbeque.

 

Green Cottage

Green Cottage nu ofera doar peisaje mirifice spre masivul Piatra Craiului, ci si un loc rafinat si confortabil in care sa te relaxezi, indiferent de anotimp. Cabana este alcatuita dintr-un living generos cu bucatarie open-space si loc de servit masa, 2 bai si 2 dormitoare spatioase. In living exista o canapea extensibila pe care pot dormi inca 2 persoane, astfel ca vorbim despre o capacitate totala de 6 persoane.

 

Moon Resort

Moon Resort de afla la 2 km de centrul statiunii Busteni si este inconjurat de o priveliste minunata. Acesta pune la dispozitie 2 tipuri de casute: Moon Callisto, compusa din 2 dormitoare cu baie proprie, living, kitchineta, zona de dinning, terasa de 30 mp si gradina proprie. A doua varianta, Moon Juliet este dispune de dormitor, baie, terasa de 12 mp si gradina proprie. Toate cele 5 casute ofera vedere la munte.

 

Pines Boutique Villa Vama Veche

The Pines Boutique Villa se afla in Vama Veche, la 550 de metri de plaja Amphora. Vila dispune de 8 spatii de cazare – 4 camere sunt situate la primul etaj cu vedere catre campurile de floarea soarelui sau spre mare. Spatiile de la parter, doua apartamente si 2 camere duble au fiecare curte privata. Vila ofera un decor modern, ce combina elemente de design nordic cu piese marocane realizate manual si texturi naturale.

 

Sunrise Glamping Retreat

Sunrise Glamping Retreat este considerat unul dintre cele mai frumoase glampinguri din Romania. Acesta este amplasat in comuna Bradulet, la poalele masivului Fagaras, intr-o zona foarte pitoreasca. Resortul este format din 8 corturi de lux (2 dintre ele cu baie privata si semineu), realizate din material impermeabil, fiecare avand propria terasa. Transfagarasanul, considerat una dintre cele mai frumoase sosele din lume, se afla la doar 20 km distanta de Bradulet.

 

Vila Tagoo – Adults Only

Situata intre 2 puncte extrem de cunoscute iubitorilor de Vama Veche, Expirat si Amphora, Vila Tagoo ofera 7 duble si 2 tip bungalow. Vila are un stil asemanator caselor mediteraneene, ce te va duce cu gandul la Grecia. Poti alege sa te relaxezi la piscina sau chiar pe plaja, aceasta fiind situata la numai 150 m de vila.

 

Ursa Mica Glamping Resort

Ursa Mica Glamping Resort este situat intr-o zona privilegiata, intre muntii Bucegi si Piatra Craiului, intre Dambovicioara si Bran. Resortul ofera 12 corturi, dotate fiecare cu 4 paturi single, cele doua din mijloc fiind unite. Toate corturile sunt inclazite cu soba pe lemne si au vedere catre Piatra Craiului. Ursa Mica detine si o zona de relaxare cu sauna (capacitate maxima 4 persoane ) si 2 ciubere cu capacitate de 8 persoane.

 

Valea Verde Resort

Valea Verde Resort se afla in Cund, la 30 km de Sighisoara, in inima Transilvaniei. Proprietatea pune la dispoziţie camere individuale raspandite prin tot satul Cund, in vechile case sasesti, ce au fost reconditionate si carora li s-au adaugat elemente moderne. Oaspetii au la dispozitie si un restaurant ce ofera meniu de degustare cu preparate ce imbina mostenirea gastronomica transilvaneana cu elemente internationale. La Cund, oportunitatile de a face miscare sunt nenumarate. Puteti alege sa faceti o baie racoroasa in micul lac, o plimbare cu bicicleta, sa trageti cu arcul sau sa va relaxati in timpul unei plimbari cu caii pe dealurile din imprejurimi.