Calatoreste virtual in perioada carantinei

martie 30, 2020 11:09
Publicat de Andrei
Calatoreste virtual in perioada carantinei

In timp ce calatoritul este restrictionat pentru perioada urmatoare, asta nu insemna ca nu putem descoperi destinatii interesante sau calatori virtual. Iti prezentam in continuare cinci muzee foarte interesante, pe care le poti vizita virtual, din confortul casei tale, in perioada de izolare.

 

Smithsonian National Museum of Natural History

Muzeul National de Istorie Naturala face parte din Institutul Smithsonian si gazduieste o colectie de mai mult de 125 milioane de specii de plante, animale, fosile, minerale si alte artefacte.

Viziteaza

 

British Museum

Muzeul Britanic gazduieste una dintre cele mai mari colectii de antichitati si documente legate de evolutia omului din cele mai vechi timpuri pana in contemporaneitate, afisand exponate culese de pe toata suprafata pamantului.

Viziteaza

 

Muzeele Vaticanului

Muzeele Vaticanului isi au originea intr-o mica colectie de sculpturi, ce a devenit peste secole un complex al celor mai minunate muzee ale lumii, continand una dintre cele mai importante colectii de arta ale omenirii.

Viziteaza

 

Louvre

Muzeul Louvre este cel mai vizitat muzeu de arta din lume, un monument plin de incarcatura istorica si cel mai mare muzeu al Frantei. Aici sunt expuse in jur de 35000 de obiecte de arta din mileniul 6 i.C. si pana in secolul al XIX-lea d.C.

Viziteaza

 

National Museum of the United States Air Force

Situat in Baza Fortelor Aeriene Wright-Patterson, Muzeul National al Fortelor Aeriene din SUA este cel mai mare si vechi muzeu al aviatiei militare din lume, gazduind peste 360 de avioane si aparate de zbor.

Viziteaza