grupurile cu insotitor TRIPTAILOR

Tot ce trebuie sa stii despre grupurile cu insotitor TRIPTAILOR

februarie 21, 2017 3:30
Publicat de Andrei

 

Despre grupurile cu insotitor TRIPTAILOR

Grupurile cu insotitor TRIPTAILOR sunt concepute ca una dintre cele mai compacte si complete experiente de calatorie si vin cu nenumarate beneficii pentru cei interesati de calatorii in stilul modern.

Aceste programe cuprind obiectivele principale dintr-o destinatie, fara totusi sa fie foarte incarcate si astfel oferind calatorilor, sansa de a explora atat cu grupul cat si pe cont propriu diferitele locatii in care ajung.

Mai mult, fiecare dintre traseele pe care le operam sunt o concluzie generala dupa multe vizite la destinatie facute de noi de-a lungul anilor si din acest motiv cuprind zone si obiective inedite din tarile respective. In plus, am eliminat foarte multe dintre situatiile care dau batai de cap clientilor ce aleg o vacanta de tip circuit, precum numarul foarte mare de participanti, plecarile foarte devreme, schimbarea unui numar aproape imposibil de hoteluri in doar o saptamana si multe alte situatii de care ne-am lovit, atat ca agentie cat si ca vizitatori.

Ideea pentru grupurile cu insotitor TRIPTAILOR s-a nascut din dorinta de a readuce in atentia clientilor nostri excursiile de grup, insa sub emblema TRIPTAILOR, care garanteaza servicii la standarde inalte, avand ca rezultat final o revigorare a produselor de tip circuit pe piata din Romania.

Atentia la detalii, itinerariile atent croite, hotelurile de calitate superioara, insotitorii de grup pasionati de calatorii si numarul redus de participanti aduc impreuna oameni cu mentalitati similare si promit o transformare profunda a stilului clasic de vacanta intr-o calatorie a sufletului, in cadrul careia orice turist se transforma in calator.

Ce promitem clientilor nostri? Libertatea de a se bucura de vacanta asa cum isi doresc si promisiunea ca vor gusta cate un pic din toate experientele, fie ca este vorba de fotografia perfecta, de timp pentru tine intr-un cadru natural deosebit, de placerea de a manca sau de vizite ce ne rasucesc mintea datorita incarcaturii istorice. Grupurile cu insotitor TRIPTAILOR au fost concepute in asa fel inca sa le surprinda pe toate.

Pentru aceasta contam pe parteneri in care avem toata increderea si care pe parcursul anilor in care am colaborat au reusit sa se autodepaseasca de fiecare data.

Va propunem sa lasati grijile planificarii si organizarii in mainile noastre si sa va dedicati timpul explorand destinatii deosebite.

Avantaje client

  • Plecari garantate cu un numar minim de 8 persoane;
  • Grupuri cu un numar maxim de 20 de persoane;
  • Tarif fix, cu taxe de aeroport incluse
  • Fara suplimente de tarif pentru cazul in care sunt mai putini participanti;
  • Zboruri cu companii de linie recunoscute pentru calitatea serviciilor;
  • Itinerarii moderate, dar care cuprind si obiective inedite;
  • Mape de calatorie personalizate cu informatii despre excursie;
  • Insotitori de grup cu experienta si pasionati de calatorii;
  • Servicii la sol atent selectionate;
  • Raport calitate pret foarte bun;

 

Despre insotitorii de grup

Capabili si cu spirit empatic, insotitorii de grup TRIPTAILOR sunt oameni cu studii superioare in Turism, ce impartasesc cu clientii nostri pasiunea pentru calatorie si spiritul de aventura.

Dupa ani de experienta in turism atat ca organizatori cat si ca insotiori de grup, acestia sunt experti in arta detaliilor fine si sunt capabili sa se adapteze pentru a multumi chiar si pe cei mai experimentati calatori, asigurandu-se ca experienta fiecarui membru din grup este asa cum acesta a visat-o.

Noi i-am ales deoarece stim sigur ca determinare lor va tine grupul unit dar si pentru abilitatile lor, pentru personalitatea pozitiva si vesela si pentru experienta pe care o au in materie de grupuri.

Misiunea lor este aceea de a se asigura ca toti membrii grupului sunt in regula si se bucura de o vacanta minunata. In acelasi timp se asigura ca toate serviciile sunt asa cum apar in program si ca toate incidentele ce pot aparea pe parcursul unei calatorii (urgente medicale, plecari anticipate, etc.) sunt rezolvate. In plus, insotitorii de grup se vor ocupa de traducerea explicatiilor date de ghizii locali si nu in ultimul rand de stabilirea programului si a orelor de plecare impreuna cu ghidul local si comunicarea acestora catre grup.