petrecerea burlacilor

Destinatii inedite pentru petrecerea burlacilor

iulie 7, 2017 9:51
Publicat de Andrei
Destinatii inedite pentru petrecerea burlacilor
4 - 1 vote

Petrecerea burlacilor – idei de vacanta inedite pentru petrecerea burlacilor

Fundatia unei petreceri reusite este locatia, in special daca este vorba despre petrecerea burlacilor. Cu toate ca aceasta poate fi organizata local, o petrecere de weekend intr-o destinatie deosebita va da intregii ceremonii un sentiment mai special. In plus, veti avea ocazia sa experimentati bucuria si senzatia de libertate pe care o avem in momentul in care calatorim. Ocazia nu poate fi repetata, astfel ca intreaga experienta trebuie sa fie memorabila. Avand in vedere faptul ca trebuie sa va bucurati pe deplin de aceasta ocazie, va recomandam sa lasati planificarea evenimentului in grija noastra.

Va propunem cinci destinatii ideale pentru o petrecere a burlacilor memorabila, care va vor fascina nu doar din punct de vedere al evenimentului, ci si prin prisma locatiei si activitatilor.

 

Riviera Maya, Mexic

riviera maya

Playa Del Carmen a devenit o locatie populara pentru petreceri in ultimii ani, fiind o alternativa excelenta la locatiile clasice precum Ibiza sau Las Vegas. Multi aleg aceasta destinatie pentru plajele minunate, viata de noapte animata, evenimentele organizate lunar, excursiile interesante si restaurantele recunoscute la nivel mondial. Pe langa toate acestea, atmosfera este foarte relaxata, cu o aroma europeana.

 

Hawaii

hawaii

Hawaii este probabil cea mai buna destinatie pentru a reinventa conceptul de petrecere a burlacilor. Munti, palmieri si plaje – fiecare insula din Hawai are propriile traditii, desi toate impart o cultura similara. Orice insula ati vizita exista multe modalitati de petrecere a timpului liber. Petrecerile pentru burlaci sunt diferite de cele clasice, oferind participantilor o experienta spirituala mai profunda, ce creeaza o experienta cu adevarat unica.

 

Costa Rica

costa rica

Costa Rica este destinatia ideala pentru cei care isi doresc o petrecere a burlacilor plina de aventura, intr-o atmosfera tropicala. Aici distractia se transforma intr-o atmosfera in care prieteniile se consolideaza, cu o gama larga de activitati pe care le puteti incerca – rafting, zip-lining, plimbari off-road, pescuit, golf sau drumetii prin natura.

 

Bangkok, Thailanda

thailanda

Bangkok este invaluit tot timpul de o atmosfera de festivitate, mai ales dupa lasarea intunericului. Aflat in continua schimbare, orasul este renumit pentru viata de noapte, fiind una dintre cele mai bune destinatii pentu petrecerea burlacilor. Barurile si cluburile moderne sunt foarte usor de gasit, oferind vizitatorilor o gama variata de modalitati de distractie.

 

San Juan, Puerto Rico

puerto rico

Puerto Rico este un paradis tropical, iar San Juan nu duce lipsa de locatii excelente pentru entertainment, ce includ cazinouri, baruri si cluburi. O activitate interesanta pentru cei care aleg  Puerto Rico ca locatie pentru petrecerea burlacilor este inchirierea unui autobuz (Puerto Rico Party Bus), pentru un tur al celor mai fierbinti puncte ale distractiei din oras.