lux south ari atoll maldive

LUX* South Ari Atoll – Relaxare la superlativ in Maldive

martie 29, 2019 11:50
Publicat de Andrei
LUX* South Ari Atoll – Relaxare la superlativ in Maldive

LUX* South Ari Atoll se bucura de o locatie privata, remarcabila atat pentru frumusetea naturala cat si pentru fauna marina rara ce se gaseste in proximitate.

Fie ca va doriti un refugiu linistit sau o aventura activa, insula Dhidhoofinolhu gazduieste LUX* South Ari Atoll, un resort luxury, ideal pentru cei in cautarea unui paradis exotic ce indeamna la relaxare.

Aici veti descoperi 187 de vile private ce se intind de-a lungul a 4 kilometri de plaja cu nisip fin sau deasupra apelor cristaline ale Oceanului Indian. Toate pavilioanele si vilele contribuie la atmosfera  tropicala autentica, avand arhitectura si decoratiuni traditionale maldiviene.

 

 

Cu un centru de scufundari PADI de 5 stele, apele limpezi ce inconjoara insula sunt o adevarata nirvana pentru pasionatii de scufundari, insa si in apropiere exista numeroase oportunitati de explorare a universului subacvatic. LUX* South Ari Atoll este o destinatie renumita in Maldive datorita sanselor mari de observare a rechinului balena, cel mai mare peste din lume. Pe langa scufundari, snorkeling si sporturi de apa, resortul pune la dispozitia oaspetilor doua piscine infinite, terenuri de tenis, un centru de fitness, iar LUX* Me Spa ofera un concierge dedicat wellness.

 

 

Cand vine vorba de mancare, LUX* South Ari Atoll se mandreste cu 8 restaurante si 5 baruri. East Market este o locatie sofisticata, inspirata de pietele pline de viata ale Asiei. Umami ofera o experienta fine dining cu cele mai sofisticate preparate din gastronomia japoneza. Allegria, Senses si MIXE aduc pe insula o paleta larga de mancaruri internationale, iar noul Beach Rouge va va incanta cu atmosfera chic a unui club de plaja modern.

Daca alegeti LUX* South Ari Atoll pentru vacanta in Maldive va puteti astepta la surprize precum selectia impresionanta de cafea proaspat prajita la Cafe LUX *, proiectii in aer liber la Cinema Paradiso sau ocazia de a va pune o dorinta in arborele magic al dorintelor.

 

 

Daca iti doresti o vacanta personalizata, in care serviciile fac diferenta, contacteaza-ne la telefon 021 230 13 60 sau pe email la contact@triptailor.ro.