3 resorturi luxury pentru Revelion 2020

mai 11, 2019 12:00
Publicat de Andrei

 

Daca nu te-ai hotarat inca unde iti vei petrece vacanta de Revelion, TRIPTAILOR iti vine in ajutor cu trei idei de destinatii exclusiviste, unde sa te poti bucura de soare, plaja si peisaje de neuitat.

Filipine - El Nido Pangulasian Island Resort

Filipine este locatia in care culturile din Asia si Europa se  impletesc intr-o o intindere de insule tropicale imprejmuite de nisip fin. Traditiile catolice se contopesc cu ritualuri animiste si obiceiuri islamice, oferind vizitatorilor o experienta pe care nu o pot gasi nicaieri in Asia de Sud-Est. Colonistii spanioli au avut o influenta care este tangibila si in prezent, fiind adanc inradacinata in toate aspectele vietii. In 1898 Filipine a devenit prima si singura colonie a Statelor Unite ale Americii. Acestia au introdus propriile viziuni si valori, precum lanturile de fastfood, muzica pop si coloratele jeepneys, evoluate de la jeep-urile ramase in urma celui De-al Doilea Razboi Mondial.

Cu 7107 de insule nu este nici o surpriza faptul ca multe dintre atractiile cele mai spectaculoase din Filipine se pot gasi in jurul marii. Arhipelagul filipinez ofera numeroase locatii pentru scufundari, ce atrag anual mii de turisti care isi doresc sa exploreze frontierele neimblanzite ale lumii subacvatice.

Pangulasian Island Resort este locatia ideala pentru a te bucura de frumusetile naturale impresionante pe care le are de oferit Arhipelagul Filipine. Situat pe o plaja cu nisip alb impecabil si oferind o imagine de ansamblu asupra Golfului Bacuit, complexul pune la dispozitia oaspetilor 42 de vile private, decorate in stil filipinez contemporan. Cu un sanctuar marin aflat chiar la usa, Pangulasian Island Resort este visul oricarui iubitor de scufundari.

Boracay - Shangri-La's Boracay Resort

Recunoscuta drept una dintre cele mai frumoase insule din lume, Boracay atrage vizitatorii cu peisajele naturale impresionante, plaje cu nisip fin si ape cristaline. Destinatia este ideala pentru sporturi nautice, in special scufundari si snorkeling. Boracay este renumita pentru apusurile spectaculoase si viata de noapte vibranta, fiind impanzita de baruri si restaurante ce servesc delicii culinare, bauturi si distractie pana in zori. Centrul distractiei este White Beach, o intindere perfecta de nisip, incadrata de la un capat la altul de hoteluri, restaurante, baruri si magazine, fiind in acelasi timp si locatia ideala pentru a vedea culorile pastelate ale apusului. In aceasta zona apa este putin adanca, astfel ca White Beach este una dintre cele mai bune locatii ale insulei pentru snorkeling si scufundari. Dupa lasarea intunericului muzica live animeaza atmosfera, in timp ce dansatorii executa jonglerii cu focul, iar petrecerile continua pana in zori.

Shangri-La’s Boracay Resort and Spa este un refugiu retras din nordul insulei Boracay, situat intr-o zona deluroasa, acoperita de vegetatie exotica, ce ofera o priveliste excelenta asupra apelor turcoaz ale Marii Sulu. Hotelul are o plaja privata de 350 m si se intinde pe o suprafata de 12 hectare ce gazduiesc numeroase specii interesante si unice de fauna salbatica. Complexul ofera camere si vile decorate in stil traditional filipinez si dispune de 4 restaurante si un centru spa unde te poti bucura de relaxare la cele mai inalte standarde.

Saint Lucia - Ladera Resort

Saint Lucia este destinatia perfecta fie ca esti in cautarea relaxarii, aventurii sau romantismului. Peisajul natural, autentic, cu minunate plaje umbrite de palmieri, paduri tropicale luxuriante si golfuri retrase, face din aceasta insula una dintre cele mai populare destinatii din Caraibe. Istoria insulei este presarata cu povesti cu pirati; François Le Clerc, unul dintre cei mai renumiti pirati din istorie, a fost printre primii colonisti europeni ai insulei. Insula Porumbeilor, unde Le Clerc isi stabilise ascunzatoarea, este in prezent o rezervatie naturala - un adevarat muzeu natural ce gazduieste o fauna salbatica diversa, intr-un peisaj natural spectaculos.

Muntii Piton fac parte din Patrimoniul UNESCO si sunt inclusi intr-o zona protejata de aproape 3 000 ha, fiind probabil cea mai mai recunoscuta atractie a insulei Saint Lucia. Cele doua piscuri, Gros Piton cu o inaltime de 771 m si Petit Piton cu o inaltime de 743 m, s-au format ca urmare a activitatii vulcanice din regiune in urma cu aproximativ 300 000 de ani. Traseul de catarare este foarte dificil, de aceea majoritatea vizitatorilor admira frumusetea impresionanta de la distanta, orasul Soufrière oferind cele mai bune privelisti.

Daca vrei sa te bucuri de privelistile care iti taie rasuflarea, Gros Piton Suite din Ladera Resort este cu siguranta cea mai buna alegere. Intreg complexul este situat intr-o locatie naturala incredibila, intre cele doua piscuri ale Muntilor Piton, pe o creasta vulcanica ce se inalta la 300 m deasupra Marii Caraibilor. Apartamentele gazduiesc doua persoane si sunt alcatuite dintr-un dormitor deschis si o zona de relaxare, unde te poti bucura pe deplin de peisaj.

 

Daca iti doresti o vacanta personalizata, in care serviciile fac diferenta, contacteaza-ne la telefon 021 230 13 60 sau pe email la contact@triptailor.ro.