Georgiana Gharbi

georgiana gharbi

Georgiana Gharbi
Managing Director

 

Cele mai importante repere ale unei vacante pentru Georgiana (Operations Manager), sunt istoria locului, peisajele naturale. si oamenii din locurile respective, astfel ca ori de cate ori este intrebata despre ce i-a placut mai mult intr- un loc povesteste fara exceptie, ceva legat de unul din cele trei aspecte.

In ceea ce priveste activitatea la TRIPTAILOR, Georgiana considera ca orice solicitare venita la agentie, indiferent de complexitatea acesteia, este un prilej de documentare si astfel datorita clientilor calatoreste virtual in fiecare zi.

Care este cel mai frumos travel moment pe care l-ai avut pana acum?

Au fost foarte multe! Fiecare excursie mi-a adus cel putin un moment extraordinar pe care il tin minte si acum. Cele mai multe dintre ele sunt legate de oamenii pe care i-am intalnit si de Desertul Sahara: ploaie in desert, furtuna de nisip, cerul extrem de senin noaptea, focuri de tabara. Totusi cel mai frumos cred ca este acela in care am dat unui domn in varsta, in Tunisia un pachet de tigari si el m-a asteptat sa termin vizita ca sa-mi dea cateva piersici culese chiar de el. Privirea lui si gestul de a-mi da ceva in schimb, desi teoretic nu ar fi avut ce, mi-au ramas in suflet.

Care a fost intamplarea despre care mereu povestesti cu zambetul pe buze, din calatoriile de pana acum?

Un hotel de desert, construit ca un sat de vacanta, cu casute dispuse in jurul unei piscine, si o receptie undeva mai sus pe un deal. Ora 03:00 AM, intuneric bezna, plecare peste o ora. Cobor singura din receptie la o sala indicata de ei unde trebuia sa imi las bagajul pana a doua zi cand reveneam la acest hotel. Intru int-o camera, in bezna totala, dintr-o data o pisica speriata miauna ca si cum cineva o tortura si fuge trecand peste picioarele mele. Tipatul meu a sculat in picioare jumatate de hotel.

Care sunt lucurile fara de care nu ai pleca intr-o vacanta?

Ipad incarcat cu toate melodiile cantate vre-o data de Jason Mraz+ casti, ochelarii de soare , periuta de dinti, perna de voiaj, slapi, o esarfa.

Care sunt top 5 destinatii pe care vrei sa le vizitezi in viitor?

Insula Borneo, Galapagos, Cambodgia, Papua Noua Guinee, Ethiopia

 

Tari vizitate: Argentina, Australia, Brazilia, Bulgaria, China, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Gibraltar, Israel, Italia, Malta, Maroc, Palestina, Peru, Singapore, Spania, Tunisia, Turcia, U.K, U.S.A

 

Singapore

Georgiana G – Singapore

Cu ocazia targului de turism anual ITB Asia, in luna Octombrie 2016 am aterizat pe aeroportul international din Singapore, unde imediat dupa ce pasesti afara din avion realizezi ca ai ajuns intr-o alta…... Mai mult