Laura Iaram

Laura Iaram
Incoming Project Manager

 

Pasionata de calatorii inca din liceu, Laura a inceput sa lucreze in turism in anul 2011, cand s-a alaturat fascinantei industrii a navelor de croaziera. Dupa ce a avut ocazia sa viziteze nenumarate destinatii captivante, a decis sa se intoarca in Romania pentru a le destainui cat mai multor oaspeti din toate colturile lumii, farmecul meleagurilor natale.

Care este cel mai frumos travel moment pe care l-ai avut pana acum?

Dupa terminarea primului contract pe vas, m-am imbarcat intr-o croaziera de 16 zile, ca turist. A fost o experienta de neuitat, care m-a fermecat in fiecare moment si care mi-a reconfirmat pasiunea mea pentru mare.

Care a fost intamplarea despre care mereu povestesti cu zambetul pe buze, din calatoriile de pana acum?

In Praga, intr-o seara, in timpul unei vacante cu o prietena draga, ne plimbam pe una dintre stradutele inguste si mai putin luminate ale orasului, in drum spre hotel. Eu ramasesem putin in urma si am observat ca de la demisolul unei cladiri, chiar in dreptul prietenei mele, ieseau doua brate, prin niste gratii. Era, desigur, doar o papusa, insa se pare ca am fost foarte convingatoare cand am strigat sa aiba grija si am aratat in directia papusii, incat prietena mea a avut o reactie cat se poate de funny. Si acum, dupa mai mult de cinci ani, cand rememoram excursia de la Praga, aceasta este una din intamplarile care ne aduce intotdeauna zambetul pe buze.

Care sunt lucrurile fara de care nu ai pleca intr-o vacanta?

Pentru ca ador farmecul nostalgic al stilului colonial, o busola si o harta a destinatiei, cu efect vintage, ar fi un absolut „must”. Si bineinteles, un ghid de calitate, care sa ma ajute sa descopar cat mai multe comori „off the beaten path”, pe care le are de oferit locul vizitat.

Care sunt top 5 destinatii pe care vrei sa le vizitezi in viitor?

Este foarte greu sa aleg, insa printre cele mai aproape de sufletul meu in acest moment, ar fi: Costa Rica, El Salar de Uyuni in Bolivia, Hawaii, Islanda si…o croaziera in jurul lumii 🙂

 

Tari vizitate: Austria, Bulgaria, Cehia, Franta, Germania, Grecia, Israel, Italia, Marea Britanie, Malta, Maroc, Olanda, Portugalia, Slovacia, Spania, Turcia, Tunisia, Ucraina, Ungaria