Basic Oman

Circuit de grup 8 zile

Basic Oman
5 - 1 vote

Circuit Oman – Descopera  Oman alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 1785 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Sosire in MUSCAT

La sosirea pe aeroportul din Muscat veti fi intampinat de reprezentantul nostru local si transferat la hotel.


Ziua 2 / TUR DE ORAS MUSCAT - NIZWA

Dupa micul dejun veti incepe circuitul in Oman cu o vizita la Marea Moschee Sultan Qaboos. Aceasta constructie impunatoare este acoperita cu gresie si marmura. Culorile impresionante ale domului, ferestrele vitrate, usile sculptate si candelabrul din cristale Swarovski fac din sala principala de rugaciune o adevarata opera de arta. Dupa aceea continuati turul in partea veche a orasului. Aici puteti vedea Palatul Sultanului Al Alam si doua forturi portugheze din secolul XVI, Mirani si Jalali. Apoi veti afla mai multe despre mostenirea culturala bogata a Omanului vizitand Muzeul Bait Al Baranda. Ultima oprire va fi unul dintre cele mai vechi souq-uri din Oman, Muttrah Souq. Aceast bazar ofera o gama larga de produse si suveniruri, inclusiv bijuterii si cadouri traditionale. Va veti opri la un restaurant local pentru masa de pranz apoi continuati catre Nizwa.

MESE INCLUSE:  Mic dejun, Pranz


Ziua 3 / NIZWA - JABRIN - BAHLA - AL HAMRA - JEBEL SHAMS - NIZWA

Dupa micul dejun veti vizita Jabrin, unul dintre cele mai frumoase castele din Oman, construit in urma cu peste trei secole. Veti continua cu o vizita la Fortul Bahla, considerat unul dintre cele mai vechi forturi din Oman. Aceasta locatie este recunoscuta pentru atelierele de ceramica. Apoi continuati catre interiorul Omanului catre oraselul Al Hamra, renumit pentru cladirile construite din pamant. Aici va veti urca in vehiculele 4X4 care va vor duce pana la Jebel Shams, cel mai inalt punct din Oman, situat la o altitudine de 3009 m. Veti avea timp sa admirati peisajul uimitor si va veti bucura de un pranz traditional la Jebel Shams Resort.  Dupa-amiaza veti continua catre orasul de munte Misfat al Abriyyin, unde puteti vedea canalele de irigatie traditionale numite Falaj. Seara reveniti la hotel.

MESE INCLUSE:  Mic dejun, Pranz


Ziua 4 / NIZWA - WADI BANI KHALID - WAHIBA

Dimineata veti vizita orasul Nizwa, situat intr-o oaza luxurianta. Aceasta a fost capitala dinastiei Julanda, intre secolele XVI – XVII. In prezent este una dintre cele mai populare atractii turistice din Oman, vizitatorii fiind fermecati de cladirile incarcate de istorie si fortul impunator. Fortul Nizwa aduce aminte de statutul important pe care l-a avut orasul cand a servit drept capitala politica si culturala a Omanului. Nizwa este de asemenea renumit pentru bijuteriile de argint si pumnalele traditionale pe care le puteti gasi in souq-ul local. Dupa Nizwa continuati catre Wadi Bani Khalid. Aceasta locatie este populara pentru piscina natural cu apa turcoaz, inconjurata de palmieri, ce contrasteaza cu nisipul desertului Wahiba. Veti continua apoi cu o excurise off-road, pe dunele din Al Wasil, inainte de a va caza in tabara din desert, unde veti lua cina.

MESE INCLUSE:  Mic dejun, Cina


Ziua 5 / WAHIBA - JA’ALAN - RAS AL JINZ

Daca va treziti de dimineata puteti admira rasaritul de pe una dintre dunele din apropiere. Excursia de astazi va va duce in regiunea Ja’alan. Pe drum aveti ocazia sa vedeti Fortul Ja’alan Bani Bu Hassan, iar apoi moscheea Hamoda. Aceasta constructie este renumita pentru arhitectura complexa, ce include 52 de cupole. De asemenea va puteti bucura de peisajele impresionante ale soselei de coasta ce duce pana la Ras al Jinz. Veti petrece noaptea in rezervatia pentru broaste testoase Ras al Jinz, iar dimineata puteti vizita rezervatia alaturi de un ghid local.

MESE INCLUSE:  Mic dejun, Cina


Ziua 6 / RAS AL JINZ - SUR – BIMAH - MUSCAT

Dupa micul dejun veti porni catre orasul de coasta Sur. Aici puteti vizita un atelier unde se construiesc ambarcatiuni traditionale din lemn numite Dhow. Dupa un scurt tur al orasului veti continua de-a lungul soselei de coasta catre Muscat. Veti face o oprire in Bimah, locatie renumita pentru bazinul natural de apa format in stancile de calcar. Se spune ca bazinul este conectat cu marea printr-un tunel subteran, fapt ce explica culoarea verde a apei. In trecut se credea ca piscina naturala a fost formata de un asteroid care a lovit Pamantul, iar craterul rezultat a fost umplut cu apa. Dupa masa de pranz veti continua drumul catre Muscat.

MESE INCLUSE:  Mic dejun, Pranz la pachet


Ziua 7 / MUSCAT - BATINAH - MUSCAT

Dupa micul dejun va indreptati catre orasul de coasta Seeb, unde vizitati piata locala, in drum catre regiunea Batinah. Aici veti vizita impresionantul fort Nakhl. Acesta a fost martorul multor batalii de-a lungul secolelor si este considerat una dintre cele mai spectaculoase fortarete din Oman. Daca urcati pana in varful turnului principal veti fi rasplatiti cu o priveliste minunata a imprejurimilor. Masa de pranz este servita sub forma de picnic sau la un restaurant local. La sfarsitul turului veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE:  Mic dejun


Ziua 8 / Plecare din MUSCAT

Dupa micul dejun aveti prima parte a zilei la dispozitie pentru relaxare. Dupa amiaza, in timp util pentru zbor sunteti transferati la aeroport, unde va imbarcati pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE:  Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
00:30
Dubai
06:15
Fly Dubai
Dubai
10:45
Muscat
11:50
Fly Dubai
Muscat
12:40
Dubai
13:45
Fly Dubai
Dubai
19:10
Bucuresti
23:30
Fly Dubai

Cazare & tarifeLocatieCategorie 3*Categorie 4*
Muscat BEST WESTERN PREMIER
HOTEL FALAJ DARIS 
Desertul Wahiba DESERT PALM CAMP
Ras al JinzRAS AL JINZ TURTLE RESERVE 
Perioada Octombrie 2018 - Aprilie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers1785 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilet de avion Bucuresti - Oman si retur (escala in Dubai)
 • Taxe de aeroport
 • Transfer aeroport - hotel – aeroport in Oman
 • Cazare 7 nopti cu mic dejun
 • Excursii conform ofertei
 • Ghid vorbitor de limba engleza
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Taxa de viza Oman
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tie exclusiv de compania aeriana.Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Oman si a sarbatorilor din Romania.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
Galerie foto Oman