Experience China

Circuit 14 zile

Experience China

Descopera China alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 3070 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Sosire in SHANGHAI

La sosirea  pe aeroportul din Shanghai sunteti preluati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel.


Ziua 2 / SHANGHAI

Dimineata, dupa micul dejun, veti incepe un tur ghidat al orasului Shanghai.

Shanghai este o metropola internationala moderna ce atrage atentia intregii lumi. Situata pe estuarul Raului Yangtze, serveste drept cel mai influent centru financiar, comercial, cultural si tehnologic din China de Est. De asemenea, orasul este o destinatie populara in radul celor interesati de evolutia impresionanta a tarii. Pe langa aspectul modern, mixul cultural prezent aici confera orasului un farmec aparte. In acest loc zgarie-norii si cladirile traditionale chinezesti coexista, aducand admiratia si incantarea turistilor.

Veti vizita Orasul Vechi, Templul Statuilor de Jad si Gradina Mandarinilor Yu. Apoi veti continua cu partea noua a orasului, unde veti explora catrierul Bund, stranda Nanjing si Muzeul Shanghai.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 3 / SHANGHAI - BEIJING

Dupa micul dejun aveti prima parte a zilei libera. Dupa amiaza sunteti transferati la gara din Shanghai pentru o uimitoare calatorie cu trenul de mare viteza intre Shanghai si Beijing. La sosirea in gara din Beijing sunteti preluati de reprezentantul local si transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 4 / BEIJING - MARELE ZID CHINEZESC - BEIJING

Dupa micul dejun veti parasi orasul Beijing pentru o calatorie de aproximativ 80 de kilometri pana la una din sectiunile Marelui Zid Chinezesc. Pe drum veti vizita Mormintele Dinastiei Ming. La sosire, dupa vizita ghidata, veti avea timp liber pentru a explora pe cont propriu atat zidul cat si turnurile de semnalizare si observare, precum si diferitele constructii de aparare.

Marele Zid Chinezesc este cea mai complexa si impresionanta constructie militara din perioada Chinei antice. Acesta are o lungime de circa 12 000 de km, iar constructia sa a costat mult timp si vietile a numerosi muncitori. Cu toate acestea, constructia zidului ramane un mister si un model al tenacitatii si intelepciunii poporului chinez, deoarece la aceasta lucrare au participat soldati, prizonieri si localnici. Toate dinastiile de imparati ulterioare construirii zidului au contribuit la repararea si continuarea lucrarilor de constructie. Majoritatea portiunilor din zid care pot fi vizitate in prezent au fost construite in perioada dinastiei Ming. Zidul a fost inclus in lista Patrimoniului Mondial UNESCO, fiind considerat un simbol al poporului chinez.

Dupa amiaza reveniti la Beijing unde aveti restul zilei la dispozitie pentru a explora pe cont propriu orasul.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 5 / BEIJING - PIATA TIAN AN MEN - PALATUL INTERZIS - XIAN

Dupa micul dejun veti incepe un tur al orasului Beijing. Vizita va incepe la Piata Tian An Men, cea mai mare piata din lume, ce ascunde o istorie tumultoasa, adeseori trecuta cu vederea. Aceasta se afla langa poarta cu acelasi nume, construita la inceputul secolului al XV-lea pentru a separa Orasul Interzis de restul lumii.

Piata se invecineaza la nord cu Casa Poporului si Muzeul National, iar in capatul sudic troneaza Monumentul Eroilor si Mausoleul lui Mao, unde oamenii vin sa depuna zilnic flori la mormantul dictatorului.

Veti continua vizita cu Orasul Interzis. Cel mai bine conservat si totodata cel mai mare palat imperial din China, acest palat este inclus pe lista celor mai frumoase palate din lume. A fost timp de secole resedinta unui total de 24 de imparati ai Chinei. Constructia palatului a inceput in anul 1406 si a durat aprox 15 ani, cu eforturile a 1 milion de muncitori. La constructia palatului s-a folosit in principal lemn, marmura si aur.

Ziua continua cu vizita Palatului de Vara. Situat la 10 km spre nord de centrul istoric al orasului Beijing, acesta este cunoscut datorita imparatesei Cixi, care a domnit in ultima jumatate de secol a Chinei Imperiale. Aceasta constructie grandioasa a fost folosita in special ca resedinta a familiei imperiale in perioada verii. Cea mai importanta sala a palatului este Sala Bunavointei si a Longevitatii, unde imparateasa-mostenitoare Cixi lua cele mai importante decizii. Incaperea este decorata cu statui de bronz fascinante precum qilin, o himera mitica ce a aparut pe pamant doar in perioadele de armonie.

Dupa amiaza sunteti transferati la gara din Beijing unde va imbarcati pentru o calatorie cu trenul pe timp de noapte pana in Xian.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / XIAN

In cursul diminetii (aproximativ 07:00 AM) veti ajunge in Xian, unde veti fi preluati de ghid si transferati la hotel. Veti face formalitatile de check in si veti servi micul dejun.

In jurul orei 10:00 AM veti pleca spre Armata de Teracota, situata la aproximativ 40 de kilometri de oras, unde veti face un tur ghidat.

Armata de Teracota a imparatului Qin, considerata a opta minune a lumii, a fost descoperita in anii '70 de un localnic. Situl gazduieste 8 000 de soldati de teracota de diferite inaltimi, grade militare si fizionomii. Toti sunt amplasati si imbracati dupa gradul militar detinut, iar unii sunt calare.

Armata a fost construita la ordinul imparatului Qin, fiind incorporata in mormantului acestuia. Qin a fost o personalitate importanta in istoria Chinei, fiind cel care a standardizat moneda si unitatile de masura, dar si scrisul. Totodata acesta este unificatorul celor sapte state existente in acea perioada in China.

Veti reveni la Xian, unde aveti restul dupa amiezei la dispozitie pentru relaxare sau pentru a explora pe cont propriu orasul.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 7 / XIAN - GUILLIN

Dupa micul dejun veti fi transferati la aeroportul din Xian, unde va imbarcati pentru zborul catre Guillin. La sosire sunteti intampinati de ghidul local. In Guillin veti face un tur in care veti vizita Elephant Trunk Hill situat pe Raul Li. Forma dealului se aseamana cu un elefant urias care bea apa din rau folosindu-si trompa, de aici provenind si numele acestei forme de relief impresionante. In continuare veti vizita Red Flute Cave. In interiorul acestei pesteri se afla o lume spectaculoasa, cu diverse varietati de stalactite, stalpi si formatiuni de roca. Spectacolul fantastic de lumini colorate care se produce in pestera iti va da sentimentul ca te afli intr-un paradis al zeilor.

In cursul dupa amiezei sunteti transferati la hotelul din Yangsho. Seara veti merge intr-o excursie in care veti afla mai multe despre modul de pescuit traditional din aceasta parte a Chinei, pescuitul cu cormorani.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / YANGSHO - LONGSHENG

Aceasta zi este dedicata in intregime stilului traditional de viata din aceasta parte a tarii. Dupa micul dejun veti face un tur de o zi la campurile de orez terasate de la Longhseng, una dintre atractiile cele mai populare ale regiunii.

Provincia Yangshuo se gaseste la sud de Guilin, in nordul regiunii Guangxi si este considerata una dintre cele mai frumoase provincii din China. O excursie in provincia Yangshuo te conecteaza cu fermecatoarea China rurala si iti ofera oportunitatea sa traiesti o experienta de neuitat. Spatiul geografic in care se gaseste ofera provinciei  Yangshuo un farmec aparte. Acest loc minunat are o istorie de peste 1400 de ani si gazduieste diverse grupuri de minoritati etnice.

Dupa amiaza reveniti la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 9 / YANGSHO

Dimineata, dupa micul dejun, veti fi transferati pentru o calatorie cu pluta de bambus pe Raul Li. In jurul pranzului sunteti transferati la hotel, unde aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 10 / YANGSHO – GUILIN - HONG KONG

Dimineata, dupa micul dejun, veti fi transferati la aeroport pentru zborul catre Hong Kong. La sosire sunteti transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru a explora pe cont propriu orasul.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 11 / HONG KONG

Dupa micul dejun veti porni intr-un un tur de jumatate de zi al orasului Hong Kong. Veti incepe excursia cu vizitarea Varfului Victoria, un munte ce se gaseste in vestul insulei. Locatia este preferata de turisti datorita atmosferei unice si privelistii incantatoare pe care o ofera asupra portului, insulelor apropiate si chiar a intregului oras. Drumul parcurs cu tramvaiul pana in acest loc devine o adevarata aventura datorita urcusului abrupt. Veti continua cu vizita in cartierul Aberdeen si veti face o plimbare cu o barca traditionala. Dupa amiaza veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 12 / HONG KONG - MACAO - HONG KONG

Dimineata, dupa micul dejun, va veti imbarca pentru o calatorie de aproximativ o ora pe mare pana la Macao.

Situat pe coasta de sud-est a Chinei, orasul Macao este o regiune administrativa speciala a tarii. Fiind recunoscut drept Mecca jocurilor de noroc din Asia este un loc unde cultura traditionala chineza se impleteste perfect cu mostenirea portugheza ramasa in urma colonizarii. O alta activitate preferata de turistii aflati in zona este shoppingul, Macao fiind un port duty-free.

Aici veti vizita cele mai importante obiective turistice: ruinele Bisericii Sf. Paul, Templul A-Ma si Turnul Macao.

Dupa amiza reveniti la Hong Kong.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 13 / Plecare din HONG KONG

In cursul acestei zile, in timp util pentru zbor, sunteti transferati la aeroport, unde va imbarcati pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
02:05
Moscova
05:05
Aeroflot
Moscova
09:40
Shanghai
23:15
Aeroflot
Hong Kong
11:35
Moscova
16:35
Aeroflot
Moscova
20:35
Bucuresti
23:45
Aeroflot

Cazare & tarifePerioada Octombrie 2018 - Aprilie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers3070 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilete de avion Bucuresti – Shanghai/ Hong Kong – Bucuresti
 • Bilete de avion Xian – Guilin/ Guilin – Hong Kong
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 11 nopti la hotelurile specificate
 • Cazare 1 noapte in tren (cuseta de 4 persoane)
 • Calatorie cu trenul de mare viteza (clasa II) Sanghai - Beijing
 • Mic dejun pe durata turului
 • Transferuri si asistenta turistica pe toate durata programului
 • Excursii conform programului
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice conform ofertei
 • Ghid vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Taxa de obtinere a vizei pentru China ~ 320 lei/persoana
 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Taxe de sezon, in cazul in care perioada aleasa impune acest lucru
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru anul 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in China si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii;
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Galerie foto China & Tibet