Inspiring India

Circuit 13 zile

Inspiring India

Descopera India alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 2335 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Sosire in NEW DELHI

La sosirea pe aeroportul international din Delhi veti fi transferati la hotel. Dupa check in aveti la dispozitie putin timp pentru odihna, iar apoi plecati intr-un tur al orasului Delhi. Veti vizita Minaretul lui Qutb, cel mai inalt minaret de caramida din India, cu o inlatime de 72,5 m. Apoi veti vizita Quwwat-ul-Islam, cea mai veche moschee din nordul Indiei, construita in secolul XVI din ruinele a 27 de temple hinduse. Urmeaza Mormantul Mogulului Humayun, un exemplu impresionant al arhitecturii indo-persane si predecesorul impresionantului Taj Mahal. Turul se incheie cu vizita din exterior a India Gate (Poarta Indiei), ridicata in onoarea soldatilor indieni cazuti in Primul Razboi Mondial, cladirea Parlamentului si Rastrapi Bhawan, resedinta Presedintelui. Spre seara reveniti la hotel.


Ziua 2 / OLD DELHI

Dupa micul dejun incepeti turul in partea veche a orasului cu vizita la Raj Ghat, locul de odihna al parintelui Indiei moderne, Mahatma Gandhi. Apoi veti trece pe langa Fortul Rosu, continuand cu moscheea Jama Masjid, una dintre cele mai mari moschei din Asia, ultima extravaganta arhitecturala a imparatului mogul Shahjahan, construita in anul 1656. Moscheea adaposteste obiecte islamice sacre, printre care si o copie a Coranului gravata in piele de caprioara.

Dupa amiaza aveti timp liber la dispozitie pentru a explora pe cont propriu orasul.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 3 / DELHI - AGRA

Dupa micul dejun veti fi transferati catre Agra (200 km ~ 4 ore). La sosirea la hotelul din Agra, dupa check in, veti porni intr-un tur de jumatate de zi la Taj Mahal.

Despre Taj Mahal se spune ca “reprezinta tot ce a fost spus si mai mult decat atat”. Constructia este un mausoleu construit de Shah Jahan in memoria sotiei lui, Mumtaz Mahal, care a murit dupa ce a dat nastere celui de-al paisperzecelea copil. Pe cand traia, Mumtaz Mahal l-a facut pe Shah Jahan sa ii promita ca dupa ce ea nu va mai fi acesta va construi in memoria ei superba cladire, pe care o va vizita in fiecare an. Raul Yamana reflecta imaginea Taj Mahalului, creand un adevarat tablou unicat. Taj Mahal este construit cu marmura adusa de la 300 km departare, din Makrana, transportata de aproximativ 1000 de elefanti. Constructia a fost finalizata in 22 de ani iar forta de munca a fost asigurata de 20 000 de lucratori. Pe langa marmura, constructia este decorata cu pietre pretioase si semipretioase.

Mai tarziu veti vizita Fortul Agra un exemplu arhitectonic deosebit, parte a Patrimoniul UNESCO, fiind construit pentru a rezista asediilor indelungate, avand ziduri masive duble.

Fortul a fost resedinta imparatilor moguli Akbar, Jahagir si Shah Jahan. Constructia prezenta ii apartine imparatului Akbar, care a ridicat zidurile si portile si primele cladiri de pe maulul estic al raului Yamuna. Shah Jehan a adaugat moscheea in timp ce Aurangzeb a construit meterezele exterioare. Se viziteaza Sala Audientelor Publice si Pavilioanele Regale. Seara aveti timp liber la dispozitie.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 4 / AGRA - FATEHPUR SIKRI - RANTHAMBORE

Dupa micul dejun veti fi transferati catre Ranthambore (247 km / aproximativ 6 ore jumatate). Pe drum va opriti pentru a vizita impresionantul “oras fantaoma” Fatehpur Sikri, fosta capitala a Imperiului Mogul. Orasul a fost construit in anul 1571, iar dupa numai 14 ani acest grup de cladiri misterioare a fost abandonat. Cand Akbar a fost chemat sa apare hotarele tarii, curtea l-a urmat, dar nu s-a intors niciodata. Desi parasite, cladirile s-au pastrat in stare perfecta mai bine de 300 de ani.

Ansamblul este complet, cu palate si moschei - in momentul constructiei era mai mare decat Londra si in prezent este cea mai frumoasa exemplificare a artei mogule. Check in la hotel in Ranthambore. Seara aveti timp liber la dispozitie.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Cina


Ziua 5 / RANTHAMBORE

In aceasta dimineata va veti trezi devreme pentru a pleca intr-un safari in Parcul National Ranthambore. Acesta este celebru in primul rand pentru multitudinea de tigri pe care ii gazduieste. Pe langa tigri, parcul gazduieste si pasari, peste 270 de specii. Numarul tigrilor in anul 2005 era de 26, semnificativ inferior anului 1982, cand in incinta parcului traiau in jur de 44 exemplare. In 2008 s-au nascut 14 pui, crestere datorata eforturilor sustinute pentru combaterea braconajului. La finalul excursiei reveniti la hotel pentru micul dejun, iar restul zilei este liber pentru relaxare, odihna sau activitati optionale, urmand ca masa de pranz sa fie servita la hotel.

Dupa amiaza tarziu veti pleca in al doilea game drive in cadrul parcului national. Seara reveniti la hotel, unde aveti timp liber pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 6 / RANTHAMBORE - JAIPUR

Astazi, dupa micul dejun, veti parasi Parcul National Ranthambore, pentru a sosi in Jaipur (185 km, aproximativ 3 ore jumatate). Supranumit “Orasul Roz”, Jaipur este capitala si implicit cel mai mare oras al statului Rajasthan si face parte din asa-numitul Triunghi de Aur al Indiei, format din Delhi, respectiv Agra. A fost clasat pe locul 7 intre cele mai frumoase orase de vizitat in Asia de revista Conde Nast, iar Tripadvisor i-a oferit locul 1 in topul destinatiilor din India.

Veti sosi in Jaipur, unde vi se asigura transferul la hotel, iar restul zilei o aveti la dispozitie pentru relaxare si odihna.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 7 / JAIPUR

Dupa micul dejun veti incepe ziua cu o vizita la Fortul Amber. De-a lungul secolelor, aceasta constructie a avut rol de palat, cladire administrativa si bastion militar. Maharajahul Mansingh, cel mai de succes general al imparatului mogul Akbar, a inceput constructia fortului in secolul XVII. Fortul Amber a fost inconjurat de ziduri si de un sant de aparare, iar in prezent ruine apartinand mai multor structuri de aparare sunt raspandite pe dealurile Aravalli. Drumul de la poalele dealului pana la poarta fortului este parcurs pe spatele elefantilor (alternativ cu jeep-ul). Odata ajunsi, veti vizita mai multe incaperi superbe, decorate cu picturi migaloase, pietre pretioase si oglinzi incrustate in perete. Probabil cea mai fascinanta camera este Sheesh Mahal (Sala Oglinzilor), unde o simpla lumina a unei lampi reflectata in mai multe oglinzi lumineaza spectaculos camera. In afara complexului veti vizita simbolul orasului, Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Fatada sa are 1000 de ferestre, de unde doamnele urmareau in trecut viata orasului, fara a fi vazute. Veti continua cu un tur al orasului Jaipur, supranumit si Orasul Roz. Vizita incepe la Palatul Orasului, unde veti vedea colectiile de tesaturi, picturi, arme, covoare si manuscrise rare. In apropiere se afla Jantar Mantar, un observator astronomic construit de maharajahul Jai Singh in anul 1726. Dupa terminarea turului veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / JAIPUR - GOA

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroport in Jaipur, pentru a va imbarca pe zborul spre Goa, avand escala la Mumbai. La sosirea pe aeroportul din Goa veti fi intampinati de reprezentantul local si transferati la hotel.

Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si odihna.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 9 / GOA

Dupa micul dejun veti pleca intr-un tur de jumatate de zi in partea veche a orasului Goa. Aici veti avea ocazia sa admirati vestigiile din timpul colonizarii portugheze, ce a durat 451 ani. Veti afla de la ghidul local despre cum a decurs perioada coloniala, precum si iesirea zbuciumata de sub ocupatia portugheza. Goa este cel mai mic stat al Indiei, situat pe coasta vestica a tarii, pe tarmul Marii Arabiei.

La finalul turului veti reveni la hotel, unde aveti restul zilei disponibil pentru relaxare la plaja.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 10 / GOA

Astazi veti face o excursie la o plantatie de condimente, unde veti avea ocazia sa descoperiti numeroase tipuri de plante, crescute in mediul lor natural. Ghidul local va va prezenta utilizarile fiecareia, precum si beneficii diverse pentru sanatate. La finalul turului reveniti la hotel, unde aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 11 - 12 / GOA

Aveti aceste zile libere in Goa pentru a va bucura de plaja si soare, pe tarmul Marii Arabiei. Renumita in primul rand pentru plajele sale extrem de frumoase, Goa este o locatie ideala pentru relaxare, sporturi nautice sau servicii spa si ayurveda de inalta calitate. Puteti profita de timpul liber si pentru a face cumparaturi in zonele mai animate ale statiunii, la preturi foarte avantajoase, precum si de zonele animate, cu numeroase cluburi, baruri, cafenele si terase.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 13 / Plecare din GOA

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Goa, unde va imbarcati pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
12:55
Doha
17:40
Qatar Airways
Doha
19:45
New Delhi (+1 zi)
01:55
Qatar Airways
Jaipur
08:10
Mumbai
09:55
Jet Airways
Mumbai
11:30
Goa
12:40
Jet Airways
Goa
03:50
Doha
05:20
Qatar Airways
Doha
06:50
Bucuresti
11:55
Qatar Airways

Cazare & tarifePerioada Octombrie - Decembrie 2018
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers2335 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilete de avion Bucuresti - New Delhi
 • Bilete de avion Jaipur – Goa
 • Bilete de avion Goa - Bucuresti
 • Taxe de aeroport
 • 2 nopti de cazare in Delhi
 • 1 noapte cazare in Agra
 • 2 nopti cazare Ranthambore
 • 2 nopti de cazare in Jaipur
 • 5 nopti de cazare in Goa
 • Mesele specificate in program
 • Transferuri masini dotate cu aer conditionat si asistenta turistica pe toata durata programului
 • Plimbare cu ricsa in Delhi
 • Plimbare pe elefanti la Fortul Amber
 • 2 sesiuni de game drive cu jeep 4x4 in Parcul National Ranthambore
 • Excursii conform programului
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice conform ofertei
 • Ghizi vorbitori de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Taxa de viza si procesare pentru India ~50 USD/ persoana (se obtine online)
 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solicitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii, tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii, insa nu va putem garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel, ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea, va vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru 2018, cu exceptia sarbatorilor legale in India si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii, urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Galerie foto India