[Foto] 5 destinatii vazute prin ochii calatorilor TRIPTAILOR

februarie 23, 2018 1:55
Publicat de Andrei

Saint Barths

Isabela M, ianuarie 2018

Oamenii, gastronomia, magazinele si viata de noapte ale acestei mici insule din Indiile de Vest Franceze sunt la fel de elgante precum cele din Saint Tropez, insa peisajele si stilul de viata sunt specifice Caraibelor.

Africa de Sud

Diana S, februarie 2018

Numita de Nelson Mandela „Tara curcubeu”, Africa de Sud este un mozaic etnocultural  ce ofera un numar foarte mare de activitati si experiente celor care o viziteaza.

India

Andreea Z, februarie 2018

India este una dintre acele tari foarte iubita de calatorii si exploratorii din toata lumea. Inca de la sosirea pe aeroport simturile iti sunt asaltate de culori, mirosuri si o cultura care te va fascina pe deplin.

Thailanda

Cosmin L, ianuarie 2018

De la strazile aglomerate ale orasului Bangkok pana la plajele cu nisip fin din Golful Thailandei si obiectivele cultural-istorice de o importanta deosebita pentru patrimoniul universal, putem spune ca aceasta tara le are pe toate.

Courmayeur, Italia

Traian T, februarie 2018

Peisajul montan pitoresc si aerul de munte sanatos fac din Courmayeur o destinatie atractiva pe tot parcursul anului. Fiind situat  pe partea italiana a varfului Mont Blanc este locatia ideala pentru ski.