Tailor Card

Tailor Card este un card de discount-uri, adresat clientilor fideli, ce ofera o serie de beneficii  avantajoase la achizitionarea de produse sau servicii la partenerii din cadrul programului.

Poate deveni membru orice persoana fizica, de nationalitate romana sau straina, care achizitioneaza in decursul unui an vacante ce insumeaza 3500 euro.

Emitentul acestui card este agentia de turism TripTailor. Acest card nu este un card de credit si nu este transmisibil. Pentru a putea beneficia de reduceri este nevoie sa prezentati cardul primit pentru fidalitatea dumneavoastra in format electronic sau fizic. TripTailor isi rezerva dreptul de a modifica promotiile sau de a anula aceste carduri in cazul unei neconcordante.

Cardul de fidelitate Tailor Card iti aduce o serie de avantaje in reteaua de parteneri pe care am dezvoltat-o pentru a te face sa te simti cat mai bine.

Discounturi oferite in reteaua de parteneri pentru posesorii Tailor Card

 

Trip TailorAgentia de Turism Triptailor – "Your Personal Concierge"

Pentru noi, domeniul turismului este mai mult decat o profesie, este o pasiune. Noi definim calatoria nu doar ca o suma de servicii ci ca o experienta de viata ce ofera emotii, senzatii, cunoastere, descoperire. Excelenta nu este doar ceea ce ne angajam sa va oferim, este esenta gandurilor noastre!

Beneficii:  In clipa in care valoare vacantelor achizitionate intr-un an ajung la suma de 3500 euro, deveniti membru si beneficiati de un discount de 3% pentru orice alt pachet de servicii cumparat ( exceptie facand biletele de avion). La a 10- a vacanta cumparata prin TRIPTAILOR beneficiati de un discount de 5% pentru orice pachet de servicii cumparat ( exceptie facand biletele de avion). 

Piata Mihail Kogalniceanu – Calea Plevnei Nr. 10, Ap.1, Sector 5, Bucuresti

Tel: 023 230 13 60/0736 200 032