Echipa

Georgiana Tamaga
Business Owner

Toata lumea adora calatoriile si asteapta cu nerabdare urmatoarea plecare pe meleaguri straine. Dar si calatoriile, aparent o activitate simpla, necesita ca toate lucrurile din lumea asta, pasiune. Trebuie sa stii ce destinatie ti se potriveste, catre ce meleaguri te poarta o anumita stare de spirit si ce secrete vrei sa descoperi mai intai.

Dar nu uita ca trebuie sa calatoresti cu sufletul. Tine-l deschis si vei vedea cum vei vibra la auzul unei chitari, la vederea unui peisaj rupt din rai sau la mirosul imbietor al unor patiserii proaspat scoase din cuptor de catre o bunica care pastreaza traditii vechi de zeci de ani. Lumea este plina de secrete ce asteapta sa fie descoperite si de senzatii ce asteapta sa fie traite.

Citeste mai mult...

Triptailor iti va arata drumul.

Georgiana Gharbi
Managing Director

Cele mai importante repere ale unei vacante pentru Georgiana sunt istoria locului, peisajele naturale. si oamenii din locurile respective, astfel ca ori de cate ori este intrebata despre ce i-a placut mai mult intr- un loc povesteste fara exceptie, ceva legat de unul din cele trei aspecte.

In ceea ce priveste activitatea la TRIPTAILOR, Georgiana considera ca orice solicitare venita la agentie, indiferent de complexitatea acesteia, este un prilej de documentare si astfel datorita clientilor calatoreste virtual in fiecare zi.

Citeste mai mult...

Laura Langhe
Chief Financial Officer

Absolventa a ASE, sectia Turism, la fel ca mii de alti oameni. Insa Laura a ales acest domeniu datorita dorintei de a arata intregii tari ce potential imens exista in orasul ei natal, Tulcea. Viata insa a avut alte planuri pentru ea si de la infiintarea TRIPTAILOR in 2011 si-a directionat toate visurile si pasiunea intr-un proiect inovator.

Gurmanda din fire, amintirile Laurei despre o calatorie reusita sunt preponderent despre preparatele gastronomice, pe care nu le-a mai gasit in nici un alt loc din lume.  Despre incercarile de reproducere a acelor preparate nu vorbim deloc.

Citeste mai mult...