Echipa

Georgiana Schmutzer
Business Owner

Toata lumea adora calatoriile si asteapta cu nerabdare urmatoarea plecare pe meleaguri straine. Dar si calatoriile, aparent o activitate simpla, necesita ca toate lucrurile din lumea asta, pasiune. Trebuie sa stii ce destinatie ti se potriveste, catre ce meleaguri te poarta o anumita stare de spirit si ce secrete vrei sa descoperi mai intai.

Dar nu uita ca trebuie sa calatoresti cu sufletul. Tine-l deschis si vei vedea cum vei vibra la auzul unei chitari, la vederea unui peisaj rupt din rai sau la mirosul imbietor al unor patiserii proaspat scoase din cuptor de catre o bunica care pastreaza traditii vechi de zeci de ani. Lumea este plina de secrete ce asteapta sa fie descoperite si de senzatii ce asteapta sa fie traite.

Citeste mai mult...

Triptailor iti va arata drumul.

Georgiana Gharbi
Managing Director

Cele mai importante repere ale unei vacante pentru Georgiana sunt istoria locului, peisajele naturale. si oamenii din locurile respective, astfel ca ori de cate ori este intrebata despre ce i-a placut mai mult intr- un loc povesteste fara exceptie, ceva legat de unul din cele trei aspecte.

In ceea ce priveste activitatea la TRIPTAILOR, Georgiana considera ca orice solicitare venita la agentie, indiferent de complexitatea acesteia, este un prilej de documentare si astfel datorita clientilor calatoreste virtual in fiecare zi.

Citeste mai mult...

Laura Langhe
Chief Financial Officer

Absolventa a ASE, sectia Turism, la fel ca mii de alti oameni. Insa Laura a ales acest domeniu datorita dorintei de a arata intregii tari ce potential imens exista in orasul ei natal, Tulcea. Viata insa a avut alte planuri pentru ea si de la infiintarea TRIPTAILOR in 2011 si-a directionat toate visurile si pasiunea intr-un proiect inovator.

Gurmanda din fire, amintirile Laurei despre o calatorie reusita sunt preponderent despre preparatele gastronomice, pe care nu le-a mai gasit in nici un alt loc din lume.  Despre incercarile de reproducere a acelor preparate nu vorbim deloc.

Citeste mai mult...

Laura Iaram
Incoming Project Manager

Pasionata de calatorii inca din liceu, Laura a inceput sa lucreze in turism in anul 2011, cand s-a alaturat fascinantei industrii a navelor de croaziera. Dupa ce a avut ocazia sa viziteze nenumarate destinatii captivante, a decis sa se intoarca in Romania pentru a le destainui cat mai multor oaspeti din toate colturile lumii, farmecul meleagurilor natale.

Citeste mai mult...

Cristian Badea
Travel Counselor

Absolvent al Facultatii de Geografie, Cristian a avut dintotdeauna o pasiune pentru turism, pentru ca ii ofera posibilitatea de a descoperi mereu lucruri si culturi noi. Considera ca a munci din placere este cheia succesului si este convins ca acest domeniu i se potriveste de minune.

Citeste mai mult...

Andreea Calancea
Travel Counselor

Calatoriile, o dragoste eterna !

Considera ca un om bogat este acela care a calatorit si poate impartasi experiente cu cei din jur despre locuri, culturi, obiceiuri si delicii culinare.

Andreea iubeste arta, cultura, adora calatoriile si poate acesta este motivul pentru care, nu refuza niciodata o iesire fie ea planificata sau spontana, fie ca este vorba de un citybreak sau o deplasare intr-o destinatie indepartata sau o scurta iesire de weekend.

Citeste mai mult...

Andrei Stoiculescu
Marketing Specialist

Absolvent al Universitatii Politehnica din Bucuresti,  Andrei s-a alaturat echipei Triptailor in 2016. Desi vine dintr-un alt domeniu, considera ca sectorul turismului are mult potential si incearca sa isi imbunatateasca in mod constant cunostintele.

Citeste mai mult...

Giulia Dinu
Marketing Assistant

Condusa de creativitatea innascuta si de o deschidere foarte mare fata de comunicare, Giulia a ales sa se specializeze in domeniul Marketing-ului, la Universitatea Westminister din Londra. Cand nu se pregateste intens pentu cursuri este unul dintre colaboratorii de success la TRIPTAILOR, unde pune in practica cunostintele accumulate de-a lungul anului.Considera turismul un domeniu foarte interesant si in egala masura provocator astfel ca isi doreste ca in viitor sa lucreze cu job permanent ca marketing specialist in turism.

Citeste mai mult...