Laura Langhe

Laura Langhe
Chief Financial Officer

 

Absolventa a ASE, sectia Turism, la fel ca mii de alti oameni. Insa Laura a ales acest domeniu datorita dorintei de a arata intregii tari ce potential imens exista in orasul ei natal, Tulcea. Viata insa a avut alte planuri pentru ea si de la infiintarea TRIPTAILOR in 2011 si-a directionat toate visurile si pasiunea intr-un proiect inovator.

Gurmanda din fire, amintirile Laurei despre o calatorie reusita sunt preponderent despre preparatele gastronomice, pe care nu le-a mai gasit in nici un alt loc din lume. Despre incercarile de reproducere a acelor preparate nu vorbim deloc.

Care este cel mai frumos travel moment pe care l-ai avut pana acum?

La mine totul se rezuma la mancare deci: sa descopar “the best sushi ever” facut de un japonez get-beget, in Berlin la Omoni – inchid ochii si inca simt aromele cum ma invaluie. Un deliciu. Cine se duca in Berlin are obligatia sa-mi aduca un platou pentru 2 persoane.Care a fost intamplarea despre care mereu povestesti cu zambetul pe buze, din calatoriile de pana acum?

Dimineata (foarte dimineata) unei zile toride de august. Dunarea, stuf, miros de balta si pesti flamanzi sarind din apa. 4 pescari isi arunca unditele printre pesti. Ora 10. Aprindem gratarul si punem carnea la fript ca nu prinsesem nici macar un melc…

Care sunt lucrurile fara de care nu ai pleca intr-o vacanta?

O carte, incarcatorul de la telefon (dau zilnic raportul mamei), telefonul sotului meu (face poze bune si trebuie sa duc dovada parintilor ca am vazut tot), sosetele subtiri si dicarbocalm (cunoscatorii stiu de ce).

Care sunt top 5 destinatii pe care vrei sa le vizitezi in viitor?

Japonia, Alaska, Patagonia, Vancouver, Noua Zeelanda.

 

Tari vizitate: Franta, Germania, Italia, Spania, Thailanda.