Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.triptailor.ro

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.triptailor.ro

Accesand sau utilizand website-ul www.triptailor.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de S.C. LUXETRAVELDEAL S.R.L.

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul www.triptailor.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului 

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita): 

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs . 

- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice

- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs. 

- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase. 

- Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

- Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Utilizatorul www.triptailor.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.

Utilizatorul www.triptailor.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul www.triptailor.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Conditiile generale de rezervare si achizitonare servicii

Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Agentia de Turism Triptailor si va intra in vigoare Contractul cu Clientul. 

Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale. 

Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs de a informa in scris sau telefonic Agentia de Turism Triptailor despre intentiile dvs. 

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Agentia de Turism Triptailor isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor. 

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat. 

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Agentia de Turism Triptailor.

Agentia de Turism Triptailor sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate. 

Agentia de Turism Triptailor sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Agentia de Turism Triptailor isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

Confidentialitatea datelor

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.triptailor.ro datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de S.C. LUXETRAVELDEAL S.R.L. in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

Drepturi de proprietate intelectuala

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.triptailor.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea Agentia de Turism Triptailor sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

Clauze de neraspundere

Site-ul www.triptailor.ro este un site cu continut informativ. Agentia de turism Triptailor nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

Agentia de turism Triptailor nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Agentia de turism Triptailor.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Agentia de turism Triptailor.

Agentia de turism Triptailor nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.triptailor.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Agentia de turism Triptailor actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori. 

Agentia de turism Triptailor nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare

Agentia de Turism Triptailor poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate. 

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Agentia de Turism Triptailor si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.