locatii pentru cererea in casatorie

Cinci idei de locatii pentru cererea in casatorie

iulie 28, 2017 9:11
Publicat de Andrei

Locatii pentru cererea in casatorie - Cinci destinatii speciale pentru cererea in casatorie

Ati gasit-o pe cea cu care vreti sa va petreceti restul vietii si acum este timpul sa puneti intrebarea. Cererea in casatorie trebuie sa fie plina de romantism, distractie si mister. Primul pas pentru o cerere in casatorie memorabila este alegerea inelului perfect, care sa se potriveasca stilului si personalitatii persoanei iubite. Acelasi lucru este valabil si pentru alegerea locatiei in care sa puneti intrebarea cea mare. Planificarea unei propuneri speciale necesita un pic de gandire, insa merita vazuta surprinderea si fericirea de pe fata persoanei iubite. Va prezentam in continuare cinci locatii pentru cererea in casatorie deosebita, de care va veti aminti intotdeauna cu mult drag.

Thailanda

Cu o jungla luxurianta, plaje de vis, statiuni pitoresti, mancaruri gustoase si o cultura fascinanta, nu este de mirare ca multe cupluri se indragostesc de Thailanda, una dintre cele mai romantice destinatii de vacanta din lume. O locatie populara pentru nunta, Thailanda poate fi de asemenea perfecta pentru cererea in casatorie. Pentru o experienta magica puteti opta pentru o croaziera romantica la apus, atunci cand peisajul si atmosfera va vor da senzatia ca va aflati intr-un mic colt din Paradis.

locatii-pentru-cererea-in-casatorie-thailanda-1
locatii-pentru-cererea-in-casatorie-thailanda-2

Saint Lucia

Saint Lucia este una dintre cele mai romantice destinatii din lume si locatia perfecta pentru a-i propune iubitei sa va petreceti restul vietii impreuna. O cerere in casatorie pe plaja este o optiune excelenta, ce combina tot ceea ce un cuplu si-ar putea dori de la o locatie romantica – nisip fin, sunetul valurilor, imaginea impresionanta a soarelui la orizont si atmosfera tropicala relaxata.

locatii pentru cererea in casatorie st lucia 1
locatii pentru cererea in casatorie st lucia 2

Tasmania

O locatie cu o atmosfera unica, Tasmania este plina de orase linistite, hoteluri de tip boutique si privelisti uluitoare, oferind multe optiuni pentru o cerere in casatorie memorabila. Cradle Mountain primavara, atunci cand florile salbatice coloreaza peisajul, este locatia ideala pentru o plimbare romantica inainte de un picnic langa o cascada retrasa. In aceasta ambianta magica puteti sa puneti intrebarea speciala.

locatii pentru cererea in casatorie tasmania 1
locatii pentru cererea in casatorie tasmania 2

Bali

Cu plaje incantatoare, vegetatie luxurianta si cultura exotica, Bali este numit Insula Zeilor. Daca evitati destinatiile turistice precum Legian sau Kuta veti descoperi o atmosfera incarcata de romantism si spiritualitate, perfecta pentru cererea in casatorie. O plimbare cu elicopterul deasupra templelor din Uluwatu, urmata de o cina la apus intr-unul din numeroasele restaurante luxoase ale insulei vor face aceasta din aceasta experienta una de neuitat.

locatii pentru cererea in casatorie bali 1
locatii pentru cererea in casatorie bali 2

Puerto Rico

Fosta locatie strategica a marinei americane, Puerto Rico ofera kilometri de plaje, ape limpezi si un stil de viata relaxat. Ceea ce face ca aceasta insula din Caraibe sa fie mentionata constant drept una dintre cele mai romantice destinatii este reumitul Mosquito Bay, cel mai stralucitor golf bioluminescent din lume. Inchiriati un caiac pentru o plimbare de noapte sub cerul instelat, plutind desupra luminilor stralucitoare din apa cristalina de dedesubt – momentul perfect pentru a pune marea intrebare.

locatii pentru cererea in casatorie puerto rico 1
locatii pentru cererea in casatorie puerto rico 2