Continuam activitatea in conditii de siguranta

martie 20, 2020 12:59
Publicat de Andrei
Continuam activitatea in conditii de siguranta

In prezent, intrucat intreaga lume se confrunta cu o amenintare pentru sanatatea globala fara precedent odata cu epidemia generata de COVID-19, consideram ca serviciile si valorile noastre sunt mai importante ca niciodata.

Avand in vedere situatia actuala, in dorinta de a ne proteja clientii si echipa, biroul nostru ramane inchis pana la aparitia unor informatii noi. Desi lucram de acasa vom fi alaturi de dvs. ca si pana acum, astfel ca ne puteti contacta la numarul de telefon +4 0725 218 385, sau pe e-mail la contact@triptailor.ro.

In calitate de calatori frecventi intelegem necesitatea de a te simti in siguranta atunci cand calatoresti. Daca ati planificat o calatorie pentru 2020 sau va doriti sa o faceti, dorim sa va reamintim ca in prezent pachetele noastre includ conditii de anulare sau modificare flexibile, astfel ca puteti rezerva fara griji vacanta pentru sezonul toamna-iarna.

In cazul in care este necesar sa calatoriti in perioada urmatoare, va recomanda sa verificati website-ul Ministerului Afacerilor Externe (MAE), pentru a fi la curent cu masurile luate de state in contextul raspandirii infectiei COVID-19.

Ramanem increzatori ca aceasta situatie poate fi depasita urmand masurile de protectie recomandate si speram ca in curand vom putea descoperi din nou cele mai fascinante destinatii de calatorie, impreuna!

Echipa TRIPTAILOR