idei de vacanta

Idei inedite de vacanta recomandate de consultantii TripTailor (Partea I)

februarie 17, 2017 10:42
Publicat de Andrei
Idei inedite de vacanta recomandate de consultantii TripTailor (Partea I)

Iti prezentam in continuare 10 idei de vacanta in locatii unice

 

Exploreaza insulele Wayag din Indonezia

Insulele Wayag din provincia Raja Ampat sunt considerate una dintre cele mai frumoase destinatii exotice din lume. Intinderea vasta de insule tropicale inconjurate de ape cristaline sunt renumite pentru bogatiile naturale. Regiunea Wayag este un adapost pentru corali si pesti ce nu se gasesc in alte parti ale planetei, fiind cu adevarat locatia perfecta pentru a te deconecta de viata cotidiana.

 

Viziteaza plajele impecabile din Vilankulo, Mozambic

Vilankulo este un orasel linistit de pescari din Mozambic, popular pentru turisti datorita apropierii de arhipelagul Bazaruto. Plajele cu nisip alb impecabil creeaza un peisaj fascinant in special in timpul refluxului, cand fasii de nisip inconjurate de apa turcoaz apar la orizont.

 

Invata tainele surfului in Nosara, Costa Rica

Situata pe coasta Pacificului, provincia Guanacaste este un paradis pentru surf. Multe statiuni pot fi aglomerate, insa Nosara este una dintre locatiile mai putin cunoscute de catre turisti. Playa Guiones din apropiere are suficiente valuri pentru a bucura atat incepatorii cat si expertii care practica acest sport. Cei care prefera relaxare au la dispozitie mai multe activitati, inclusiv cursuri de yoga si echitatie.

 

Intalneste-te cu maimutele paianjen in Minas Gerais

Minas Gerais este un stat din regiunea de vest a Braziliei. Cu toate ca nu este o destinatie foarte populara, aici vei putea experimenta natura in cea mai pura forma si o scena culturala infloritoare. In parcurile nationale din aceasta zona vei putea vedea una dintre cele mai rare specii de maimute din lume, maimuta paianjen.

 

Urmareste delfinii in Parcul National Komodo din Indonezia

Parcul National Komodo din Indonezia este locatia una dintre cele mai bune locatii pentru a urmari delfinii, pe langa cele peste 270 de specii de animale, 1000 de specii de pesti si 260 de specii de corali.

 

Viziteaza Egipt in extrasezon

Pentru a te putea bucura cu adevarat de toate frumusetile pe care Egipt le are de oferit poti opta pentu o vizita in afara sezonului turistic. Marea Piramida din Giza capata o cu totul alta aura atunci cand ai suficient timp si spatiu sa o admiri din toate unghiurile.

 

Bucura-te de baile sulfuroase din districtul Tbilisi, Georgia

Tratamentul cu ape sulfuroase este o experienta fantastica, pe care nu trebuie sa o ratezi. Abanotubani, orasul vechi din Tbilisi, este o locatie plina de farmec iar izvoarele termale sunt recunoscute pentru proprietatile terapeutice inca din secolul X.

 

Urmareste animalele salbatice in Namibia

Intr-o calatorie in Namibia vei putea vedea peisaje desertice spectaculaose, cele mai inalte dune de nisip din lume, precum si flora si fauna uimitoare. Imaginea dunelor ce dispar in Oceanul Atlantic este cu adevarat unica. Cea mai buna modalitate de a explora intinderea vasta de nisip este zborul cu un avion usor, in special daca iti doresti sa vezi animale salbatice din grupul Big 5.

 

Exploreaza ghetarii si traseele montane din Groenlanda

In timpul verii Groenlanda este o destinatie excelenta pentru a explora natura – dealuri ce se intind la nesfarsit, tundra verde si fauna salbatica ce poate fi intalnita la tot pasul. Una dintre cele mai bune locatii pentru drumetii este Kangerlussuaq, unde exista numeroase trasee cu peisaje care te vor fascina.

 

Admira aurora boreala in Canada

Canada ofera in 2017 acces gratuit in toate parcurile nationale, cu ocazia sarbatoririi a 150 de ani de la promulgarea Constitutiei. Pentru o experienta unica poti vizita teritoriul Yukon, din partea de nord-vest a tarii, locatia de filmare pentru The Revenant. Aici vei avea sansa sa vezi unul dintre cele mai impresionante spectacole naturale, aurola boreala, inainte de intra intr-o faza latenta in urmatorii ani.