Restrictii bagaj de mana pentru zborurile catre Marea Britanie si SUA

martie 23, 2017 11:47
Publicat de Andrei
Restrictii bagaj de mana pentru zborurile catre Marea Britanie si SUA

 

Restrictii bagaj de mana – Marea Britanie si Statele Unite impun restrictii privind dispozitivele electronice la bordul aeronavelor din Orientul Mijlociu si Nordul Africii

Marea Britanie si Statele Unite au anuntat interzicerea dispozitivelor electronice ce depasesc anumite dimensiuni in bagajul de mana. Restrictia este valabila pentru zborurile directe catre Marea Britanie din Turcia, Liban, Egipt, Arabia Saudita, Iordania si Tunisia.

Aeroporturile internationale care fac parte din obiectul interdictiei SUA sunt Cairo, Casablanca, Amman, Jeddah, Riad, Dubai, Abu Dhabi, Istanbul, Doha si Kuwait.

Companiile de top precum Emirates, Qatar Airways, British Airways sau Turkish Airlines se numara printre cele care trebuie sa puna in aplicare noile restrictii.

Conform noilor reguli telefoanele mobile, tabletele, laptopurile si alte dispozitive electronice ce depasesc urmatoarele dimensiuni sunt interzise in bagajul de mana:

Majoritatea telefoanelor nu sunt incluse in aceasta categorie si sunt in continuare permise la bord.

 

Recomandari

Calatorii ar trebui fie sa nu aiba asupra lor astfel de dispozitive fie sa le puna in bagajul de cala. Cu toate ca zborurile se desfasoara normal recomandam clientilor sa ajunga in timp util la aeroport pentru diferitele etape ale calatoriei precum check-in si verificarea de securitate.