Adventure China

Circuit 15 zile

Adventure China

Descopera China alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 4110 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Sosire in BEIJING

La sosirea  pe aeroportul din Beijing sunteti preluati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel.


Ziua 2 / BEIJING - SHANHAIGUAN

In aceasta dimineata veti fi transferati la Shanhaiguan, locul unde Marele Zid de termina la intrarea in Marea Bohai. Locatia poarta denumirea de Laolongtou, in traducere Capul Batranului Dragon, datorita unei statui ce reprezenta un dragon care priveste catre mare. Orasul este o fosta garnizoana intarita de un fort ce exista si in prezent, ale carui patru intrari sunt orientate catre cele patru puncte cardinale. Poarta de est este cunoscuta cu denumirea de “Prima Intrare De Sub Cer” si are aceste cuvinte inscriptionate deasupra intrarii, simbolizand credinta Chinei antice ca exista o delimitare clara intre cultura lor si restul lumii barbare.

De aici veti continua drumul pana la Prima Trecatoare, unde veti face o plimbare pe zid si veti vizita Muzeul Marelui Zid Chinezesc.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 3 / TREKING PANA LA TRECATOAREA JIAOSHAN

Incepeti ziua de astazi in forta, cu o excursie de trekking ce va va purta in afara orasului, catre o sectiune foarte veche a Zidului - Trecatoarea Jiaoshan, unde zidul urca in munti. Dupa amiaza veti fi transferati catre Panjiakou, unde Zidul trece prin Raul Luan.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 4 / EXCURSIE CU BARCA IN JURUL ZIDULUI - TREKKING LA LUOWENYOU

In aceasta dimineata veti face o excursie cu barca pe lacul de acumulare Panjiakou. Veti admira peisajele deosebite si veti vedea cele doua locuri unde Marele Zid intra in apa: Panjiakou si Xifengkou. De aici veti fi transferati la Luowenyou, unde veti incepe o excursie de trekking de aproximativ 10 kilometri pe una din sectiunile foarte vechi ale zidului. La finalul zilei sunteti transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 5 / VIZITA MORMINTELE QING - TREKKING PANA LA HUANGYAGUAN

Dimineata devreme veti vizita Mormintele Dinastiei Qing, cel mai mare monument de acest gen din China. Veti continua ziua cu transferul catre o zona de acces pe Marele Zid de unde veti merge timp de 2-3 ore pana la Huangyaguan.

Aceasta sectiune a zidului este una ce ofera liniste si peisaje superbe, fiind situata intr-un cadru natural deosebit. Dupa amiaza veti ajunge in oras, unde veti fi cazati.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / HUANGYAGUAN- GUBEIKO- TREKKING PANA LA JINSHANLING

In aceasta dimineata sunteti transferati la Gubeikou, unde veti face o plimbare prin acest sat traditional, o oportunitate extraordinara de a experimenta viata rurala a Chinei. De aici veti porni intr-o excursie de trekking de aproximativ 6 ore,in care veti trece pe langa 16 foste turnuri de semnalizare. De asemenea veti vedea si parti mai putin vizitate ale Zidului, ascunse de ochii turistilor. Veti ajunge dupa amiaza la Jinshanling, unde veti fi cazati.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 7 / TREKKING SIMATAI - JINSHANLING - BEIJING

Aceasta zi este una spectaculoasa, traseul de trekking (aproximativ 4-5 ore) intre Jinshanling si Simatai fiind in mare parte pe zona reconstruita a Zidului dar si pe zone aproape in ruina. Veti trece prin 18 foste turnuri de control si veti reveni la Jinshanling, de unde veti fi transferati la Beijing.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / BEIJING - LUOYANG

Dupa micul dejun veti incepe un tur al orasului Beijing. Vizita va incepe in Piata Tian An Men, cea mai mare piata din lume, ce ascunde o istorie tumultoasa, deseori trecuta cu vederea in prezent. Piata se afla langa poarta cu acelasi nume construita la inceputul secolului al XV-lea pentru a separa Orasul Interzis de restul lumii. Piata se invecineaza la nord cu Casa Poporului si Muzeul National, iar in capatul sudic troneaza Monumentul Eroilor si Mausoleul lui Mao.

Veti continua vizita cu Orasul Interzis. Cel mai bine conservat si totodata cel mai mare palat din China, acesta este inclus in lista celor mai frumoase palate din lume. Palatul a fost timp de mai multe secole resedinta pentru 24 de imparati ai Chinei. Constructia acestuia a inceput in anul 1406 si a durat aprox 15 ani, cu eforturile unui numar de 1 milion de muncitori. La constructia palatului s-a folosit in principal lemn, marmura si aur.

Veti servi masa de pranz si veti continua cu un tur cu bicicleta pe stradutele inguste din zona veche a orasului, numita Hutong. La sfarsitul plimbarii veti fi transferati la gara din Beijing, unde va imbarcati pentru o calatorie cu trenul pe timp de noapte pana la Luoyang.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 9 / LUOYANG - SONG SHAN

La sosirea in gara din Luoyang sunteti preluati de ghidul local si transferati la Song Shan, pe un traseu spectaculos de aproximativ 2 ore. La sosire veti vizita Manastirea si Templul Shaolin, construit in secolul V, locul in care s-au nascut artele martiale Kung Fu.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 10 / SONG SHAN

Veti petrece ziua de astazi explorand Parcul National Song Shang si vizitand satul Dengfeng.

Shongshan, casa din munti a legendarilor calugari luptatori Shaolin, este deasemnea si muntele central al celor cinci varfuri sacre taoiste.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 11 / SONG SHAN - XI’AN

Dimineata, dupa micul dejun, sunteti transferati la Luoyang, unde vizitati Grotele Longmen. Unul dintre siturile declarate patrimoniu UNESCO, complexul este cel mai mare din China si cuprinde aproximativ 2 345 de grote, unde exista 100 000 de statui si basoreliefuri ce reprezintă diferite divinitati din mitologia budista.

Dupa amiaza sunteti transferati la gara, unde va imbarcati pentru o calatorie cu trenul de mare viteza pana la Xian. La sosire sunteti transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 12 / XIAN

Dimineata, dupa micul dejun, veti face un tur cu bicicletele pe zidul de aparare al orasului Xian.

In continuare veti pleca spre Armata de Teracota, situata la aproximativ 40 de kilometri de oras, unde veti face un tur ghidat.

Armata de Teracota a imparatului Qin, considerata a opta minune a lumii, a fost descoperita in anii '70 de un localnic. Situl gazduieste 8 000 de soldati de teracota de diferite inaltimi, grade militare si fizionomii. Toti sunt amplasati si imbracati dupa gradul militar detinut, iar unii sunt chiar calare.

Aceasta armata a fost construita la ordinul imparatului Qin, fiind parte incorporata a mormantului acestuia. Qin a fost o personalitate importanta pentru China, fiind cel care a standardizat moneda si unitatile de masura precum litrul si kg, dar si scrisul. Totodata acesta este unificatorul celor sapte state existente in acea perioada in China si al Marelui Zid.

Dupa amiaza reveniti in Xian, unde aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare sau pentru a explora pe cont propriu orasul.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 13 / XIAN - LONGSHENG

Dimineata, dupa micul dejun, veti fi transferati la aeroport pentru zborul catre Guilin. La sosire sunteti preluati de reprezentantul local si transferti la Longsheng, unde veti face un tur al campurilor de orez terasate.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 14 / LONGSHENG - YANGSHUO

Dupa micul dejun sunteti transferati la Yangsho, unde veti face un tur cu bicicletele. Aceasta zona cu un cadru natural spectaculos este faimoasa in intraga lume.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 15 / YANGSHUO - BEIJING

Dimineata, dupa micul dejun, veti fi transferati la aeroport, unde va imbarcati pentru zborul spre Beijing. La sosirea in Beijing preluati bagajele si va imbarcati pentru zborul spre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
14:00
Amsterdam
15:55
KLM
Amsterdam
17:25
Beijing (+1zi)
08:55
KLM
Beijing
08:55
Paris
13:50
Air France
Paris
16:20
Bucuresti
20:10
Air France

Cazare & tarifeLocatieCategorie 4*
BeijingHOWARD JOHNSON PARAGON HOTEL
Zilele 2 - 6HOTEL LOCAL SAU GUESTHOUSE
Song ShanHOTEL LOCAL SAU GUESTHOUSE
XianJIANGUO HOTEL
LongshengLONGJI PING AN GUESTHOUSE
YanghsoNEW CENTURY HOTEL
Perioada Noiembrie 2018 - Octombrie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers4110 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilete de avion Bucuresti - Beijing - Bucuresti
 • Bilete de avion Xian - Guillin
 • Bilete de avion Guillin - Beijing
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 13 nopti la hotelurile specificate
 • Cazare 1 noapte in tren (cuseta de 4 persoane)
 • Calatorie cu trenul de mare viteza (clasa II) Luoyang - Xian
 • Mic dejun pe durata turului, 3 mese de pranz
 • Transferuri si asistenta turistica pe toate durata programului
 • Excursii conform programului
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice conform ofertei
 • Ghizi vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Ghid vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor de trekking pe Marele Zid
 • Asistenta auto pe durata excursiilor de trekking
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Taxa de obtinere a vizei pentru China ~ 320 lei/persoana
 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Taxe de sezon, in cazul in care perioada aleasa impune acest lucru
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru anul 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in China si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.
 • In anul 2010 zona Simatai a Marelui Zid Chinezesc a fost inchisa publicului, in ziua 7 veti ajunge pana in punctul in care accesul este permis de catre autoritatile chineze.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Galerie foto China & Tibet