Adventure Myanmar

Circuit 12 zile

Adventure Myanmar

Circuit Adventure Myanmar – Descopera Myanmar alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 2675 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Plecare din BUCURESTI

Astazi va veti imbarca pentru zborul cu destinatia Yangon, cu escala in Dubai.


Ziua 2 / Sosire in YANGON

La sosirea pe Aeroportul International din Yangon veti fi preluati de partenerul nostru local si transferati la hotel. Seara aveti timp liber pentru a explora orasul pe cont propriu. Yangon este supranumit „Orasul gradinilor verzi” si este cel mai mare centru comercial din Myanmar.


Ziua 3 / YANGON – TUR DE ORAS

Dupa micul dejun turul orasului incepe cu strazile inguste si pline de viata, unde puteti vedea cladiri coloniale, magazine si un mix cultural fascinant. Desi traficul din Yangon este in general foarte aglomerat, nu aveti nevoie de o masina pentru a explora centrul orasului. Va puteti bucura de o plimbare linstita pe strazile centrului si veti putea afla mai multe despre stilul de viata al localnicilor. Apoi veti continua cu o vizita la pagoda Sule, construita in urma cu aproape 2000 de ani. Inainte de a va intoarece la hotel aveti timp de relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 4 / YANGON – HEHO – PINDAYA - KALAW

Dupa micul dejun veti vizita templul Chaukhtatgyi, renumit pentru sculptura de 72 m ce il reprezinta pe Buddha culcat. Dupa o oprire pentru poze la Palatul Karaweik veti fi transferati la aeroport pentru zborul catre Heho. De aici veti fi transferati cu masina pana in Pindaya, iar pe drum veti putea admira peisajul rural al dealurilor Shan. Pindaya este un oras din sudul regiunii Shan si este recunoscut pentru peisajele pitoresti cu lacuri si arbori bayan, dar si pentru localnicii prietenosi. Principala atractie este pestera Pindaya, unde puteti vedea peste 8000 de statui ala lui Buddha.  Apoi veti vizita un atelier local de hartie si veti continua catre Kalaw, unde veti ramane peste noapte.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 5 - 6 / TREKKING: KALAW – LACUL INLE

Dimineata, dupa micul dejun, veti porni intr-o noua aventura pentru a descoperi taramul fascinant al Myanmarului. In aceasta excursie de doua zile veti experimenta modul de viata al locuitorilor zonelor rurale si veti putea afla mai multe despre cultura si traditiile acestora. Regiunea Shan ofera mai multe trasee de trekking, insa cel mai popular este cel dintre Kalaw si Inle. Insotiti de ghid veti explora potecile mai putin batatorite ale zonelor rurale din Myanmar si veti putea interactiona cu localnicii.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 7 / INLE – INDEIN – TURUL LACULUI INLE

Dupa micul dejun veti incepe dimineata cu piata locala, unde puteti vedea localnicii care vin aici sa isi vanda produsele. Apoi veti naviga pe canalele inguste pana la complexul de pagode Shwe Inn Dain, ce dateaza din secolele XVII – XVIII. Aceasta comoara istorica este formata din mai mult de 1000 de pagode si include pagoda Phaungdaw Oo, considerata cea mai importanta de pe Lacul Inle. Dupa masa de pranz la un restaurant de pe lac veti putea afla mai multe despre secretele tesaturilor de matase din regiune. Dupa amiaza veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / INLE – MANDALAY

Dupa micul dejun sunteti transferati in portul Nyaung Shwe, iar apoi la aeroportul din Heho pentru zborul catre Mandalay. Mandalay este al doilea cel mai mare oras din Myanmar si cel mai important centru cultural si religios. Fosta capitala a Burmei a fost considerata drept loc sfant de catre discipolii budisti timp de aproape 1000 de ani. Odata ajunsi la destinatie veti incepe turul cu cel mai important monument religios din Myanmar, Templul Mahamuni Buddha. Apoi veti face o incursiune in fascinanta industrie a producerii foitelor de aur si veti vizita Palatul de Aur, o constructie din lemn cu o arhitectura impresionanta. Veti continua cu o vizita la pagoda Kuthodaw, unde este pastrata cea mai mare carte din lume „Biblia Budista” – 700 de placi de marmura pe care sunt inscriptionate cuvintele lui Buddha, fiecare placa avand propria stupa. Inainte de a va intoarce la hotel puteti sa va bucurati de imaginea spectaculoasa a apusului peste oras din varful dealului Mandalay.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 9 / MANDALAY – MINGUN – BAGAN

Dupa micul dejun veti face o plimbare de o ora pe Raul Ayeyarwadd pana la Mingun. Aici veti vizita templul Mingun Pahtodawgyi, construit de catre Regele Bodaw Paya cu intentia de a deveni cea mai mare stupa din Myanmar. Tot aici se afla si cel mai mare clopot dintr-o bucata din lume, ce cantareste 90 tone. Dupa o scurta vizita la un centru de artizanat veti traversa cel mai vechi pod de tec din lume, Podul U Bein, construit in anul 1782. Apoi veti fi transferati la aeroport pentru zborul catre Bagan. La aeroport veti fi transferati la hotel, unde aveti seara la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 10 / BAGAN

Bagan gazduieste una dintre cele mai importante colectii de sculpturi si picturi budiste din lume. De asemenea este considerat unul dintre cele mai sfinte orase din Asia de Sud-Est, fiind comparat cu Varanasi sau Ierusalim. O vizita in Bagan este o calatorie inapoi in timp, in care veti descoperi cultura si traditiile budiste. Pe langa aceasta, va veti bucura de frumusetea peisajului ce este cu adevarat spectaculoasa, in special la apus.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 11 / TUR DE ORAS BAGAN - YANGON

Dupa micul dejun veti descoperi orasul Bagan, situat pe malul Raului Irrawaddy. In trecut orasul era cunoscut sub numele de „orasul celor 4 milioane de temple” si chiar si in prezent este una dintre cele mai mari aglomerari de temple, pagode si ruine budiste din lume. In prezent peste 2000 de monumente antice sunt inca in picioare, impresionandu-i pe toti cei care viziteaza acest loc unic. Veti vizita templele Dhammayangyi, Gubyaukgyi, Manuha si Nan Phaya. Dupa amiaza sunteti transferati la aeroport pentru zborul catre Yangon. La sosire veti fi transferati la hotel, unde aveti seara la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 12 / Plecare din YANGON

Aveti prima parte a zilei la dispozitie pentru relaxare. Seara sunteti transferati la aeroport pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
22:50
Dubai (+1 zi)
05:40
Fly Dubai
Dubai
09:10
Yangon
16:55
Emirates
Yangon
02:10
Dubai
06:05
Emirates
Dubai
10:00
Bucuresti
13:35
Fly Dubai

Cazare & tarifeLocatieCategorie 3*Categorie 4*
YangonBEST WESTERN CHINATOWNCHATRIUM HOTEL ROYAL LAKE YANGON
KalawCASA DE OASPETI SAU MANASTIRE BUDISTACASA DE OASPETI SAU MANASTIRE BUDISTA
Lacul InleINLE APEX HOTELNOVOTEL INLE
BaganZFREETI HOTELAMAZING BAGAN RESORT
MandalayTHE HOME HOTELRUPAR MANDALAR RESORT
Perioada Septembrie 2018 - Mai 2019
TarifeCategorie 3*Categorie 4*
Tarif total/pers2675 euro/pers3065 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilet de avion Bucuresti – Yangon – Bucuresti
 • Bilete de avion pentru zborurile interne: Yangon – Heho – Mandalay – Bagan – Yangon
 • Taxe de aeroport pentru toate zborurile
 • Cazare 10 nopti in Myanmar cu mic dejun
 • Regim de masa conform ofertei
 • Toate transferurile si excursiile se vor face cu un vehicul dotat cu aer conditionat
 • Barca privata pentru vizitarea Lacului Inle
 • Ghid vorbitor de limba engleza care va va insoti pe toata durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicalaServicii Suplimentare

 • Taxe pentru obtinerea vizei de Myanmar
 • Mesele nespecificate in oferta
 • Early check-in; Late check-out
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice
 • Bacsisuri pentru ghizi si soferi
 • Asigurare STORNO
 • Excursiile optionale nespecificate in program
 • Cheltuieli personale

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii, insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru perioada septembrie 2018 – mai 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Myanmar si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii;
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare;
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii;
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
Galerie foto Myanmar