Basic China

Circuit 8 zile

Basic China
5 - 1 vote

Circuit China – Descopera China alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 1855  EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Sosire in BEIJING

Sosire pe Aeroportul International din Beijing unde veti fi preluat si condus la hotel de reprezentantul nostru local. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si odihna dupa zbor.


Ziua 2 / BEIJING - MARELE ZID CHINEZESC - BEIJING

Dupa micul dejun veti incepe circuitul in China parasind orasul Beijing pentru o calatorie de aproximativ 80 de kilometri pana la una dintre sectiunile Marelui Zid Chinezesc. Pe drum veti vizita Mormintele Dinastiei Ming si veti servi masa de pranz. La sosire, dupa vizita ghidata, aveti timp liber pentru a explora pe cont propriu atat zidul cat si turnurile de semnalizare si observare, precum si diferitele constructii de aparare.

Marele Zid Chinezesc este cea mai complexa si impresionanta constructie militara din perioada Chinei antice. Acesta are o lungime de circa 12 000 de km, iar constructia sa a costat mult timp si vietile a numerosi muncitori. Cu toate acestea, constructia zidului ramane un mister si un model al tenacitatii si intelepciunii poporului chinez, deoarece la aceasta lucrare au participat soldati, prizonieri si localnici. Toate dinastiile de imparati ulterioare construirii zidului au contribuit la repararea si continuarea lucrarilor de constructie. Majoritatea portiunilor din zid care pot fi vizitate in prezent au fost construite in perioada dinastiei Ming. Zidul a fost inclus in lista Patrimoniului Mondial UNESCO, fiind considerat un simbol al poporului chinez.

Dupa amiaza reveniti in Beijing unde aveti restul zilei la dispozitie pentru a explora pe cont propriu orasul.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 3 / BEIJING - XIAN

Dupa micul dejun veti incepe un tur al orasului Beijing. Vizita va incepe in Piata Tian An Men, cea mai mare piata din lume, ce ascunde o istorie tumultoasa, deseori trecuta cu vederea in prezent. Piata se afla langa poarta cu acelasi nume construita la inceputul secolului al XV-lea pentru a separa Orasul Interzis de restul lumii. Piata se invecineaza la nord cu Casa Poporului si Muzeul National, iar in capatul sudic troneaza Monumentul Eroilor si Mausoleul lui Mao.

Veti continua vizita cu Orasul Interzis. Cel mai bine conservat si totodata cel mai mare palat din China, acesta este inclus in lista celor mai frumoase palate din lume. Palatul a fost timp de mai multe secole resedinta pentru 24 de imparati ai Chinei. Constructia acestuia a inceput in anul 1406 si a durat aprox 15 ani, cu eforturile unui numar de 1 milion de muncitori. La constructia palatului s-a folosit in principal lemn, marmura si aur.

Ziua continua cu vizita Palatului de Vara. Situat la 10 km spre nord de centrul istoric al Beijingului, acesta este cunoscut datorita imparatesei Cixi, care a domnit in ultima jumatate de secol a Chinei Imperiale. Constructia grandioasa a fost folosita in special ca resedinta a familiei imperiale in timpul verii. Cea mai importanta sala a palatului este Sala Bunavointei si a Longevitatii, unde imparateasa-mostenitoare Cixi lua cele mai importante decizii. Incaperea este decorata cu statui de bronz fascinante precum qilin, o himera mitica ce a aparut pe pamant doar in perioadele de armonie.

Dupa amiaza sunteti transferati la gara din Beijing unde va imbarcati pentru o calatorie cu trenul pe timp de noapte pana la Xian.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 4 / XIAN

In cursul diminetii veti ajunge la Xian, unde va intalniti cu ghidul si sunteti transferati la hotel. Veti face formalitatile de check in si veti servi micul dejun.

In jurul orei 10:00 AM veti pleca spre Armata de Teracota, situata la aproximativ 40 de kilometri de oras, unde veti face un tur ghidat.

Armata de Teracota a imparatului Qin, considerata a opta minune a lumii, a fost descoperita in anii '70 de un localnic. Situl gazduieste 8 000 de soldati de teracota de diferite inaltimi, grade militare si fizionomii. Toti sunt amplasati si imbracati dupa gradul militar detinut, iar unii sunt chiar calare.

Aceasta armata a fost construita la ordinul imparatului Qin, fiind parte incorporata a mormantului acestuia. Qin a fost o personalitate importanta pentru China, fiind cel care a standardizat moneda si unitatile de masura precum litrul si kg, dar si scrisul. Totodata acesta este unificatorul celor sapte state existente in acea perioada in China si al Marelui Zid.

Veti servi masa de pranz si apoi veti reveni in Xian, unde aveti restul dupa amiezei la dispozitie pentru relaxare sau pentru a explora pe cont propriu orasul.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 5 / XIAN - SHANGHAI

Dupa micul dejun veti face un tur ghidat al celor mai importante obiective ale orasului Xian. Veti vizita zidul de aparare al orasului si Cartierul Musulman.

Situat in nord-vestul Chinei, orasul Xian a inregistrat cele mai importante schimbari din tara asemenea unei carti de istorie vii, fiind unul dintre locurile in care a luat nastere civilizatia chineza. Orasul si-a castigat reputatia in intreaga lume pentru situl arheologic care gazduieste armata de teracota a imparatului Qin si pentru statutul de capat al Drumului Matasii. Mostenirea istorica a orasului este impresionanta, incluzand peste 3 000 de ani de istorie si 1 100 ani in pozitia de capitala a dinastiilor antice. Orasul Xian este si astazi centrul cultural, industrial, economic si educational al regiunii nord-vestice a Chinei.

Dupa amiaza veti fi transferati la aeroport pentru zborul catre Shanghai. La sosirea pe aeroport sunteti intampinati de ghid si transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / SHANGHAI

Dimineata, dupa micul dejun, veti incepe un tur ghidat al orasului Shanghai.

Shanghai este o metropola internationala complet modernizata, ce a atras atentia intregii lumi. Situata pe estuarul raului Yangtze, serveste drept cel mai influent centru economic, financiar, comercial, cultural si tehnologic din China de Est. Orasul este o destinatie populara in radul celor interesati de evolutia impresionanta a Chinei. Pe langa aspectul modern, mixul cultural prezent aici confera orasului un farmec aparte. In acest loc zgarie-norii si cladirile traditionale chinezesti coexista, aducand admiratia si incantarea turistilor.

Veti vizita Orasul Vechi, Templul Statuilor de Jad, si Gradina Mandarinilor Yu. Apoi veti continua cu partea noua a orasului, unde veti explora catrierul Bund si stranda Nanjing.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 7 / SHANGHAI - BEIJING

Dupa micul dejun aveti prima parte a zilei la dispozitie pentru relaxare. Dupa amiaza sunteti transferati la gara din Shanghai pentru o uimitoare calatorie cu trenul de mare viteza pana in Beijing. La sosirea in gara din Beijing sunteti preluati de reprezentantul local si transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / Plecare din BEIJING

In ultima zi a circuitului in China, in timp util pentru zbor, sunteti preluati de la hotel si transferati la aeroportul din Beijing pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
13:45
Amsterdam
15:45
KLM
Amsterdam
17:30
Beijing (+1 zi)
09:55
KLM
Beijing
00:30
Londra
04:40
KLM
Londra
09:20
Bucuresti
13:05
KLM

Cazare & tarifeLocatieCategorie 4*
BeijingHOWARD JOHNSON PARAGON HOTEL
XianJIANGUO HOTEL
ShanghaiZHONG XIANG HOTEL
Perioada Noiembrie 2018 - Septembrie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers1795 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilete de avion Bucuresti - Beijing – Bucuresti
 • Bilet de avion Xian - Shanghai
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 6 nopti la hotelurile specificate sau similar
 • Cazare 1 noapte in tren (cuseta 4 persoane)
 • Mic dejun pe durata turului, 2 mese de pranz
 • Calatorie cu trenul de mare viteza (clasa II) Shanghai - Beijing
 • Transferuri si asistenta turistica conform programului
 • Excursii conform programului
 • Ghizi vorbitori de limba engleza pe durata excursiilor
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice conform ofertei
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Taxa si formalitati de obtinere a vizei pentru China ~ 320 ron/persoana
 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Taxe de sezon, in cazul in care perioada aleasa impune acest lucru
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru anul 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in China si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii;
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare;
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii;
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Galerie foto China & Tibet