Adventure Peru

Circuit 13 zile

Adventure Peru

Circuit Adventure Peru – Descopera Peru alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 3895 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / BUCURESTI - LIMA

La sosirea  pe aeroportul din Lima, sunteti preluati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel.


Ziua 2 / LIMA - PARACAS: ZBOR PESTE LINIILE NAZCA

Dimneata, dupa micul dejun, veti porni intr-o calatorie de-a lungul autostrazii Panamericane pana la Paracas (aproximativ 3 ore). La sosire veti fi preluati si transferati la Pisco, de unde va veti imbarca pentru zborul deasupra Liniilor Nazca. In timpul zborului veti admira desenele devenite celebre in intreaga lume datorita misterului lor. Liniile Nazca, descoperite in 1927, sunt cea mai mare mostenire lasata in urma de o civiliatie ce a trait in jurul anului 300 i.Hr. Avand diferite forme precum animale si pasari, unele dintre desene se intind si pe 300 de metri, iar pentru a putea fi vazute in intregime trebuie ca avionul sa fie la cel putin 1000 m altitudine.

Dupa zbor veti servi masa de pranz si veti fi transferati la dunele Paracas, unde veti experimenta o calatorie cu buggy-ul pe dune. Dupa amiaza veti ajunge la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 3 / PARACAS - LIMA: CROAZIERA LA INSULELE BALLESTAS

Mic dejun. In aceasta zi veti fi transferati in port pentru croaziera catre Insulele Ballestas. In timpul acestei croaziere veti admira bogata fauna locala compusa din lei de mare sud americani, foci, delfini si mii de pasari. Speciile importante includ cormorani, pinguini Humboldt si pelicani. Intre lunile iunie si august poate fi vazut si flamingo-ul roz. Tot in cadrul acestei croaziere veti avea ocazia sa vedeti celebrul desen numit “Candelabrul”, unul din misterele lasate in urma de cultura Paracas, ce a trait acum 2000 de ani.

Dupa croaziera va indreptati catre Lima unde ajungeti in cursul dupa-amiezii.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 4 / LIMA - CUSCO

Mic dejun. In aceasta zi veti fi transferati la aeroportul din Lima pentru zborul catre Cusco. La sosire reprezentantul nostru local va va transfera la hotel pentru un scurt timp de relaxare si acomodare cu altitudinea. Dupa pranz veti incepe un tur de jumatate de zi in care veti vizita cele mai importante obiective ale orasului Cusco.

Veti incepe turul vizitand Catedrala ce parca vegheaza asupra incantatorului oras peruan. Catedrala in stil gotic se gaseste in piata Plaza de Armas, fiind construita pe temeliile unui vechi palat incas numit Viracocha. Constructia nu este prima de acest fel din oras, prima catedrala fiind un lacas de cult mic ridicat la inceputul ocupatiei spaniole.

Excursia va continua cu Templul Soarelui, centrul regligiei incase, o caldire ce in urma cu cateva sute de ani era decorata cu placi de aur si petre pretioase pentru a-i fi accentuata importanta. Excursia de astazi se va inchieia cu Sacsayhuaman - fortareata militara incasa, situata la cativa kilometri de oras.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 5 / INCA TRAIL: CUSCO - SACRED VALLEY – MISKAY – LLACTAPATA - WAYLLABAMBA

Purtand denumirea de Inca Trail – Drumul Incasilor este considerat cel mai bun traseu de trekking din America de Sud si poate chiar din intrega lume, constituind o experienta care schimba viata oricarui calator. Cele patru zile in care trebuie sa-ti depasesti toate limitele merita efortul atunci cand incepi sa zaresti varfurile muntilor si ruinele teraselor oraselor antice cu farmecul lor mistic.

Prima zi a traseului Inca Trail incepe cu un transfer la podul ce traverseaza Raul Urubamba. Dupa ce veti traversa podul veti incepe excursia mergand de-a lungul raului prin Valea Sacra pana la Miskay, urcand mai apoi catre orasul incas Llaqtapata, situat la 2700m altitudine. Veti continua traseul catre locul de campare pe cursul raului Kusichaca si veti ajunge in satul Wayllabamba, situat la 3000 m altitudine. In timp ce se va instala tabara puteti admira privelistea incantatoare oferita de impresionantul Varf Victoria.

DETALII TEHNICE TRASEU:

Distanta parcursa: ~12 km

Timp estimat: ~6 h

Altitudine pe durata traseului: 2600m - 3000m

Altitudine tabara: 3000m

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 6 / INCA TRAIL: WAYLLABAMBA - TRECATOAREA WARMIHUANUSCA - PACAYMAYO

Astazi micul dejun va fi servit devreme, iar apoi veti incepe accensiunea catre cel mai inalt punct al traseului  pana la Trecatoarea Warmiwanusca, aflata la 4200m altitudine, spre valea cu vegetatie tropicala luxurianta a raului Pacamayo, unde se va instala tabara.

DETALII TEHNICE TRASEU:

Distanta parcursa: ~11 km

Timp estimat: ~7 h

Altitudine pe durata traseului: 3000m - 4200m

Altitudine tabara: 3500m

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 7 / INCA TRAIL: PACAYMAYO RUNKURAKAY - WINAYWAYNA

Dimineata dupa micul dejun, veti incepe calatoria si dupa aproximativ 45 minute veti ajunge in cea de-a doua trecatoare a traseului, trecatoarea Runkuraqay, aflata la 3850m, din acest moment devenind vizibila si jungla. Veti vizita apoi ruinele de aici si veti continua spre Sayaqmarca, unde veti vizita ruinele amplasate pe un promontoriu stancos la care se poate ajunge urcand niste trepte inguste de granit. Traseul de astazi continua pana la situl arheologic Phuyupatamarca si trecatoarea cu acelasi nume, situata la 3700 m altitudine. Veti sosi in campus unde se va instala tabara.

DETALII TEHNICE TRASEU:

Distanta parcursa: ~16 km

Timp estimat: ~8 h

Altitudine pe durata traseului: 3500m -  3900m

Altitudine tabara: 2600m

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 8 / INCA TRAIL: WINAYWAYNA - MACHU PICCHU

Dimineata devreme serviti micul dejun si porniti catre Machu Picchu. Dupa aproximativ o ora, veti ajunge la Intipunku, in traducere Poarta Soarelui, de unde veti avea o priveliste de ansamblu asupra sitului arheologic Machu Picchu.

Continuand drumul pietruit, veti ajunge la intrarea in situl arheologic unde veti incepe turul ghidat pentru aproximativ 2h. La final veti avea timp liber pentru a descoperi pe cont propriu cel mai misterios oras incas.

Dupa amiaza veti lua autobuzul catre Aguas Calientes (aproximativ 20 minute) unde va veti caza.

DETALII TEHNICE TRASEU:

Distanta parcursa: ~4 km

Timp estimat: ~1 - 2 h

Altitudine pe durata traseului: 2600m - 2400m

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 9 / MACHU PICCHU - CUSCO

Aveti prima parte a zilei la dispozitie pentru relaxare sau pentru o a doua vizita la Machu Pichhu. Dupa amiaza va imbarcati in trenul care merge catre Cusco. La sosire sunteti transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 10 / AMAZON: CUSCO - PUERTO MALDONADO

Dimineata, dupa micul dejun, veti fi transferati la aeroportul din Cusco, pentru zborul catre Puerto Maldonado. La sosire sunteti preluati de reprezentantul lodge-ului in care veti fi cazati si transferati cu barca cu motor la unitatea de cazare (aproximativ 25 minute). Dupa check in veti primi toate informatiile necesare si veti servi masa de pranz.

Dupa amiaza veti face o plimbare pe Conception Trails, o zona naturala protejata ce apartine lodge-ului, unde veti primi informatii despre padurea tropicala, componentele sale si impactul pe care oamenii il au asupra sa. La lasarea intunericului veti calatori cu o barca cu motor pe raul Madre de Dios unde veti descoperi animale nocturne si veti afla informatii despre diferitele ecosisteme de aici.

Reveniti la lodge unde serviti cina.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 11 / AMAZON

Noi experiente va asteapta in aceasta zi cand, dupa micul dejun, veti porni intr-o excursie de trekking in care veti explora Parcul National Tambopata, pana la Lacul Sandoval. In cadrul acetui tur veti intelege de ce aceasta zona este numita capitala biodiversitatii din Peru. Veti face apoi o plimbare cu barca pe lac, unde veti putea admira specii de pasari si animale rare sau pe cale de disparitie - vidra gigant, papagali Macaw (Ara Ararauna), maimute urlatoare, caimani negri si Arapaima Gigas, una dintre cele mai mari specii de pesti din lume.

Veti reveni la lodge pentru pasa de pranz si dupa o scurta pauza veti pleca cu barca cu motor intr-o plimbare de aproximativ 20 de minute spre Centrul de Conservare Inkaterra. Aici veti invata despre programele de protejare a mediului si va veti urca in unul dintre cele doua turnuri de observare, ce masoara aproximativ 30 metri, pentru a vedea de sus padurea tropicala si pentru a admira peisajul dar si specii de animale ce nu pot fi vazute decat de la inaltime. Printre specii se afla tucanul Ramphastos, ciocanitoarea, maimuta veverita si lenesul cu trei degete.

Tot aici veti continua cu un tur pe pasarela de 200 de metri lungime, construita peste zonele mlastinoase, unde veti primi informatii despre fauna si flora acestui ecosistem inundat de apa.

In aceasta noapte veti face un tur in padure pentru a experimenta comportamentele bizare ale creaturilor terestre nocturne.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 12 / AMAZON

In aceasta dimineata, dupa micul dejun, veti porni intr-o excursie in care veti descoperi tehnicile locale de cultivare si in care veti gusta unele din produsele locale. Veti fi initiati apoi in medicina traditionala bazata pe plantele din padurea tropicala.

Serviti masa de pranz la lodge si veti avea o pauza. Dupa amiaza veti experimenta modul de pescuit traditional din aceasta zona, pe lacul natural de langa lodge, de unde veti putea observa natura. In timpul acestei excursii veti debarca in locul unde se afla epava vasului cu aburi al lui Fitzcarraldo, ce l-a inspirat pe Werner Herzog pentru filmul sau cu acelasi nume.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 13 / Plecare din PUERTO MALDONADO

Dimineata dupa micul dejun, veti fi transferati cu barca cu motor la Puerto Maldonado, unde va imbarcati pentru zborul catre Lima. La sosirea in Lima, dupa preluarea bagajului va imbarcati pentru zborul international catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
08:40
Amsterdam
10:40
KLM
Amsterdam
12:35
Lima
19:15
KLM
Lima
10:30
Cusco
12:15
LAN
Cusco
11:55
Puerto Maldonado
13:00
LAN
Puerto Maldonado
16:40
Lima
18:20
LAN
Lima
21:05
Amsterdam (+1 zi)
15:20
KLM
Amsterdam
20:45
Bucuresti
00:30
KLM

Cazare & tarifePerioada Septembrie 2018 - Decembrie 2019
TarifeCategorie 3*Categorie 4*
Bilete Avion & taxe aeroport1445 euro/pers
Tarif servicii la sol2450 euro/pers2680 euro/pers
Tarif total/pers3895 euro/pers4125 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilet de avion Bucuresti – Lima – Bucuresti (escala Amsterdam)
 • Bilete de avion Lima- Cusco/ Cusco- Puerto Madonaldo/ Puerto Madonaldo- Lima
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 6 nopti la hotelurile specificate
 • Cazare 3 nopti pe durata Inca Trail la cort
 • Cazare 3 nopti in Amazon la lodge
 • Mic dejun pe durata turului, 7 pranz, 7 cina
 • Transferuri si asistenta atat pentru check in la hotel cat si pentru check in la aeroport
 • Taxa de handling al bagajelor la aeroporturi si hoteluri (bacsis)
 • Welcome kit cu harta si informatii in limba engleza
 • Excursii conform programului
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice conform ofertei
 • Ghizi vorbitori de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Taxe pe aeroporturi (se platesc local), aproximativ 15 USD
 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Taxe de sezon, in cazul in care perioada aleasa impune acest lucru
 • Taxa de intrare a doua oara la Machu Pichhu in ziua 9
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii, insa nu va putem garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care, pana in momentul plecarii, apare orice schimbare de hotel, ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile in perioada septembrie 2017 – 15 decembrie 2018, cu exceptia sarbatorilor legale in Peru si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare;
 • Aceasta excursie este un circuit cu grup international. Numarul de participanti in general este de 12 persoane. In functie de locatie unele transferuri pot fi private. In cazul in care doriti servicii private pe toata durata excursiei tariful excursiei va fi diferit.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Galerie foto Peru