Inspiring Peru & Amazon

Circuit 17 zile

Inspiring Peru & Amazon

Circuit Amazon & Peru – Descopera Peru alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 5240 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / BUCURESTI - LIMA

La sosirea  pe aeroportul din Lima sunteti preluati de reprezentantul nosrtru local si transferati la hotel.


Ziua 2 / LIMA

Dimineata dupa micul dejun veti pleca intr-un tur in care veti vizita cele mai importante repere ale capitalei Peruane, Lima. Incepeti excursia cu un tur de orientare prin cel mai celebru cartier al Limei , numit Miraflores. Acesta este o zona moderna si plina de viata, preferata de turisti datorita parcurilor sale incantatoare si diferitelor activitati ce pot fi desfasurate in zona. Continuati turul cu Plaza de Armas, centrul orasului, unde se gasesc cele mai impunatoare cladiri. Aici veti vizita Catedrala, ce a luat fiinta in 1625, in interiorul careia se gaseste mormantul cuceritorului spaniol, ce a intemeiat orasul Lima, Francisco Pizzaro.

Aveti restul zilei la dispozitie pentru a explora pe cont propriu orasul.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 3 / LIMA – PARACAS - INSULELE BALLESTAS - NAZCA

Dimineata foarte devreme (plecare 03:45 AM) veti pleca spre Paracas, strabatand autostrada Panamericana. La sosire veti fi transferati in port pentru croaziera catre Insulele Ballestas. In timpul acestei croaziere veti admira bogata fauna locala compusa din lei de mare sud americani, foci , delfini, si zeci de milioane de pasari printre care cele mai multe apartin urmatoarelor specii: cormoran, pinguini Humboldt, pelicani. Intre lunile iunie si august poate fi vazut si Flamingo-ul chilian roz.

Tot in cadrul acestei croaziere veti avea ocazia sa vedeti celebrul desen numit “Candelabrul”, unul din misterele lasate in urma de cultura Paracas, ce a trait acum 2000 de ani. Pranzul il veti servi la un restaurant local.

Veti continua catre Nazca unde dupa check in aveti restul dupa amiezei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 4 / NAZCA - AREQUIPA

Dimineata dupa micul dejun va veti imbarca pentru zborul deasupra liniilor Nazca. In timpul zborului veti admira desenele devenite celebre in intreaga lume datorita misterului lor. Liniile Nazca, descoperite in 1927, sunt cea mai mare mostenire lasata in urma de o civiliatie ce a trait in jurul anului 300 i.e.n. Avand diferite forme precum animale si pasari, unele din desene se intind si pe 300 de metrii, iar pentru a putea fi vazute in intregime trebuie ca avionul sa fie la cel putin 1000m altitudine.

Dupa zbor veti servi masa de pranz la un restaurant local si veti fi transferati la Arequipa, unde veti ajunge seara tarziu.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 5 / AREQUIPA – CANIONUL COLCA

Mic dejun. Veti incepe ziua de astazi cu un tur in centrul orasului Arequipa in care veti vizita cele mai importante obiective: Plaza de Armas, Catedrala si Manastirea Santa Catalina. Considerat cel mai elegant oras din Peru, Arequipa isi surprinde vizitatorii cu farmecul colonial si frumusetea Pietei Centrale - Plaza de Armas unde acestia sunt intampinati de palmieri, gradini cu flori si banci, toate aranjate intr-o armonie perfecta cu fantana din centrul pietei.

Manastirea Santa Catalina, poate cel mai important obiectiv din Arequipa, este una dintre primele manastiri de calugarite de pe teritoriul Americii de Sud.

Veti pleca apoi spre Colca, strabatand peisaje andine si trecand prin Rezervatia Salinas y Aguada Blanca, una din rezervatiile nationale ale tarii faimoasa pentru vulcanii Misti, Chachani si Ubinas, dar si pentru programele de conservare pentru animalele de aici in special pentru vicuna. Dupa ce veti strabate cel mai inalt punct al traseului de astazi (4910 m) veti ajunge la Colca, unde dupa cazarea la hotel aveti restul serii la dispozitie pentru odihna.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / CANIONUL COLCA - PUNO

In aceasta dumineata dupa micul dejun, veti pleca spre punctul cel mai interesant al traseului Condor Cross, unde vizitatorii dornici sa vada Condorul din Anzi, cu putin noroc, pot privi aceste pasari gigantice in zbor.

Veti continua catre Puno, admirand satale minuscule si peisajele naturale impresionante ale canionului.

La sosirea in Puno, dupa check in aveti timp liber pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 7 / PUNO - LACUL TITCACA - PUNO

Dupa micul dejun veti fi transferati la portul din Puno, pentru o calatorie de o zi pe lacul Titicaca, in care veti vizita Insulele Uros. Locuitori acestor insule plutitoare si-au pastrat cu sfintenie traditiile si obiceiurile, construind si reconstruind ori de cate ori este necesar aceste mici insule din stuf pe care traiesc. Comunitatea indienilor Uros detine un numar aproximativ de 45 de insule plutitoare, iar cea mai mare dintre ele gazduieste 10 familii. O astfel de insula are o durata de viata de 30 ani.

Continuati cu vizitarea Insulei Taquile, unde veti servi masa de pranz si de unde veti admira o priveliste deosebita a lacului Titicaca. Seara reveniti la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 8 / PUNO - CUSCO

Mic dejun. Dimineata veti fi transferati la autogara din Puno, unde va imbarcati pentru o excursie de o zi cu autocarul, in care veti strabate muntii Anzi pentru a ajunge la Cusco. Pe drum veti opri in Pasul La Raya, cel mai inalt punct al traseului (4.350 m), situl arheologic Andahuaylillas si Biserica San Pedro. Veti servi masa de pranz pe traseu la un restaurant local. Seara veti ajunge la Cusco unde sunteti preluati si transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 9 / CUSCO - MACHU PICCHU – AGUAS CALIENTE

In aceasta dimineata veti fi transferati la gara pentru calatoria cu trenul Vistadome catre Aguas Calientes ( aproximativ 3 ore), locul de acces catre cetatea Machu Picchu.

La sosirea in Aguas Calientes, va veti indrepta catre parcarea de unde veti porni intr-o calatorie de aproximativ 20 de minute pana la intrarea in situl arheologic.

Pentru multi turisti care viziteaza Peru si chiar America de Sud, orasul incas Machu Picchu este cea mai importanta atractie turistica de pe lista de calatorie. Amplasat intr-o locatie spectaculoasa incanta sute de mii de vizitatori in fiecare an. Acest oras Inca, ramas nedescoperit in perioada curceririi spaniole din secolul al XVI-lea, uitat si nederanjat de nimeni timp de aproape patru secole poseda cea mai frumoasa arhitectura dintre toate siturile arheologice ale Americii de Sud.

Cativa dintre locuitorii din Valea Urubamba stiau de templul aflat deasupra fermelor lor, dar Machu Picchu a ramas necunoscut lumii exterioare pana in 1911 cand istoricul american Hiram Bingham, care cauta orasul incas Vilcabamba, a fost ghidat aici de catre localnici. Nesigur de ceea ce descoperise, Bingham isi daduse totusi seama ca era ceva de o importanta uluitoare. El a intreprins alte expeditii in 1912 si 1915, declansand astfel un lung proces de descoperiri dar si speculatii care continua si in ziua de azi.

Este surprinzator faptul ca arheologii inca nu pot explica de ce au construit incasii acest oras pierdut. Citadela este impartita in 3 sectiuni: una sacra, in care se gasesc temple inchinate zeului-soare, Inti, o zona rezidentiala destinata claselor inferioare si o zona rezidentiala destinata preotilor si nobilimii. Spre seara veti fi transferati la hotelul din Aguas Caliente

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 10 / AGUAS CALIENTE - CUSCO

Aveti prima parte a zilei la dispozitie pentru plimbari in piata locala din Aguas Calientes sau puteti reveni in situl Arheologic pentru o a doua vizita.

Dupa amiaza va imbarcati in tren si reveniti la Cusco (aproximativ 3 ore).

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 11 / CUSCO - VALEA SACRA - CUSCO

Micul dejun. Veti incepe ziua de astazi calatorind pe Valea Sacra a incasilor si admirand stilul de viata pitoresc al comunitatilor locale si veti face o oprire in renumita piata Pisac, unde localnicii comercializeaza produse locale. Veti continua excursia si veti ajunge la situl arheologic Ollantaytambo unde veti vizita ruinele orasului ce mai pastreaza si astazi edificii in zonele religioase si in zonele rezidentiale.

Dupa amiaza reveniti la hotel, unde aveti timp liber pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 12 / CUSCO – PUERTO MALDONADO (AMAZON)

Dimineata dupa micul dejun veti fi transferati la aeroportul din Cusco, pentru zborul catre Puerto Maldonado.

La sosire sunteti preluati de reprezentantul lodge-ului si transferati la biroul din Puerto Maldonado, unde va veti lasa bagajele grele si lucrurile de care nu veti avea nevoie pe durata sederii dumneavoastra in Amazon. Va veti imbarca apoi pentru calatoria pe rau pana la lodge.

Dupa check in veti primi toate informatiile necesare si veti servi masa de pranz.

Dupa amiaza veti face o plimbare de 45 de minute prin padurea tropicala pana la un turn de observatie, inalt de 30 de metri pentru a vedea de sus padurea tropicala si pentru a admira peisajul, dar si specii de animale ce nu pot fi vazute decat de la inaltime.

Seara asistati la o prezentare despre eco-turism in cadrul lodge-ului;

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 13 - 14 / AMAZON

Veti petrece aceste zile putand sa alegeti dintre activitatile organizate de lodge.

LACUL TRES CHIMBADAS

Lacul este situat la o distanta de 30 de minute cu barca si 45 de minute de trekking. Situat intr-o zona indepartata acesta este casa multor animale rare precum: Vidra Gigant, Papagali Blue& Yellow Macaw ( Ara Ararauna), Maimute Urlatoare, Caimani Negrii, si una din speciile de pesti cu cea mai mare dimensiune Arapaima Gigas.

ZONA DE LUT A PAPAGALILOR

La o distanta de 20 de minute trekking de loge se afla o zona acoperita de lut, locul preferat al papagalilor deoarce acest lut contine minerale de care papagalii au nevoie penru o nutritie sanatoasa. O vizita aici va va oferi posibilitatea de a admira cele mai frumoase specii de papagali din Amazon.

TUR ETNOBOTANIC

O excursie in care veti descoperi tehnicile locale de cultivare si in care veti gusta unele din produsele de aici. Veti fi initiati apoi in medicina traditionala bazata pe plantele din padurea tropicala.

PLIMBARI NOCTURNE

Tur in padure pentru a experimenta comportamentele bizare ale creaturilor terestre nocturne.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 15 / PUERTO MALDONADO - LIMA

Dimineata dupa micul dejun, veti fi transferati cu barca cu motor la Puerto Maldonado, unde va imbarcati pentru zborul catre Lima. La sosirea in Lima dupa preluarea bagajului veti fi transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 16 / LIMA - CARAL - LIMA

Dupa micul dejun veti face un tur de o zi la Caral, una dintre cele mai vechi citadele din America de Sud. Dupa tur veti fi transferati la hotelul din Lima.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 17 / Plecare din LIMA

Dimineata, dupa micul dejun, veti fi transferati la aeroport pentru zborul international catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
08:40
Amsterdam
10:40
KLM
Amsterdam
12:35
Lima
19:15
KLM
Cusco
11:55
Puerto Maldonado
13:00
LAN
Puerto Maldonado
16:40
Lima
18:20
LAN
Lima
21:05
Amsterdam (+1 zi)
15:20
KLM
Amsterdam
20:40
Bucuresti
00:30
KLM

Cazare & tarifePerioada Septembrie 2017 - Decembrie 2018
TarifeCategorie 3*Categorie 4*
Bilete Avion & taxe aeroport1435 euro/pers
Tarif servicii la sol3805 euro/pers4060 euro/pers
Tarif total/pers5240 euro/pers5495 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilet de avion Bucuresti – Lima – Bucuresti (escala Amsterdam)
 • Bilet avion Cusco - Puerto Maldonado / Puerto Maldonado - Lima
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 16 nopti la hotelurile specificate
 • Mic dejun pe durata turului, 8 pranz, 3 cina
 • Transferuri si asistenta atat pentru check in la hotel cat si pentru check in la aeroport
 • Taxa de handling al bagajelor la aeroporturi si hoteluri (bacsis)
 • Welcome kit cu harta si informatii in limba engleza
 • Excursii conform programului
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice conform ofertei
 • Ghizi vorbitori de limba engleza pe durata excursiilor
 • Taxe de aeroport pentru toate zborurile
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Taxe pe aeroporturi (se platesc local) ~ 10 USD
 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Taxe de sezon, in cazul in care perioada aleasa impune acest lucru
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile in perioada septembrie 2017 – 15 decembrie 2018, cu exceptia sarbatorilor legale in Peru si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Galerie foto Peru