Basic Australia

Circuit 10 zile

Basic Australia
5 - 1 vote

Descopera Australia alaturi de TripTailor!

Circuit Australia 2018 – Basic Australia 10 zile

TARIFE DE LA 2690 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Sosire in SYDNEY

La sosirea pe Aeroportul International din Sydney veti fi preluati de reprezentantul local pentru transferul la hotel. Restul zilei este liber pentru relaxare si odihna dupa zbor.


Ziua 2 / SYDNEY – TUR DE ORAS

Dupa micul dejun veti pleca intr-un tur de oras. Aflat pe malul unuia dintre cele mai frumoase golfuri din lume, orasul Sydney este un oras cosmopolit, plin de arhitectura moderna, dar si incarcat de istorie coloniala. Vei vizita Mrs Macquarie's Chair pentru a admira panorama orasului, Royal Australian Naval Base – Garden Island, Kings Cross – punctul central de interes din Sydney, suburbiile Affluent Double Bay, Vaucluse, Paddington si Chinatown,  faimoasa Bondi Beach si la sfarsit renumita Sydney Opera House.

Puncte de interes: Rocks Area, Sydney Opera House, Hyde Park, St. Mary’s Cathedral, Parliament House, Art Gallery of NSW, Royal Botanic Gardens, Sydney Town Hall, Sydney Tower, Darling Harbour.

Aveti dupa-amiaza la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 3 / SYDNEY

Aveti aceasta zi la dispozitie pentru relaxare si explorarea pe cont propriu a orasului.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 4 / SYDNEY - CAIRNS

Dupa un mic dejun matinal sunteti transferati la aeroport pentru zborul catre Cairns. La sosire sunteti intimpinati de reprezentantul local si transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si explorarea pe cont propriu a orasului. Cairns este situat la poalele unui lant de munti josi pe coasta estica a Australiei, devenit aproape peste noapte una dintre cele mai populare destinatii pentru plaja din Australia, fiind o cale foarte buna de acces pentru Marea Bariera de corali.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 5 / CAIRNS – CROAZIERA LA MAREA BARIERA DE CORALI

Dupa micul dejun veti porni intr-o croaziera pana la Marea Bariera de Corali. Marea Bariera de Corali este un lant de recife de corali si insule tropicale situate in largul coastei estice a Australiei. Aceasta este una dintre cele 7 minuni naturale ale lumii si de intinde din apropiere de Insula Lady Elliott catre nord, pe o distanta de 2100 km, pana la Bramble Cay. Marea Bariera de Corali s-a dezvoltat continuu pe parcursul milioanelor de ani, cea mai mare parte a recifului datand de la sfarsitul ultimei ere glaciare. Veti putea afla mai multe detalii despre acest ecosistem impresionant si veti invata sa identificati diferitele tipuri de corali de la un biolog marin. Croaziera include bufet cu mancare calda, aperitive si bauturi racoritoare.

La sfarsitul turului veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / CAIRNS

Aveti aceasta zi la dispozitie pentru relaxare si explorarea pe cont propriu a orasului.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 7 / CAIRNS - MELBOURNE

Dimineata sunteti transferati la aeroport pentru zborul catre Melbourne. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul local si transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu. Cele mai populare atractii ale orasului sunt Muzeul Melbourne, ce ofera o imagine de ansamblu asupra istoriei naturale si culturale a statului Victoria; Cladirea Expozitiei Regale, construita pentru expozitia internationala din 1880; Chinatown - unde veti mai gasi si un mix extraordinar de restaurante asiatice; Collins Street- cea mai populara artera comericala a orasulu si Royal Melbourne Zoo.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / MELBOURNE – TUR DE ORAS

Dupa micul dejun veti incepe un tur al orasului. Descopera de ce Melbourne a fost ales de mai multe ori  „cel mai bun oras de locuit din lume”. Vei cunoaste istoria, strazile si pasajele inguste, gradinile luxuriante, Chinatown si stilul de viata al acesui oras plin de viata. Vei merge catre NV, prin Little Italy, o zona plina de restaurante si magazine. Apoi vei vedea arhitectura deosebita a Universitatii din Melbourne si a Royal Exhibition Building inainte de o scurta sesiune foto la St Patrick's Cathedral. Cea mai buna parte a turului este plimbarea cu ghid pe stradutele inguste si pasajele pietonale, unde vei putea savura o cafea (pretul nu este inclus) intr-o atmosfera deosebita.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 9 / MELBOURNE

Aveti aceasta zi la dispozitie pentru relaxare si explorarea pe cont propriu a orasului.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 10 / Plecare din MELBOURNE

Dupa micul dejun aveti la dispozitie prima parte a zilei pentru relaxare. Dupa-amiaza sunteti transferati la aeroportul din Melbourne unde va imbarcati pentru zborul catre casa.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
00:35
Doha
05:20
Qatar Airways
Doha
09:25
Sydney (+1 zi)
07:20
Qatar Airways
Sydney
08:50
Cairns
12:05
Virgin Australia
Cairns
06:15
Melbourne
09:40
Jetstar
Melbourne
21:25
Doha (+1 zi)
04:55
Qatar Airways
Doha
06:50
Bucuresti
11:55
Qatar Airways

Cazare & tarifeLocatieCategorie 4*
SydneyVIBE HOTEL
CairnsPACIFIC HOTEL
MelbourneVIBE SAVOY HOTEL
Perioada Octombrie 2018 - Aprilie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers2690 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilete de avion Bucuresti- Sydney / Melbourne – Bucuresti
 • Bilet avion Sydney – Cairns
 • Bilet avion Cairns - Melbourne
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 9 nopti la hotelurile specificate
 • Mese incluse conform programului excursie: 9 mic dejun
 • Transferuri si asistenta turistica pe toate durata programului
 • Excursii conform programului
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice conform ofertei
 • Ghizi vorbitori de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Taxe guvernamentale
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Bauturi pentru mesele de pranz si cina
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel, ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana.Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru anul 2019, cu exceptia sarbatorilor in Australia si din Romania.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la 2 luni inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 60 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Galerie foto Australia