Inspiring Borneo & Kuala Lumpur

Circuit 15 zile

Inspiring Borneo & Kuala Lumpur

Circuit Borneo – Descopera Borneo alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 2305 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Sosire in KUCHING

La sosirea pe aeroportul din Kuching veti fi preluati de partenerul nostru local si transferati la hotel. Dupa formalitatile de check in aveti restul zilei la dispozitie pentru a explora pe cont propriu orasul.


Ziua 2 / KUCHING – TUR DE ORAS

Dupa micul dejun veti porni intr-un tur al orasului Kuching. Ca introducere perfecta în capitala istorica a lui Sarawak, acest tur include vizita in Cartierul Chinezesc, Templul Tua Pek Kong, the Civic Centre Viewing Platform si Muzeul Sarawak. Veti avea sasa de a vizita Muzeul Pisicii, Moscheea de Stat si Astana, fosta resedinta a rajahilor albi.

Apoi veti merge prin partea veche a orasului Kuching, vizitand colorata Piata Centrala strecurandu-va pe aleile inguste ticsite de negustori de mirodenii si textile. Continuati pe langa cladirile vechi din vremea rajahilor albi, Turnul Patrat, Tribunanul si faimoasa cladire a postei. Inainte sa finalizati turul veti face o scurta croaziera cu barca, pentru a vedea orasul dintr-un unghi diferit. Apoi veti fi transferati la hotel, unde aveti restul zilei la dispozitie.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 3 / KUCHING

Dupa micul dejun veti vizita Sarawak Cultural Village. Acest muzeu in aer liber prezinta culturile unice si diverse din regiunea Sarawak. Muzeul este format din 7 constructii traditionale, situate in mijlocul unui teren pitoresc de 7 hectare. Toate constructiile sunt locuite de membrii grupurilor etnice din Sarawak, astfel ca vizitatorii ii pot urmari pe acestia cum isi desfasoara activitatile cotidiene. Acestea includ sculptura in lemn, tesut, zdrobirea trestiei de zahar, cultivarea piperului si pregatirea cuiburilor de pasari. Puteti afla mai multe despre traditiile si mestesugurile locale, inainte de a va bucura de un spectacol multietnic plin de culoare.
La sfarsitul turului reveniti la hotel, unde aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 4 / KUCHING - KOTA KINABALU

Dupa micul dejun aveti timp liber pentru relaxare, inainte de a fi transferati la aeroport pentru zborul catre Kota Kinabalu. La sosirea pe aeroportul din Kota Kinabalu veti fi preluati de partenerul nostru local si transferati la hotel. Dupa formalitatile de check in aveti restul zilei la dispozitie relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 5 / KOTA KINABALU – TUR DE ORAS

Dupa micul dejun veti face un tur al orasului Kota Kinabalu. Supranumit „Taramul dincolo de Vant”, Kota Kinabalu este capitala provinciei Sabah. Situat in nordul insulei Borneo acesta este considerat locul unde s-a nascut civilizatia malaieza asa cum o cunoastem astazi. Turul include Signal Hill, Ceasul Atkinson, Cladirea Fundatiei Sabah, moscheea si o piata locala de artizanat. Dupa toate acestea veti transferati la hotel unde veti avea restul zilei la dispozitie pentru a-l petrece dupa bunul plac.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 6 / KOTA KINABALU – CROAZIERA PE RAUL GERAMA

Dupa micul dejun aveti prima parte a zilei libera, pentru relaxare. Dupa amiaza veti descoperi partea sud-vestica a regiunii Sabah. Veti porni inr-o plimbare pana la Raul Gerama (aproximativ 2 ore). Aici va imbarcati pentru o scurta croaziera in mangrovele ce inconjoara raul. Timp ed 2 ore veti putea observa viata salbatica, precum si numesroase specii de pasari si pesti. La sfarsitul croazierei veti sevi o cina in stil traditional malaezian la un lodge local. De asemenea, veti avea ocazia sa observati un spectacol natural impresionant – mii de licurici care lumineaza mangrovele la lasarea intunericului. Seara reveniti la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Cina


Ziua 7 / KOTA KINABALU - SANDAKAN

Dupa micul dejun aveti timp liber pentru relaxare. In timp util pentru zbor veti fi transferati la aeroport pentru zborul catre Sandakan. La sosirea pe aeroportul din Sandakan veti fi preluati de partenerul nostru local si transferati la hotel. Dupa formalitatile de check in aveti restul zilei la dispozitie pentru a explora pe cont propriu orasul.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Cina


Ziua 8 / SANDAKAN

Dupa micul dejun veti vizita Centrul de Reabilitare pentru Urangutani din Sepilok. Aici veti putea afla mai multe despre procesul prin care urangutanii sunt reabilitati pentru a deveni salbatici, inainte de a fi eliberati in habitatul lor natural. In continuare veti vizita Centrul de Conservare al Ursilor Malaezi, unde aveti ocazia sa vedeti aceasta specie unica. Dupa panz sunteti transferati la hotel, unde aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 9 / SANDAKAN - SUKAU

Dupa micul dejun aveti timp pentru realaxare. In jurul pranzului sunteti transferati la debarcaderul Sandakan pentru o croaziera pe apele Marii Sulu, in care veti descoperi biosfera fascinanta a padurilor de mangrove. Dupa masa de pranz la Abai Jungle Restaurant veti continua catre satul Sukau, locatie ideala pentru observarea maimutelor cu trompa, pasarilor, precum si multor alte specii de fauna salbatica. La sosirea in Sukau, dupa check in la lodge, aveti timp liber pentru relaxare. Dupa amiza tarziu veti porni intr-o noua aventura pe Raul Mananggul, un afluent al Raului Kinabatangan.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 10 / SUKAU – LACUL OXBOW - SUKAU

Dimineata devreme veti face o excursie pe Raul Kinabatangan pana la Lacul Oxbow. Veti putea observa fauna salbatica si experimenta atmosfera magica a celui mai lung fluviu din regiunea Sabah. La sfarsitul turului veti reveni la hotel, unde dupa micul dejun aveti timp liber pentru relaxare. Dupa amiaza veti face o alta croaziera pe rau, in cautarea faunei salbatice.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 11 / SUKAU - ABAI

Dupa micul dejun veti porni intr-o croaziera pe rau pana la Abai Jungle Lodge. Va puteti alatura proiectului de plantare de copaci alaturi de localnici, inainte de masa de pranz alaturi de acestia. Dupa amiaza aveti timp pentru relaxare, iar mai apoi veti face o plimbare pe rau in cautarea faunei salbatice. Dupa cina veti face o croaziera de noapte. In aceasta aventura aveti ocazia sa observati o alta latura a junglei, fauna si flora transformandu-se dupa lasarea intunericului.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 12 / ABAI – SANDAKAN - KUALA LUMPUR

Dupa micul dejun va veti indrepta catre Sandakan, intr-o plimbare pe rau de o ora. La sosire veti fi transferati la aeroport pentru zborul catre Kuala Lumpur.

La sosirea pe aeroportul din Kuala Lumpur veti fi preluati de partenerul nostru local si transferati la hotel. Dupa formalitatile de check in aveti restul zilei la dispozitie pentru a explora pe cont propriu orasul.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 13 - 14 / KUALA LUMPUR

Aveti aceste zile la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu. Pentru a descoperi orasul Kuala Lumpur va recomandam sa optati pentru excursiile optionale.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 15 / Plecare din KUALA LUMPUR

Dupa micul dejun sunteti transferati la Aeroportul International din Kuala Lumpur, unde va imbarcati pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
21:35
Istanbul
00:05
Turkish Airlines
Istanbul
01:55
Kuala Lumpur
17:20
Turkish Airlines
Kuala Lumpur
18:50
Kuching
20:35
Turkish Airlines
Kuching
12:40
Kota Kinabalu
14:10
Malaysia Airlines
Kota Kinabalu
13:35
Sandakan
14:20
Air Asia
Sandakan
09:40
Kuala Lumpur
12:25
Air Asia
Kuala Lumpur
23:55
Istanbul (+1 zi)
06:20
Turkish Airlines
Istanbul
08:15
Bucuresti
08:35
Turkish Airlines

Cazare & tarifeLocatieCategorie 4*Categorie 5*
KuchingHILTON KUCHING 
Kota Kinabalu HYATT REGENCY KINABALU
SandakanMY NATURE RESORT 
SukauKINABATANGAN RIVERSIDE LODGE 
AbaiABAI JUNGLE LODGE 
Kuala LumpurSWISS GARDEN HOTEL 
Perioada Septembrie 2018 - Martie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers2305 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilet de avion Bucuresti – Kuching / Kuala Lumpur - Bucuresti
 • Bilete de avion Kuching – Kota Kinabalu / Kota Kinabalu – Sandakan / Sandakan – Kuala Lumpur
 • Taxe de aeroport
 • Bagaj de cala pentru toate zborurile
 • Transfer aeroport - hotel – aeroport
 • Cazare 14 nopti la hotelurile specificate sau similar
 • Mic dejun pe durata turului, 8 pranz, 6 cine
 • Toate transferurile incluse si excursii conform programului
 • Ghid vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice, daca este cazul
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Taxe early check in si late check out
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile in perioada 1 septembrie 2018 – 31 martie 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Malaezia si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
Galerie foto Malaezia