Basic India

Circuit 7 zile

Basic India

Circuit India – Descopera India alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 1295 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Sosire in DELHI

La sosirea pe aeroportul international din Delhi veti fi transferati la hotel. Dupa check in aveti la dispozitie putin timp pentru odihna, iar apoi plecati intr-un tur al orasului Delhi. Veti vizita Minaretul lui Qutb, cel mai inalt minaret de caramida din India, cu o inlatime de 72,5 m. Apoi veti vizita Quwwat-ul-Islam, cea mai veche moschee din nordul Indiei, construita in secolul XVI din ruinele a 27 de temple hinduse. Urmeaza Mormantul Mogulului Humayun, un exemplu impresionant al arhitecturii indo-persane si predecesorul impresionantului Taj Mahal. Turul se incheie cu vizita din exterior a India Gate (Poarta Indiei), ridicata in onoarea soldatilor indieni cazuti in Primul Razboi Mondial, cladirea Parlamentului si Rastrapi Bhawan, resedinta Presedintelui. Spre seara reveniti la hotel.


Ziua 2 / OLD DELHI

Dupa micul dejun incepeti turul in partea veche a orasului cu vizita la Raj Ghat, locul de odihna al parintelui Indiei moderne, Mahatma Gandhi. Apoi veti trece pe langa Fortul Rosu, continuand cu moscheea Jama Masjid, una dintre cele mai mari moschei din Asia, ultima extravaganta arhitecturala a imparatului mogul Shahjahan, construita in anul 1656. Moscheea adaposteste obiecte islamice sacre, printre care si o copie a Coranului gravata in piele de caprioara.

Dupa amiaza aveti timp liber la dispozitie pentru a explora pe cont propriu orasul.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 3 / DELHI - AGRA

Dupa micul dejun transfer catre Agra ( 200 km ~ 4 ore).

La sosirea la hotelul din Agra, dupa check in, veti porni intr-un tur de jumatate de zi la Taj Mahal.

Despre Taj Mahal se spune ca “reprezinta tot ce a fost spus si mai mult decat atat”. Constructia este un mausoleu construit de Shah Jahan in memoria sotiei lui, Mumtaz Mahal, care a murit dupa ce a dat nastere celui de-al paisperzecelea copil. Pe cand traia, Mumtaz Mahal l-a facut pe Shah Jahan sa ii promita ca dupa ce ea nu va mai fi acesta va construi in memoria ei superba cladire, pe care o va vizita in fiecare an. Raul Yamana reflecta imaginea Taj Mahalului, creand un adevarat tablou unicat. Taj Mahal este construit cu marmura adusa de la 300 km departare, din Makrana, transportata de aproximativ 1000 de elefanti. Constructia a fost finalizata in 22 de ani iar forta de munca a fost asigurata de 20 000 de lucratori. Pe langa marmura, constructia este decorata cu pietre pretioase si semipretioase.

Mai tarziu veti vizita Fortul Agra un exemplu arhitectonic deosebit, parte a Patrimoniul UNESCO, fiind construit pentru a rezista asediilor indelungate, avand ziduri masive duble.

Fortul a fost resedinta mogulilor imparati Akbar, Jahagir si Shah Jahan. Constructia prezenta ii apartine imparatului Akbar care a ridicat zidurile si portile si primele cladiri de pe maulul estic al raului Yamuna.Shah Jehan a adaugat moscheea in timp ce Aurangzeb a construit meterezele exterioare. Se viziteaza Sala Audientelor Publice si Pavilioanele Regale. Seara timp liber la dispozitie.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 4 / AGRA - FATEHPUR SIKRI - JAIPUR

Dupa micul dejun veti fi transferati catre Jaipur (232 km ~6 ore). Pe drum va opriti pentru a vizita impresionantul “oras fantaoma” Fatehpur Sikri, fosta capitala a Imperiului Mughal. Orasul a fost construit in anul 1571, iar dupa 14 ani a fost abandonat. Imparatul Akbar a fost chemat sa apare hotarele tarii, iar curtea l-a urmat, dar nu s-a intors niciodata. Desi parasite, cladirile s-au pastrat in stare perfecta pentru mai bine de 300 de ani. Ansamblul este complet, cu palate si moschei - in momentul constructiei era mai mare decat Londra si in prezent este cea mai frumoasa exemplificare a artei mogule. La sosire, dupa check in la hotelul din Jaipur, aveti timp liber la dispozitie.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 5 / JAIPUR

Dupa micul dejun veti incepe ziua cu o vizita la Fortul Amber. De-a lungul secolelor, aceasta constructie a avut rol de palat, cladire administrativa si bastion militar. Maharaja Mansingh, cel mai de succes general al imparatului mogul Akbar, a inceput constructia fortului in secolul XVII. Fortul Amber a fost inconjurat de ziduri si de un sant de aparare, iar in prezent ruine apartinand mai multor structuri de aparare sunt raspandite pe dealurile Aravalli.

Drumul de la poalele dealului pana la poarta fortului este parcurs pe spatele elefantilor (alternativ cu jeep-ul). Odata ajunsi, veti vizita mai multe incaperi superbe, decorate cu picturi migaloase, pietre pretioase si oglinzi incrustate in perete. Probabil cea mai fascinanta camera este Sheesh Mahal (Sala Oglinzilor), unde o simpla lumina a unei lampi reflectata in mai multe oglinzi lumineaza spectaculos camera. In afara complexului veti vizita simbolul orasului, Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Fatada sa are 1000 de ferestre, de unde doamnele urmareau in trecut viata orasului, fara a fi vazute. Veti continua cu un tur al orasului Jaipur, supranumit si Orasul Roz. Vizita incepe la Palatul Orasului, unde veti vedea colectiile de tesaturi, picturi, arme, covoare si manuscrise rare. In apropiere se afla Jantar Mantar, un observator astronomic construit de maharajahul Jai Singh in anul 1726. Dupa terminarea turului veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun

 


Ziua 6 / JAIPUR - DELHI

Dupa micul dejun veti fi transferati la New Delhi (255 km ~ 6 ore).

Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare sau pentru a explora pe cont propriu orasul.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 7 / Plecare din DELHI

In ultima zi a circuitului in India, dupa micul dejun sunteti transferati la aeropotul din New Delhi, unde va imbarcati pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
12:05
Doha
17:45
Qatar Airways
Doha
19:55
New Delhi
01:55
Qatar Airways
New Delhi
09:45
Doha
11:35
Qatar Airways
Doha
14:10
Bucuresti
18:15
Qatar Airways

Cazare & tarifePerioada Noiembrie 2018 - Martie 2019
TarifeCategorie 4*Categorie 5*
Tarif total/pers1340 euro/pers1455 euro/pers
Perioada Aprilie - Septembrie 2019
TarifeCategorie 4*Categorie 5*
Tarif total/pers1295 euro/pers1380 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilete de avion Bucuresti - Delhi - Bucuresti
 • Taxe de aeroport
 • 2 nopti de cazare New Delhi
 • 1 noapte cazare in Agra
 • 2 nopti de cazare in Jaipur
 • 1 noapte de cazare in Delhi
 • Mic dejun
 • Transferuri masini dotate cu aer conditionat si asistenta turistica pe toate durata programului
 • Plimbare cu ricsa in Delhi
 • Plimbare pe elefanti la Fortul Amber
 • Excursii conform programului
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice conform ofertei
 • Ghizi vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Taxa de viza India: 60 euro/ persoana (viza standard, obtinuta cu ajutorul agentiei si prezenta obligatorie la Ambasada Indiei din Bucuresti)
 • Taxa de viza India: 95 euro/persoana (viza procesata online, cu ajutorul agentiei)
 • Early check in / late check out
 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru perioada noiembrie 2018 - octombrie 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in India si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Galerie foto India