Inspiring Malaezia

Circuit 11 zile

Inspiring Malaezia

Circuit Malaezia – Descopera Malaezia alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 2760 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Sosire in KUALA LUMPUR

La sosirea pe Aeroportul International din Kuala Lumpur veti fi preluati de partenerul nostru local si transferati la hotel. Dupa formalitatile de check in aveti restul zilei la dispozitie pentru a explora pe cont propriu orasul.


Ziua 2 / KUALA LUMPUR – GROTELE BATU

Dupa micul dejun veti face un tur al orasului Kuala Lumpur. Turul va incepe cu o oprire in Piata Independentei, locul unde aveau loc paradele si jocurile de cricket. Aici veti afla mai multe despre construirea cladirilor publice coloniale, inclusiv faimoasa cladire a Sultanului Abdul Samad. Apoi veti continua drumul spre gara veche, unde veti face o oprire pentru a fotografia Turnurile Petronas.  Apoi veti vizita Grotele Batu, renumite pentru templul pesterilor din calcar, precum și cea mai inalta statuie a lui Murugan, o zeitate hindusa. Veti continua cu vizitarea Royal Selangor Pewter Visitors Centre si alte monumete importante din centru: Muzeul Pewter, Twin Petronas, Chamber of Chimes, Hall of Finishes, Giant Weighing Scale. Turul unei fabrici care arata procesul producerii vaselor din metal: turnare, umplere, polisare, lipire, gravare, precum si procedura de a face bijuterii.

Dupa tur veti fi transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 3 / KUALA LUMPUR - TUR DE ORAS

Dupa micul dejun veti face o calatorie cu trenul catre Masjid Jamek, locul de intalnire al celor doua rauri de unde incepea vechea asezare a orasului Kuala Lumpur. De aici veti urmari mergand pe jos vechile asezari, cladirile coloniale, minarete, spirale si arcade. Veti putea degusta si participa la prepararea mancarurilor specifice locale: roti canai - o lipie traditionala, tehtarik - o bautura din ceai. Alte atractii includ Jalan Masjid India, Colonial Core, Medan Pasar si Piata Centrala. Veti vedea si Templul Sin Sze Si Ya, construit in secolul XIX, Templul Sri Maha Mariamman si Cartierul Chinezesc.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 4 / KUALA LUMPUR – MALACCA

Dupa micul dejun transfer catre Malacca (aproximativ 1.5 ore). In Malacca veti face un tur in centrul istoric al orasului, unde veti vedea cateva obiective turistice si cladiri vechi. Veti incepe cu vizita Bisericii Sf. Petru, care a fost construita in anul 1710, fiind folosita si in prezent. Apoi veti trece dincolo de dealul Chinezesc si veti continua catre Porta De Santiago si ruinele Bisericii Sfantul Paul, care este delimitata de pietre funerare olandeze din secolul al XVII-lea. Apoi urmeaza sa vizitati Piata Rosie, cladirea administratiei olandeze ce gazduieste Muzeul Malacca si birourile guvernului. Apoi veti vizita biserica Christ Church, inainte de a lua pranzul (restaurant local). Veti relua vizita cu o excursie la Templul Cheng Hoon, cel mai vechi si activ templu din tara , dupa care veti face o plimbare pe Strada Jonker, o strada veche, cu casute si magazine, care se sfarseste pe malul Raului Malacca.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Cina


Ziua 5 / MALACCA – PENANG - GEORGE TOWN

Dupa micul dejun veti calatori catre incantatoarea Perla a Orientului, Penang. Aceasta fascinanta fuziune intre est si vest mentine si in prezent traditiile si farmecul lumii de odinioara. Toate acestea sunt reflectate in armonia populatiei multirasiale si prin cladirile vechi bine conservate din George Town. Calatoria cu masina va dura aproximativ 3.5 ore. Cele mai importante obiective pe care le puteti vedea in acest tur sunt Batu Ferringhi, Teluk Bahang, Templul Serpilor, Podul Penang si bineinteles George Town.

Daca timpul permite veti vizita si o piata de desfacere pentru produse locale. Dupa amiaza veti face o plimbare romantica cu ricsa in George Town. Veti descoperi multitudinea de oameni de diferite culturi, care traiesc in armonie in acest oras. Dintre atractiile acestui tur mentionam: Fortul Cornwallis, Weld Wuay, Khoo Kongasi, Strada Armoniei, Mica India, Templul Mahamariamman si Conacul Pinang Peranakan.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / PENANG

Dupa micul dejun veti face o plimbare fascinanta cu funicularul pe Dealul Penang, de unde puteti admira peisajul impresionant. Apoi veti vizita unul dintre cele mai mari temple din sud estul Asiei si un sanctuar in forma de testoasa localizat in vecinatate.

Seara veti explora George Town si veti avea o experienta unica luand masa la un restaurant in Penang, care se mandreste cu o vedere minunata a orasului George Town.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 7 / PENANG – KUCHING

Dupa micul dejun veti avea transfer cu avionul catre Kuching, un oras de vacanta in care va puteti petrece timpul. La sosire va va intampina insotitorul nostru de grup. Ca introducere perfecta în capitala istorica a lui Sarawak, acest tur include vizita in Cartierul Chinezesc, Templul Tua Pek Kong, the Civic Centre Viewing Platform si Muzeul Sarawak. Veti avea sasa de a vizita Muzeul Pisicii, Moscheea de Stat si Astana, fosta resedinta a rajahilor albi.

Apoi veti merge prin partea veche a orasului Kuching, vizitand colorata Piata Centrala strecurandu-va pe aleile inguste ticsite de negustori de mirodenii si textile. Continuati pe langa cladirile vechi din vremea rajahilor albi, Turnul Patrat, Tribunanul si faimoasa cladire a postei. Inainte sa finalizati turul veti face o scurta croaziera cu barca, pentru a vedea orasul dintr-un unghi diferit. Apoi veti fi transferati la hotel, unde aveti restul zilei la dispozitie.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 8 / KUCHING – MIRI

Dupa micul dejun veti fi transferati la aeroport pentru zborul catre Miri. Dupa check in la hotel aveti restul zilei la dispozitie pentru a explora pe cont propriu statiunea. Miri investeste in prezent in turism si majoritatea vizitatorilor vin aici pentru parcurile nationale din apropiere, pentru distractii, plajele de langa oras, multitudinea de magazine, restaurante bune, viata de noapte si oameni prietenosi.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 9 / MIRI – MULU

Dupa micul dejun veti fi transferati la aeroport pentru zborul catre Mulu. La sosire veti fi transferati la hotel. In Mulu se afla unul dintre cele mai spectaculoase si extinse pesteri din lume. Dupa pranz veti fi transferati catre Mulu Park. De aici veti merge 3 km pentru a explora Deer & Lang’s Cave. Daca vremea va permite veti putea vedea miile de lilieci in habitatul lor natural. La sfarsitul turului reveniti la hote, unde aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Cina


Ziua 10 / MULU

Dupa micul dejun veti pleca intr-o croziera in care veti explora Wind Cave Nature Reserve. Rezervatia naturala face parte din formatiunea Bau, o centura ingusta de calcar ce acopera 150 km2 din sudul regiunii Sarawak. Veti face o oprire la Penan Longhouse, unde traiesc ultimii etnici din populatia semi-nomada a Malaeziei. Dupa aceea veti explora pestera Clearwater, cea mai lunga pestera din Asia (107km). Dupa o masa de pranz la un restaurant local veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 11 / Plecare din MULU

Dupa micul dejun veti aveti timp sa explorati pe cont propriu imprejurimile statiunii Mulu. In timp util pentru zbor veti fi trasferati la aeroportul din Mulu pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
12:05
Doha
17:50
Qatar Airways
Doha
19:10
Kuala Lumpur
07:50
Qatar Airways
Penang
07:05
Kuching
09:05
Air Asia
Kuching
08:35
Miri
09:40
Air Asia
Miri
09:25
Mulu
09:55
Malaysia Airlines
Mulu
13:15
Kuching
14:50
Malaysia Airlines
Kuching
16:10
Kuala Lumpur
17:55
Air Asia
Kuala Lumpur
02:05
Doha
05:10
Qatar Airways
Doha
06:50
Bucuresti
11:05
Qatar Airways

Cazare & tarifeLocatieCategorie 4*Categorie 5*
Kuala LumpurSWISS GARDEN HOTEL 
Malacca HOTEL EQUATORIAL MELAKA
George TownBAYVIEW HOTEL 
KuchingGRAND MARGHERITA HOTEL 
Miri MIRI MARRIOTT RESORT
Mulu MULU MARRIOTT RESORT
Perioada Septembrie 2018 - Martie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers2760 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilet de avion Bucuresti - Kuala Lumpur si retur
 • Bilete de avion Georgetown – Kuching / Kuching – Miri / Miri – Mulu / Mulu – Kuala Lumpur
 • Taxe de aeroport
 • Bagaj de cala pentru toate zborurile
 • Transfer aeroport - hotel – aeroport
 • Cazare 10 nopti la hotelurile specificate sau similar
 • Mic dejun pe durata turului, 5 pranz, 6 cine
 • Toate transferurile incluse si excursii conform programului
 • Ghid vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile in perioada 1 septembrie 2018 – 31 martie 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Malaezia si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
Galerie foto Malaezia