Basic Myanmar

Circuit 9 zile

Basic Myanmar

Circuit Myanmar – Descopera Myanmar alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 2195 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Plecare din BUCURESTI

Astazi va veti imbarca pentru zborul cu destinatia Yangon, cu escala in Dubai.


Ziua 2 / Sosire in YANGON

La sosirea pe Aeroportul International din Yangon veti fi preluati de partenerul nostru local si transferati la hotel. Seara aveti timp liber pentru a explora orasul pe cont propriu. Yangon este supranumit „Orasul gradinilor verzi” si este cel mai mare centru comercial din Myanmar.


Ziua 3 / YANGON – TUR DE ORAS

Dupa micul dejun vizita incepe in partea coloniala a orasului, unde veti vizita pagoda Sule, una dintre cele mai importante atractii turistice. Veti trece pe langa Primaria Yangon si Monumentul Independentei, unde veti putea afla mai multe despre cultura si traditiile locale. Veti vizita templul Chaukhtatgyi si inainte de finalul turului veti vizita pagoda Shwedagon, punctul principal de atractie din Yangon si cel mai sacru templu din Myanmar. Acesta a fost construit pentru a adaposti 8 relicve de par apartinand lui Buddha.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 4 / YANGON – BAGAN

Dimineata veti fi transferati la aeroport pentru zborul catre Bagan. Cu peste 2000 de pagode, temple si alte monumente istorice si religioase, aceasta este considerat cel mai bogat sit arheologic din Asia de Sud-Est. Inainte de a incepe incursiunea in aceasta locatie incarcata de spiritualitate, veti vizita o piata locala din Bagan pentru a descoperi stilul de viata al localnicilor. Din cauza ca sunt foarte multe temple si pagode in Bagan este foarte greu sa le vizitati pe toate, astfel ca le veti vedea pe cele mai importante. Veti vizita pagoda Shwezigon, ce dateaza din secolul XI, templul Wetgyi Inn Gubyaukgyi, unde veti putea admira picturile murale si templul Sulamuni, renumit pentru sculpturile complexe. Dupa amiaza veti vizita templele Nanphaya, Manuha si Myingaba Gubyaukgyi si va veti bucura de culorile apusului inainte de a reveni a hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 5 / BAGAN – TUR DE ORAS

Dupa micul dejun veti putea admira panorama orasului antic Bagan de la pagoda Dhammarazaka. Cea mai buna modalitate pentru a descoperi si intelege cultura locala este vizitand satele si interactionand cu localnicii. Astfel veti putea afla mai multe despre stilul de viata al oamenilor si veti putea sa urmariti activitatile pe care acestia le desfasoara zilnic. De asenea veti afla despre procesul de fabricare al vaselor ceramice pictate manual, produsul principal al Baganului. Dupa-amiaza veti vizita templul Ananda, o adevarata bijuterie arhitecturala. Daca va doriti sa vedeti situl arheologic dintr-o noua perspectiva puteti opta pentru o plimbare cu o trasura trasa de cal. Seara va puteti bucura de o cina si de un spectacol traditional cu papusi la un restaurant local.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / BAGAN - MANDALAY

Dupa micul dejun veti fi transferati la aeroport pentru zborul catre Mandalay. De la aeroportul din Mandalay veti face o scurta oprire la manastirea budista Mahagandayo, unde locuiesc peste 1000 de calugari. Inca de la inceputurile sale orasul Mandalay a fost renumit pentru tesaturile de matase si bumbac. Inainte de a continua catre manastirea Bagaya veti vizita un atelier traditional unde se produc manual tesaturi de matase. Dupa opriri la un centru de arte si mestesuguri si la un atelier de tapiserii Kalaga veti vizita unul dintre cele mai importante monumente religioase din Myanmar, templul Mahamuni. La pranz aveti timp liber pentru relaxare, apoi continuati cu o vizita la manastirea Shwenandaw si la pagoda Kuthodaw, unde se afla cea mai mare carte din lume. Seara, inainte de a reveni la hotel puteti admira apusul din varful dealului Mandalay.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 7 / MANDALAY – HEHO – LACUL INLE

Dupa micul dejun veti fi transferati la aeroport pentru zborul catre Heho. Platoul Shan are o altitudine de aproximativ 1000 m deasupra nivelului marii, astfel ca temperaturile sunt putin mai scazute. De aici veti continua cu un drum de o ora pana la Lacul Inle, in timpul caruia veti descoperi peisajele rurale ale dealurilor Shan.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / TURUL LACULUI INLE

Dupa micul dejun veti incepe dimineata cu piata locala, unde puteti vedea localnicii care vin aici sa isi vanda produsele. Apoi veti naviga pe canalele inguste pana la complexul de pagode Shwe Inn Dain, ce dateaza din secolele XVII – XVIII. Aceasta comoara istorica este formata din mai mult de 1000 de pagode si include pagoda Phaungdaw Oo, considerata cea mai importanta de pe Lacul Inle. Dupa masa de pranz la un restaurant de pe lac veti putea afla mai multe despre secretele tesaturilor de matase si producerea trabucurilor. Dupa amiaza veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 9 / INLE – HEHO – Plecare din YANGON

Dimineata, dupa micul dejun sunteti transferati cu barca pana in portul Nyaung Shwe, apoi veti continua drumul catre aeroportul din Heho. Aici va veti imbarca pentru zborul catre Yangon si apoi catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
22:50
Dubai (+1 zi)
05:40
Fly Dubai
Dubai
09:10
Yangon
16:55
Emirates
Yangon
02:10
Dubai
06:05
Emirates
Dubai
10:00
Bucuresti
13:35
Fly Dubai

Cazare & tarifePerioada Septembrie 2018 - Mai 2019
TarifeCategorie 3*Categorie 4*
Tarif total/pers2195 euro/pers2440 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilet de avion Bucuresti – Yangon – Bucuresti
 • Bilete de avion pentru zborurile interne: Yangon – Bagan – Mandalay – Heho – Yangon
 • Taxe de aeroport pentru toate zborurile
 • Cazare 7 nopti in Myanmar cu mic dejun
 • Regim de masa conform ofertei
 • Toate transferurile si excursiile se vor face cu un vehicul dotat cu aer conditionat
 • Barca privata pentru vizitarea Lacului Inle
 • Ghid vorbitor de limba engleza care va va insoti pe toata durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicalaServicii Suplimentare

 • Taxe pentru obtinerea vizei de Myanmar
 • Mesele nespecificate in oferta
 • Early check-in; Late check-out
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice
 • Bacsisuri pentru ghizi si soferi
 • Excursiile optionale nespecificate in program
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii, insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru perioada septembrie 2018 – mai 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Myanmar si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii;
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare;
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii;
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
Galerie foto Myanmar