Classical Portugalia

Circuit 9 zile

Classical Portugalia

Descopera  Portugalia alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 1545 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Sosire in PORTO

La sosirea pe aeroportul din Porto sunteti intampinati de reprezentantul local si transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.


Ziua 2 / PORTO – TUR DE ORAS

In aceasta zi veti face un tur de o zi al orasului Porto. Avand o frumusete aparte, acesta este al doilea cel mai mare oras al Portugaliei. Renumit pentru vinul de Porto si pentru raul Douro, acest oras plin de viata are o scena culturala infloritoare, oferind tutror vizitatorilor cate ceva de vazut sau facut. Printre obiectivele pe care le veti vizita se afla centrul istoric, inclus in Patrimoniul UNESCO, cartierul Ribeira, Turnul Clerigos, Palatul Bolsa si bineinteles cramele din Porto.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 3 / PORTO

Dupa micul dejun aveti aceasta zi la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu. Pentru a descoperi aceasta destinatie va recomandam urmatoarea excursie optionala:

Vizita in Guimaraes si Braga

In aceasta excursie de o zi veti vizita doua orase importante ale Portugaliei, incarcate de istorie si cultura. Prima oprire va fi in Guimaraes, considerat locul in care s-a nascut Portugalia. Aici veti vizita Palatul Ducilor de Braganza si labirintul de stradute inguste si piatete din centrul orasului. Dupa masa de pranz veti vizita orasul Braga. Cu o istorie de peste 2000 de ani, acest oras a fost fondat de catre imparatul Augustus Caesar. Aici veti vizita Catedrala, Sanctuarul Bom Jesus do Monte si Piata Republica din centrul orasului.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 4 / PORTO - COIMBRA

Dupa micul dejun sunteti transferati in Coimbra. La sosire, dupa check in la hotel aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si exploarea orasului pe cont propriu. Orasul Coimbra gazduieste cea mai veche universitate din Portugalia, inclusa in Patrimoniul UNESCO.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 5 / COIMBRA - FATIMA - NAZARE - OBIDOS - LISABONA

Dupa micul dejun veti porni catre Fatima. Acesta este principala atractie religioasa din Portugalia, Sanctuarul fiind vizitat de mii de pelerini in fiecare an. Apoi veti continua cu o vizita in orasul Nazare, unde veti vizita biserica locala ce ofera o priveliste minunata asupra plajei. Dupa masa de pranz veti continua de-a lungul coastei catre Obidos. Aici veti vizita castelul, va veti plimba pe stradutele inguste din centru si veti gusta un bautura locala numita ginjinha. Veti continua apoi catre Lisabona, unde dupa check in la hotel aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / LISABONA

Aveti aceasta zi la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu. Pentru a descoperi aceasta destinatie va recomandam urmatoarea excursie optionala:

Vizita la Sintra

Sintra este o locatie magica, aflata in apropierea Lisabonei, ce trebuie vizitata macar o data in viata. Prima oprire a zilei este la Palatul National Pena, principala atractie din Sintra. Construit pe unul dintre cele mai inalte dealuri din regiune, acesta este inconjurat de un parc natural de o frumusete unica. In centrul orasului veti vedea Palatul National Sintra si veti lua masa de pranz. Apoi veti vizita Farul Cabo da Roca, aflat in cea mai vestica extremitate a Europei si apoi statiunea Cascais, considerata Rivierea Franceza a Portugaliei.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 7 / LISABONA – TUR DE ORAS

Dupa micul dejun veti porni intr-un tur al celor mai importante atractii ale Lisabonei. Vizita incepe cu Palatul National Ajuda, unul dintre cele mai mari palate din Lisabona, Muzeul National al Trasurilor, Manastirea Jeronimos si bineintele Turnul Belem, simbolul orasului. La sfarsitul turului veti reveni la hotel.

Optional, seara puteti participa la un spectacol de Fado cu cina (nu este inclus in pret).

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / LISABONA

Aveti aceasta zi la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 9 / Plecare din LISABONA

In functie de orarul de zbor sunteti transferati la aeroport, unde va imbarcati pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
06:00
Frankfurt
07:30
Lufthansa
Frankfurt
09:30
Porto
11:10
Lufthansa
Lisabona
06:25
Frankfurt
10:25
Lufthansa
Frankfurt
14:20
Bucuresti
17:35
Lufthansa

Cazare & tarifeLocatieCategorie 4*
PortoVILA GALE PORTO RIBEIRA
CoimbraVILA GALE COIMBRA
LisabonaHF FENIX LISBOA
Perioada Aprilie - Octombrie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers1545 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilete de avion Bucuresti –Porto / Lisabona – Bucuresti
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 8 nopti la hotelurile specificate sau similar
 • Mese incluse conform programului: 8 mic dejun
 • Tururi si intrari la obiectivele turistice conform programului
 • Transferuri si asistenta turistica pe toate durata programului
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Portugalia si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii;
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare;
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii;
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
Galerie foto Portugalia