Discover Egipt & Relax Sharm el Sheikh

Circuit 12 zile

Discover Egipt & Relax Sharm el Sheikh

Descopera  Egipt alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 1790 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Sosire in CAIRO

La sosirea pe aeroportul din Cairo sunteti intampinati de reprezentantul local si transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.


Ziua 2 / CAIRO (PIRAMIDELE DIN GIZA, SAQQARA, MEMPHIS)

Dupa micul dejun veti porni catre Giza pentru a vizita Piramidele. Considerate una dintre cele 7 minuni ale lumii, Piramidele din Giza sunt uluitoare prin marimea lor. Piramidele adapostesc in interior mumiile faraonilor – in timpul ceremoniilor se puneau alimente, provizii de vanatoare si comori pentru viata de apoi a faraonilor. Veti vizita alaturi de ghid Marea Piramida si Sfinxul. Apoi veti continua catre Memphis, capitala Vechiului Regat al Egiptului. Aici puteti vedea statuia lui Ramses II si Sfinxul din Memphis, inainte de o plimbare cu camila in jurul piramidelor. Dupa masa de pranz servita la un restaurant local veti continua catre Saqqara. Aici veti vedea prototipul Piramidelor, Piramida in trepte. Aceasta a fost construita pentru a treia dinastie a faraonului Djoser de catre renumitul arhitect Imhotep.

In continuare veti reveni in Cairo, unde vizitati Institutul Papirusului, iar apoi reveniti la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 3 / CAIRO – TUR DE ORAS

Dupa micul dejun veti vizita Muzeul Egiptean. Acesta gazduieste o colectie magnifica de antichitati din perioada faraonilor, piesa principala a colectiei fiind comoara lui Tutankhamon. In continuare veti porni catre Vechiul Cairo, unde vizitati Citadela Saladin si Moscheea de Alabastru. Apoi veti vizita Biserica Abu Serga, Biserica Moallaqa si sinagoga Ben Ezra, cea mai veche sinagoga din Egipt. Dupa masa de pranz puteti vizita Bazarul Khan El Khalili, unde se gasesc toate tipurile de produse orientale. Dupa amiaza reveniti la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 4 / CAIRO – ASWAN – CROAZIERA PE NIL

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroport, unde va imbarcati pentru zborul catre Aswan. Veti incepe vizita cu Barajul Aswan. Apoi veti vizita carierele de granit ce i-au aprovizitonat pe vechii egipteni cu materiale de constructie pentru minunatele temple si piramide. Dupa aceea veti face o scurta plimbare cu barca pentru a vizita Templul Philae, aflat pe insula Agilka. Dupa amiaza veti face o plimbare cu o ambarcatiune traditionala (felucca) in jurul insulei Elefantina. Seara veti reveni la bordul navei de croaziera.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 5 / CROAZIERA PE NIL (KOM OMBO SI EDFU)

Dupa micul dejun veti vizita Templul Sobek dedicat creatorului lumii. Acesta este construit intr-o cotitura a Nilului unde in vremuri stravechi crocodilii stateau la soare pe malul raului. Dupa aceasta vizita va intoarceti la vasul de croaziera si continuati catre Edfu. Aici veti vizita Templul Horus, construit pentru cinstirea zeului soare. Apoi veti continua croaziera pana in Luxor, trecand pe langa orasul Esna.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 6 / CROAZIERA PE NIL (LUXOR)

Dupa micul dejun veti vizita celebra Vale a Regilor, o locatie minunata unde au fost descoperite mormintele a 62 de faraoni. Acestea sunt sapate adanc in stancile ce se inalta deasupra desertului si sunt decorate cu numeroase comori pe care faraonii sa le foloseasca in viata de apoi. Dupa ce veti vizita cateva morminte continuati cu o vizita la Templul Reginei Hatshepsut. Acest monument este dedicat singurei femei faraon si este format dintr-o serie de terase ce se unesc cu stancile dimprejur.

Veti continua cu o vizita la Colosii lui Memnon, doua statui masive ale lui Amenhotep III, inainte de a reveni la vasul de croaziera pentru masa de pranz. Dupa amiaza veti vizita Templul Karnak, denumit si „Templul Templelor”. Construit cu peste doua milenii in urma si dezvoltat de fiecare generatie de faraoni, templul este recunoscut pentru holul hipostil. 134 de stalpi masivi sustin aceasta incapere ce acopera o suprafata mai mare decat Catedrala Notre Dame din Paris.

In continuare veti vizita Templul din Luxor, construit de catre Amenhotep III si Ramses II in cinstea zeului Amon. Seara reveniti pe vasul de croaziera.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 7 / LUXOR - SHARM EL SHEIKH

Dupa micul dejun veti fi transferati la aeroportul din Luxor unde va imbarcati pentru zborul catre Sharm El Sheikh. La sosirea pe aeroportul din Sharm El Sheikh sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 - 10 / SHARM EL SHEIKH

Aveti aceste zile la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 11 / SHARM EL SHEIKH - CAIRO

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Sharm El Sheikh, unde va imbarcati pentru zborul catre Cairo. La sosirea pe aeroportul din Cairo veti fi intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare sau explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 12 / Plecare din CAIRO

In timpul zilei, in timp util pentru zbor sunteti transferati la cu avionul la aeroportul din Cairo, unde va imbarcati pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
21:35
Istanbul
23:00
Turkish Airlines
Istanbul
00:35
Cairo
01:45
Turkish Airlines
Cairo
12:00
Aswan
13:25
Egyptair
Luxor
06:20
Cairo
07:30
Egyptair
Cairo
10:30
Sharm el Sheikh
11:30
Egyptair
Sharm el Sheikh
14:15
Cairo
15:15
Egyptair
Cairo
02:40
Istanbul
05:50
Turkish Airlines
Istanbul
07:10
Bucuresti
08:30
Turkish Airlines

Cazare & tarifePerioada Ianuarie - Decembrie 2019
TarifeCategorie 4*Categorie 5*
Tarif total/pers1790 euro/pers1885 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilete de avion Bucuresti - Cairo – Bucuresti
 • Zbor intern Cairo – Aswan
 • Zbor intern Luxor – Sharm El Sheikh
 • Zbor intern Sharm El Sheikh - Cairo
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 11 nopti la hotelurile specificate
 • Mese incluse conform programului excursiei: 11 mic dejun, 5 pranz, 3 cina
 • Transferuri si asistenta turistica pe toate durata programului
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice
 • Ghizi vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Taxa de viza pentru Egipt ~ 25 euro/persoana
 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Bauturi
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Egipt si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii;
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare;
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii;
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
Galerie foto Egipt