Discover & Relax Thailanda

Circuit 13 zile

Discover & Relax Thailanda

Descopera Thailanda alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 2210 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Sosire in BANGKOK

La sosirea pe Aeroportul International din Bangkok veti fi preluati de partenerul nostru local si transferati la hotel.


Ziua 2 / BANGKOK - TUR DE O JUMATATE DE ZI

Acest tur cuprinde o combinatie de doua tururi foarte populare in interiorul capitalei pline de viata, Bangkok. Vei incepe turul cu vizita Palatului Regal, una dintre cele mai vizitate atractii ale orasului. A fost construit in 1782 si pentru 150 ani a fost casa regelui Thailandei, a Curtii Regale si a guvernului. In prezent, aceste autoritati isi desfasoara activitatea in alta parte, Marele Palat ramanand cu o insemnatate mai mult spirituala.

Sanctuarul Wat Phra Kaew, templul cel mai important din Palatul Regal adaposteste comoara cea mai de pret a tarii, Budhha de Smarald, protectorul Thailandei. Acest complex sacru cuprinde sanctuare si turle aurite, turnuri si curti interioare marginite de galerii. Sanctuarele sunt imbracate in sticla reflectorizanta si in mozaic colorat in nuante vii de rosu, verde si albastru. Cand intrati in acest complex mai intai puteti observa Wat Phra Kaew si atractiile din jur, si abia apoi Palatul Regal.

Wat Pho este privit si ca primul centru de educatie publica si mai este numit cateodata si ca "Prima universitate a Tailandei". Picturile murale, inscriptiile si statuile gasite au educat oamenii in variate subiecte precum literatura, strategii de lupta, arheologie, astronomie, geologie, meditatie si traditionalul masaj tailandez.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 3 / BANGKOK – AYUTTHAYA - BANGKOK

In aceasta zi, imediat dupa servirea micului dejun,  va veti indrepta catre Ayutthaya, fost simbol al puterii si splendorii unui imperiu care a dominat aproape 400 de ani Asia de Sud-Est, situat la aproximativ 75 km nord de Bangkok.  In anul 1350, printul U Thong a pus piatra de temelie a viitoarei capitale a regatului, care cuprindea aproape intreg teritoriul Thailandei contemporane si o mare parte din Cambodgia de astazi.

Negustorii din Portugalia, Anglia, Franta, Olanda si China au intemeiat aici factorii. Timp de secole, armatele birmane au incercat in zadar sa cucereasca orasul. Au reusit, in sfarsit, abia in anul 1767. Birmanii nu au crutat niciun templu, au distrus palatul regal si au decapitat miile de statui reprezentandu-l pe Buddha. Desi birmanii au fost invinsi in scurt timp, a devenit clar ca orasul nu mai poate fi salvat. Ayutthaya a ramas un mare complex de ruine de temple si de palate stravechi. Prima oprire va fi la Bang Pa In, fosta resedinta de vara a regilor din Ayutthaya, unde veti vizita Palatul Regal, magnificele situri arheologice  si vechi temple din parcul istoric. Pranzul se va servi la un restaurant local dupa care veti reveni in Bangkok.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 4 / BANGKOK – DAMNOEN SADUAK FLOATING MARKET

Dupa micul dejun, veti porni intr-o excursie fascinanta de o zi catre Piata Plutitoare Damnoen Saduak si Sampran Riverside. Damnern Saduak este situat la 100 km vest de Bangkok. Turul include o vizita la Nakhon Pathom, cel mai inalt Chedi din Thailanda, cunoscut si sub denumirea de "Phra Pathom Chedi", si cea mai mare pagoda din sud-estul Asiei. Un excelent pranz va fi servit in cadrul pitorescului Sampran Riverside prime Country Resort. Veti lua parte la un show traditional thailandez ce include dansuri specifice, o demonstratie de box thailandez precum si un spectacol cu elefanti si o ceremonie matrimoniala.

Cazare in Bangkok

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 5 / BANGKOK – CHIANG RAI

In aceasta zi, dupa micul dejun si check-out, veti fi preluat de catre reprezentantul local si condus catre Aeroportul Suvarnabhumi din Bangkok pentru zborul catre Chiang Rai. La sosirea pe aeroportul din Chiang Rai, veti transferat catre hotel si unde va pregatiti pentru un tur de o jumatate de zi a orasului. Veti incepe cu o vizita la Wat Rong Khun, in randul turistilor fiind cel mai bine cunoscut sub numele de "Templul Alb".

Wat Rong Khun este un templu budist netraditional, constructia lui fiind inceputa in 1997 si continuata pana in ziua de azi. Veti continua cu Wat Phra Kaew, care este considerat locul original in care a fost gasita statuia de smarald a lui Buddha, urmand sa vizitati Wat Phra Singh si Ob Khum Museum Lanna Heritage Conservation Centre. Turul se incheie cu o vizita la cea mai populara piata din Chiang Rai.

Cazare in Chiang Rai

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / CHIANG RAI - TUR DE O ZI

O vizita la satele indigene Yao si Akha va vor ajuta sa aflati amanunte despre viata triburilor care locuiesc aici, originari fiind din Tibet.  Printre cele mai sarace minoritati etnice din Thailanda, ei au conservat influente si traditii din China. Veti continua catre Chiang Saen si Mae Sai, cel mai nordic punct de frontiera dintre Thailanda si Burma, unde vei vizita o piata traditionala.

Cazare in Chiang Rai

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 7 / CHIANG RAI – CHIANG MAI - CINA TRADITIONALA KANTOKE

Una dintre cele mai mari traditii in Chiang Mai este cina Kantoke, insotita de un spectacol de muzica si dans traditional. O Kantoke este o masuta micuta, in forma octogonala care a fost in mod traditional utilizata in nordul Thailandei. Masuta este mica, deoarece masa se ia stand asezat pe podea, uneori, doar pe o saltea sau proptit pe morman de perne. Mancarea servita la o cina Kantoke intotdeauna are orez lipicios, servit intr-un vapor tesut din bambus.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 8 / CHIANG MAI - TUR DE O JUMATATE DE ZI

 Dupa micul dejun veti vizita cel mai sacru templu din nordul Thailandei. Wat Phrathat Doi Suthep, cel mai remarcabil obiectiv turistic din Chiang Mai, contine o relicva sfanta a lui Buddha. Ascuns in munti, la o altitudine de 1056 de metri. Dupa ce vei urca cele 309 trepte ornate cu sarpele sacru Naga vei vedea minunata stupa aurie, cu al  sau acoperis, realizat aur. Dupa aceasta vizita reveniti in oras. Chiang Mai este principalul centru unde sunt confectionate obiectele artizanale. In zona Sankampaeng vizitatorii sunt intotdeauna bineveniti sa vizioneze productia acestor

obiecte si bineinteles sa cumpere o parte din acestea. Puteti observa pasii completi de productie a celebrului Thai Silk, precum si a umbrelelor colorate de hartie.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 9 / CHIANG MAI - PHUKET

In aceasta zi, dupa micul dejun si check-out, veti fi preluat de catre reprezentantul local si condus catre Aeroportul din Chiang Mai pentru zborul catre Phuket. La sosirea pe aeroportul din Phuket, veti transferat catre hotel.

Cazare in Phuket

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 10 - 12 / PHUKET

Aveti aceasta zi libera pentru relaxare, pentru a vizita pe cont propriu si pentru excursii optionale.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 13 / PHUKET - BANGKOK

In aceasta zi, dupa micul dejun si check-out, veti fi preluat de catre reprezentantul local si condus catre Aeroportul din Phuket. Zbor intern Phuket - Bangkok. Pe aeroportul international din Bangkok te vei imbarca in zborul spre casa.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
20:55
Doha (+1 zi)
00:35
Qatar Airways
Doha
08:00
Bangkok
19:00
Qatar Airways
Bangkok
08:45
Chiang Mai
09:55
Thai Airways
Chiang Mai
11:35
Phuket
13:35
Air Asia
Phuket
08:20
Doha
11:50
Qatar Airways
Doha
15:30
Bucuresti
20:35
Qatar Airways

Cazare & tarifeLocatieCategorie 4*Categorie 5*
BangkokNOVOTEL BANGKOK SUKHUMVIT 20 
Chiang RaiDUSIT ISLAND RESORT 
Chiang MaiARUNTARA BOUTIQUE RIVERSIDE 
Phuket ANDAMAN SEA VIEW
Perioada Ianuarie - Martie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers2435 euro/pers
Perioada Aprilie - Octombrie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers2210 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilete de avion Bucuresti - Bangkok / Phuket - Bucuresti
 • Bilet de avion Bangkok - Chiang Rai
 • Bilet de avion Chiang Mai - Phuket
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 12 nopti la hotelurile alese
 • 12 mic dejun, 4 pranz si 1 cina
 • Transferuri si asistenta turistica conform programului
 • Excursii conform programului
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice conform ofertei
 • Ghizi vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Thailanda: 50 euro/persoana
 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru anul 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Thailanda si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

Plata se face astfel:

 • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
 • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
 • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
 • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Galerie foto Thailanda