Experience Argentina & Brazilia

Circuit 11 zile

Experience Argentina & Brazilia

Descopera Argentina & Brazilia alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 2060 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Plecare din BUCURESTI

La aeroportul Henri Coanda din Bucuresti va imbarcati pentru zborul catre Buenos Aires.


Ziua 2 / Sosire in BUENOS AIRES

La sosirea  pe aeroportul din Buneso Aires sunteti preluati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Dupa check-in aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.


Ziua 3 / TUR DE ORAS BUENOS AIRES

Dupa micul dejun veti porni intr-un tur de jumatate de zi al orasului Buenos Aires. Veti descoperi unul dintre cele mai frumoase si dezvoltate orase din America Latina vizitand principalele atractii. Turul incepe pe Bulevardul 9 Iulie, una dintre principalele artere ale orasului, unde veti vedea Teatrul Colon si Obeliscul. Veti continua catre Plaza de Mayo, unde veti face prima oprire. Aici puteti vedea si fotografia Catedrala Metropolitana, Palatul Guvernului si Primaria. Turul continua apoi catre sud, prin vechiul cartier San Telmo si Parcul Lezama catre zona La Boca. Acest cartier este faimos pentru Stadionul Alberto J. Armando al echipei Boca Juniors si Caminito, un muzeu in aer liber si una dintre principalele atractii din capitala Argentinei. Dupa o scurta pauza veti vizita Puerto Madero, unul dintre cele mai moderne cartiere din Buenos Aires. Apoi veti continua cu o vizita in cartierul Palermo, principala zona verde a orasului. Ultimul catier pe care il veti vizita este  La Recoleta. La sfarsitul turului veti lua masa de pranz intr-unul dintre cele mai faimoase restaurante din Puerto Madero, iar apoi veti reveni la hotel.

Seara veti participa la un spectacol de tango argentinian. Un amestec de lumina, culoare si sunet, acest spectacol este o adevarata desfatare a simturilor, oferind in acelasi timp o incursiune in istoria tangoului. Show-ul este creat si regizat de Fernando Soler, contine peste 40 de artisti si timp de doua ore variaza de la tangoul traditional pana la cel contemporan. Dupa spectacol sunteti transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 4 / BUNEOS AIRES - TIGRE – BUENOS AIRES

Dupa micul dejun veti parasi Buenos Aires de-a lungul Avenida del Libertador si va veti indrepta catre Tigre. Pe drum veti trece prin cartierele pline de culoare ale capitalei in drum catre San Isidro, o suburbie aflata la aproximativ 20 km de Buenos Aires. Aici veti vizita piata centrala si catedrala, iar apoi veti continua catre Delta Parana. Orasul Tigre isi pastreaza aerul traditional, cu vile frumoase construite pe malul raului, gradini luxuriante si cluburi de iahting. Aici veti explora cu barca reteaua de rauri si canale si veti putea admira peisajele pitoresti ale unui oras in care timpul pare ca s-a oprit in anii 1920. Dupa amiaza veti reveni in Bueos Aires.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 5 / BUENOS AIRES – IGUAZU

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Buenos Aires unde va imbarcati pentru zborul catre Iguazu. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / CASCADA IGUAZU (PARTEA ARGENTINIANA)

Dupa micul dejun veti face un tur de o zi al partii argentiniene a Cascadei Iguazu. Exista doua trasee de drumetie pe care le veti parcurge, iar aventura incepe cu o plimbare prin padurea tropicala cu renumitul Tren Verde. Calatoria dureaza aproximativ 8 minute iar la final veti ajunge in locul de pornire al celor doua trasee. Circuitul superior are o lungime de 800 m si este construit deasupra junglei, cu scopul de a proteja fauna. Punctul culminant al traseului de o ora este privelistea minunata a cascadelor superioare.

Circuitul inferior dureaza 2 ore si are o lungime de aproximativ 1,6 km. Acest traseu ofera o experienta unica ce va va face sa simtiti indeaproape magnitudinea debitului impresionant al cascadelor. La sfarsitul turului reveniti la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 7 / CASCADA IGUAZU (PARTEA BRAZILIANA) – RIO DE JANEIRO

Dupa micul dejun veti porni intr-un tur de jumatate de zi al partii braziliene a Cascadei Iguazu. Aflata la doar cativa kilometri departare de confluenta raurilor Iguassu si Panama, Cascada Iguazu este considerata una dintre cele 7 minuni naturale ale lumii. Schimbarea geologica ce a condus la formarea canionului a avut loc cu aproximativ 150 de milioane de ani in urma. Cu un debit de 10 milioane de litri pe secunda, caderea apei creeaza un nor urias de ceata si un sunet asurzitor. In aceasta excursie veti putea vedea cea mai mare cascada, Garganta del Diablo (Gatul Diavolului), care are o inaltime de peste 90 de metri. In timpul sezonului ploios Raul Iguassu creste, dand nastere unui spectacol natural si mai spectaculos.

Dupa-amiaza sunteti transferati la aeroport unde va imbarcati pentru zborul catre Rio de Janeiro. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / TUR DE ORAS RIO DE JANEIRO

Dupa micul dejun aveti prima parte a zilei la dispozitie pentru relaxare. In jurul pranzului va veti indrepta catre plaja Copacabana, pentru un tur de jumatate de zi al orasului Rio de Janeiro. Turul incepe cu o vizita la celebrul monument Cristos Mantuitorul, ce vegheaza asupra orasului din varful muntelui Corcovado. Veti trece prin Parcul National Tijuca pana in varf, unde veti putea admira una dintre cele 7 minuni ale lumii noi. Apoi veti vizita Santa Teresa, un cartier cu un aer boem, unde se afla unele dintre cele mai interesante magazine din oras. Veti avea timp pentru o scurta vanatoare de suveniruri, inainte de a vizita urmatorea oprire, Catedrala Metropolitana. Aceasta constructie are o arhitectura unica, fiind inspirata de piramidele mayase. Veti continua apoi catre Lapa, o zona renumita pentru viata de noapte. Aici veti vedea Apeductul, prinicpala poarta a cartierului, ce serveste in prezent drept pod pentru tramvaiul Santa Teresa. Inainte de a parasi districtul Lapa veti vizita Scarile Selaron, unul dintre cele mai importante simboluri ale orasului. Ultima oprire a excursie este celebra stanca Pao de Acucar, unde veti urca cu telecabina. De sus veti putea admira panorama superba a orasului, Golful Guanabara si bineinteles plaja Copacabana. La sfarsitul turului veti reveni la punctul de plecare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 9 - 10 / RIO DE JANEIRO

Aveti aceste zile la dispozitie pentru plaja, relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 11 / Plecare din RIO DE JANEIRO

Dupa micul dejun, in timp util pentru zbor sunteti transferati la aeroportul din Rio de Janeiro pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
19:20
Paris
21:30
Air France
Paris
23:20
Buenos Aires (+1 zi)
08:05
Air France
Buenos Aires
09:25
Iguazu
11:15
Aerolineas Argentinas
Iguazu
18:35
Rio de Janeiro
20:30
Gol Airlines
Rio de Janeiro
21:55
Amesterdam (+1 zi)
14:20
KLM
Amsterdam
20:00
Bucuresti
23:45
KLM

Cazare & tarifeLocatieCategorie 4*Categorie 5*
Buenos AiresHTL 9 DE JULIO BS AS 
IguazuGRAND CRUCERO IGUAZU HOTEL 
Rio de Janeiro RIO OTHON PALACE
Perioada Ianuarie - Decembrie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers2060 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilet de avion zbor international Bucuresti – Buenos Aires / Rio de Janeiro – Bucuresti
 • Bilete de avion zboruri interne Buenos Aires – Iguazu – Rio de Janeiro
 • Taxe de aeroport pentru toate zborurile
 • Cazare 9 nopti la hotelurile specificate sau similar
 • Mic dejun zilnic
 • Transferuri si asistenta turistica pe toate durata programului
 • Excursii de grup conform programului
 • Ghid vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea va vom informa in timp util.
 • Transportul pentru transferuri si tururi se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.
 • Tarifele sunt valabile pentru 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Argentina, Brazilia si a sarbatorilor din Romania.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
Galerie foto Argentina