Experience Argentina, Chile & Bolivia

Circuit 16 zile

Experience Argentina, Chile & Bolivia

Descopera Argentina, Chile si Bolivia alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 5220 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Plecare din BUCURESTI

La aeroportul Henri Coanda din Bucuresti va imbarcati pentru zborul catre Buenos Aires.


Ziua 2 / Sosire in BUENOS AIRES

La sosirea  pe aeroportul din Buneso Aires sunteti preluati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.


Ziua 3 / BUENOS AIRES - USHUAIA

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroport pentru zborul catre Ushuaia. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Apoi veti porni intr-un tur de jumatate de zi al Parcului National Tierra del Fuego. Acesta este situat la 11 km de oras, astfel ca pe drum veti putea admira peisajul unic al Patagoniei, predominat de lacuri, lagune si rauri. Veti vedea Golful Esmeralda (cu insulele Redonda si Estorbo), iar pe cealalta parte a Canalului Beagle muntii acoperiti de zapada din lantul Sampaio (Chile). Apoi veti face o plimbare pe malul Lacului Roca si de-a lungul raului Lapataia. Din acest punct se poate observa Dealul Condorului, granita naturala a Argentinei cu Chile. Apoi va veti indrepta catre celalalt capat al Parcului National Tierra del Fuego, Golful Lapataia. Pe drum veti putea admira Laguna Verde si Laguna Neagra, iar mai apoi veti trece pe langa barajele contruite de castori pana la Golful Lapataia. La sfarsitul turului veti reveni la hotel, unde aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 4 / USHUAIA – EL CALAFATE

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Ushuaia unde va imbarcati pentru zborul catre El Calafate. La sosire veti porni intr-un tur al ghetarului Martial, situat la cativa kilometri de oras. Varful ghetarului este usor accesibil folosind o poteca de acces, iar de sus veti putea admira o panorama spectaculoasa a orasului si imprejurimilor sale. La sfarsitul turului veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 5 / PARCUL NATIONAL LOS GLACIARES

Dupa micul dejun veti porni intr-un tur de o zi al Parcul National Los Glaciares. Drumul pana in parcul national trece de-a lungul Lacului Argentino pentru aproximativ 40 km. In aceasta parte a turului va puteti bucura de vederile panoramice asupra lacului si peisajului de stepa. In Parcul National Los Glaciares, de pe platformele special construite veti putea admira imaginea spectaculoasa a ghetarilor. Dupa masa de pranz veti urca la bordul unui catamaran pentru a naviga pe Bratul Rico. Barca se apropie la o distanta rezonabila de ghetar astfel ca veti putea admira indeaproape peretele si icebergurile ghearului Perito Moreno. La sfarsitul plimbarii cu barca veti reveni la hotel in El Calafate.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / EL CALAFATE – PUERTO NATALES

Dupa micul dejun va indreptati catre El Chalten, o locatie foarte populara pentru iubitorii de natura. Aici exista mai multe trasee de trekking, astfel ca va veti putea bucura de piesajele naturale minunate ale Parcului National Los Glaciares. La sfarsitul turului veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 7 / EL CALAFATE – PUERTO NATALES

Dupa micul dejun sunteti transferati in Puerto Natales (270 km, aprox. 3 h 20). Dupa check-in la hotel aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / PARCUL NATIONAL TORRES DEL PAINE

Dupa micul dejun veti vizita Parcul National Torres del Paine. Parcul se intinde pe o suprafata de 242 000 hectare si este renumit pentru peisajul magnific. Veti vizita Lacul Gri, Nordenskjold si Pehoe, dar si Cascada Salto Grande.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 9 / PUERTO NATALES – PUNTA ARENAS

Dupa micul dejun sunteti transferati in Punta Arenas. Acesta este cel mai sudic oras continental din lume si este situat pe Stramtoarea Magellan. La sosire veti face un scurt tur al orasului, incepand cu Plaza de Armas si Museo Salesiano. La sfarsitul turului sunteti transferati la hotel, unde aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 10 / PUNTA ARENAS – SAN PEDRO DE ATACAMA

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroport pentru zborul catre San Pedro de Atacama. San Pedro de Atacama este o adevarata oaza in mijlocul Desertului Atacama, fiind inconjurat de varfuri vulcanice impunatoare si atractii arheologice si naturale importante. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Pe drum veti face o oprire pentru a vzita satul Tulor, cel mai important sit arheologic din Desertul Atacama.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 11 / SAN PEDRO DE ATACAMA – GHEIZERELE TATIO – SAN PEDRO DE ATACAMA

Dupa micul dejun veti vizita gheizerele Tatio, situate la aproximativ 100 km de San Pedro. Peisajul este mai impresionant la rasarit, atunci cand contrastul dintre caldura izvoarelor si aerul rece este mai mare. In unele piscine naturale se poate face baie, temperatura apei fiind in jur de 40°C.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 12 / SAN PEDRO DE ATACAMA – DESERTUL SILOLI

Dupa micul dejun sunteti transferati in Desertul Siloli, situat in apropierea granitei Boliviei cu Chile. Dupa ce veti trece in Bolivia veti intra in Parcul National Eduardo Avaroa. Infiintat in 1973, aceasta rezervatie se intinde pe o suprafata de 714 hectare si adaposteste 70 specii de pasari, inclusiv flamingo. Principalele atractii pe care le veti vizita sunt Laguna Verde, desertul Salvador Dali, Laguna Colorada si „Arborele de piatra”.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 13 / DESERTUL SILOLI - UYUNI

Dupa micul dejun veti vizita laguna Canapa. Apoi veti continua catre platforma de observare a vulcanului Ollague si  Muzeul Quinoa din San Juan. Apoi veti intra in Salar de Uyuni, unde veti vizita insula Incahuasi, ce gazduieste cactusi giganti. Destinatia finala a zilei este satul Coquesa, unde veti face check-in la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 14 / UYUNI – SAN PEDRO DE ATACAMA

Dupa micul dejun veti vizita alte atractii din Salar de Uyuni, inclusiv un hotel de sare si celebrul cimitir al trenurilor. Apoi veti trece granita in Chile si va indreptati catre San Pedro de Atacama. Dupa check-in la hotel aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Panz


Ziua 15 / SAN PEDRO DE ATACAMA - SANTIAGO

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroport pentru zborul catre Santiago. La sosire, dupa check-in la hotel veti face un tur de jumatate de zi al orasului. Situata in valea centrala a tarii, metropola gazduieste aproximativ 7 milioane de locuitori si este unul dintre cele mai dezvoltate orase din America de Sud. In acest tur veti vizita Plaza de Armas, Dealul Santa Lucia, Palatul Guvernamental (La Moneda), Posta, clubul de echitatie Hipico si Catedrala Metropolitana Santiago. Apoi veti putea admira panorama orasului din varful Dealului San Cristobal, cel mai mare parc al orasului. Inainte de finalul turului veti vizita Sectorul Orient, cel mai modern cartier din Santiago de Chile. Dupa-amiaza veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 16 / Plecare din SANTIAGO

In functie de orarul de zbor sunteti transferati la aeroportul din Santiago de Chile, unde va imbarcati pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
17:45
Paris
20:00
Air France
Paris
23:40
Buenos Aires (+1 zi)
09:50
Air France
Buenos Aires
07:00
Ushuaia
10:35
Latam Airlines
Ushuaia
11:45
El Calafate
13:05
Aerolineas Argentinas
Punta Arenas
09:20
Santiago
12:50
Latam Airlines
Santiago
13:55
Calama
16:00
Latam Airlines
Calama
12:50
Santiago
14:50
Latam Airlines
Santiago
16:30
Paris (+1 zi)
10:35
Air France
Paris
12:55
Bucuresti
16:50
Air France

Cazare & tarifeLocatieCategorie 3*Categorie 4*
Buenos Aires DAZZLER MAIPU
Ushuaia HOTEL ALTOS USHUAIA
El Calafate SIERRA NEVADA
Puerto NatalesKAU LODGE 
Punta Arenas JOSE NOGUEIRA HOTEL
San Pedro de AtacamaTULOR SAN PEDRO DE ATACAMA  
Desertul SiloliLOS FLAMENCOS ECO-HOTEL 
UyuniTAMBO COQUESA LODGE  
Santiago NH CIUDAD DE SANTIAGO
Perioada Ianuarie - Decembrie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers5220 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilet de avion zbor international Bucuresti – Buenos Aires / Santiago de Chile – Bucuresti
 • Bilete de avion zboruri interne Buenos Aires – Ushuaia – El Calafate / Punta Arenas – Calama (Atacama) - Santiago
 • Taxe de aeroport pentru toate zborurile
 • Cazare 14 nopti la hotelurile specificate sau similar
 • Regim de masa conform ofertei
 • Transferuri private si asistenta turistica pe toate durata programului
 • Excursii si intrari la obiectivele turistice conform programului
 • Ghid vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Taxe de viza Bolivia – aceasta se obtine la Ambasada Boliviei din Berlin
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea va vom informa in timp util.
 • Transportul pentru transferuri si tururi se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.
 • Tarifele sunt valabile pentru 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Argentina, Bolivia, Chile si a sarbatorilor din Romania.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
Galerie foto Chile