Experience Argentina, Chile & Insula Pastelui

Circuit 16 zile

Experience Argentina, Chile & Insula Pastelui

Descopera Argentina, Chile & Insula Pastelui alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 3995 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Plecare din BUCURESTI

La aeroportul Henri Coanda din Bucuresti va imbarcati pentru zborul catre Buenos Aires.


Ziua 2 / Sosire in BUENOS AIRES

La sosirea  pe aeroportul din Buneso Aires sunteti preluati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Dupa check-in aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.


Ziua 3 / TUR DE ORAS BUENOS AIRES

Dupa micul dejun veti porni intr-un tur de jumatate de zi al orasului Buenos Aires. Veti descoperi unul dintre cele mai frumoase si dezvoltate orase din America Latina vizitand principalele atractii. Turul incepe pe Bulevardul 9 Iulie, una dintre principalele artere ale orasului, unde veti vedea Teatrul Colon si Obeliscul. Veti continua catre Plaza de Mayo, unde veti face prima oprire. Aici puteti vedea si fotografia Catedrala Metropolitana, Palatul Guvernului si Primaria. Turul continua apoi catre sud, prin vechiul cartier San Telmo si Parcul Lezama catre zona La Boca. Acest cartier este faimos pentru Stadionul Alberto J. Armando al echipei Boca Juniors si Caminito, un muzeu in aer liber si una dintre principalele atractii din capitala Argentinei. Dupa o scurta pauza veti vizita Puerto Madero, unul dintre cele mai moderne cartiere din Buenos Aires. Apoi veti continua cu o vizita in cartierul Palermo, principala zona verde a orasului. Ultimul catier pe care il veti vizita este  La Recoleta. La sfarsitul turului veti lua masa de pranz intr-unul dintre cele mai faimoase restaurante din Puerto Madero, iar apoi veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 4 / BUENOS AIRES - USHUAIA

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Buenos Aires unde va imbarcati pentru zborul catre Ushuaia. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti la dispozitie restul zilei pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 5 / PARCUL NATIONAL TIERRA DEL FUEGO

Dupa micul dejun veti porni intr-un tur de jumatate de zi al Parcului National Tierra del Fuego. Acesta este situat la 11 km de oras, astfel ca pe drum veti putea admira peisajul unic al Patagoniei, predominat de lacuri, lagune si rauri. Veti vedea Golful Esmeralda (cu insulele Redonda si Estorbo), iar pe cealalta parte a Canalului Beagle muntii acoperiti de zapada din lantul Sampaio (Chile). Apoi veti face o plimbare pe malul Lacului Roca si de-a lungul Raului Lapataia. Din acest punct se poate observa Dealul Condorului, granita naturala a Argentinei cu Chile. Apoi va veti indrepta catre celalalt capat al Parcului National Tierra del Fuego, Golful Lapataia. Pe drum veti putea admira Laguna Verde si Laguna Neagra, iar mai apoi veti trece pe langa barajele contruite de castori pana la Golful Lapataia. La sfarsitul turului veti reveni la hotel, unde aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / USHUAIA – EL CALAFATE

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Ushuaia unde va imbarcati pentru zborul catre El Calafate. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti la dispozitie restul zilei pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 7 / PARCUL NATIONAL LOS GLACIARES

Dupa micul dejun veti porni intr-o excursie de o zi in Parcul National Los Glaciares. Drumul pana in parcul national trece de-a lungul Lacului Argentino pentru aproximativ 40 km. In aceasta parte a turului va puteti bucura de vederile panoramice asupra lacului si peisajului de stepa. In Parcul National Los Glaciares, de pe platformele special construite veti putea admira imaginea spectaculoasa a ghetarilor. Dupa masa de pranz vetii urca la bordul unui catamaran pentru a naviga pe Bratul Rico. Barca se apropie la o distanta rezonabila de ghetar astfel ca veti putea admira indeaproape peretele si icebergurile ghearului Perito Moreno. La sfarsitul plimbarii cu barca veti reveni la hotel in El Calafate.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / EL CALAFATE – PUERTO NATALES

Dupa micul dejun veti lua autobuzul catre Puerto Natales (~ 5 ore). La sosire, dupa check-in la hotel aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 9 / PARCUL NATIONAL TORRES DEL PAINE

Dupa micul dejun veti face o excursie de o zi in Parcul National Torres del Paine. Aceasta regiune este renumita pentru peisajele montane impresionante, cu vai superbe, ghetari, lacuri si rauri. Veti incepe vizita la Pestera Milodon, unde puteti admira stalactitele si stalagmitele din mai multe camere. Apoi veti vedea Silla del Diablo (Scaunul Diavolului), o stanca cu o inaltime de 35 m. In continuare veti ajunge la Castillo Hill, unde veti face o scurta oprire intr-o vila minunata inainte de a intra in parc. Veti continua apoi de-a lungul Lacului Nordenskjold si veti vedea Cascada Salto Grande si Lacul Gri. Dupa masa de pranz veti merge in Sectorul Gri pentru a vedea ghetarul ce alimenteaza lacul cu acelasi nume. Spre seara veti revei in Puerto Natales.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 10 / PUERTO NATALES – PUNTA ARENAS – SANTIAGO DE CHILE

Dupa micul dejun veti lua autobuzul catre Punta Arenas (~ 3 ore). Va indreptati apoi catre aeroportul din Punta Arenas, unde va imbarcati pentru zborul catre Santiago de Chile. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 11 / TUR DE ORAS SANTIAGO DE CHILE

Dupa micul dejun veti face un tur de jumatate de zi al orasului Santiago de Chile. Veti descoperi principale atractii ale capitalei chiliene. Situata in valea centrala a tarii, metropola gazduieste aproximativ 7 milioane de locuitori si este unul dintre cele mai dezvoltate orase din America de Sud. In acest tur veti vizita Plaza de Armas, Dealul Santa Lucia, Palatul Guvernamental (La Moneda), Posta, clubul de echitatie Hipico si Catedrala Metropolitana Santiago. Apoi veti putea admira panorama orasului din varful Dealului San Cristobal, cel mai mare parc al orasului. Inainte de finalul turului veti vizita Sectorul Orient, cel mai modern cartier din Santiago de Chile. Dupa-amiaza veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 12 / SANTIAGO DE CHILE – INSULA PASTELUI

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Santiago de Chile unde va imbarcati pentru zborul catre Insula Pastelui. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti la dispozitie restul zilei pentru relaxare si explorarea insulei pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 13 / INSULA PASTELUI - AHU AKIVI

Dupa micul dejun aveti la dispozitie prima parte a zilei pentru relaxare. Dupa-amiaza veti face un tur al sitului sacru Ahu Akivi. Acesta este compus din sapte statui moai si in trecut a fost folosit drept observator celestial. Pe langa aceasta veti vizita si situl Ahu Vinapu, cariera Puna Pau si pestera Te Pahu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 14 / INSULA PASTELUI - AHU TAHAI, RANO KAO & ORONGO

Dupa micul dejun veti petrece o zi vizitand coasta sud-vestica a Insulei Pastelui. Principalele atractii din aceasta zona sunt complexul arheologic Tahai, Vulcanul Rano Kao si satul ceremonial Orongo. Turul incepe cu o vizita la Ahu Tahai, unul dintre cele mai importante complexe arheologice de pe insula. Apoi veti vizita Vulcanul Rano Kau, ce ofera o vedere impresionanta aspura insulelor Motu Nui, Motu Iti, Motu Kao Kao. Lacul din craterul vulcanului este una dintre cele trei surse de apa dulce de pe Insula Pastelui. Veti continua cu o vizita in satul Orongo, folosit de catre localnici intre 1600 si 1866 pentru a se inchina oamenilor pasare. Totodata, aceasta este locatia celor mai interesante petroglife de pe insula.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 15 / INSULA PASTELUI – SANTIAGO DE CHILE

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Insula Pastelui unde va imbarcati pentru zborul catre Santiago de Chile. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 16 / Plecare din SANTIAGO DE CHILE

In functie de orarul de zbor sunteti transferati la aeroportul din Santiago de Chile, unde va imbarcati pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
17:55
Londra
19:25
British Airways
Londra
22:25
Buenos Aires (+1 zi)
08:15
British Airways
Buenos Aires
10:00
Ushuaia
13:40
Lan Airlines
Ushuaia
12:35
El Calafate
13:55
Aerolineas Argentinas
Punta Arenas
19:55
Santiago de Chile
18:40
Lan Airlines
Santiago de Chile
09:30
Insula Pastelui
12:55
Lan Airlines
Insula Pastelui
11:55
Santiago de Chile
18:40
Lan Airlines
Santiago de Chile
12:35
Madrid (+1 zi)
06:15
British Airways
Madrid
08:25
Londra
09:50
British Airways
Londra
11:40
Bucuresti
17:00
British Airways

Cazare & tarifeLocatieCategorie 3*Categorie 4*
Buenos Aires HTL 9 DE JULIO BS AS
Ushuaia LOS ACEBOS USHUAIA HOTEL
El Calafate ROCHESTER CALAFATE
Puerto Natales COSTAUSTRALIS
Santiago de Chile HOTEL ALTIPLANICO BELLAS ARTES
Insula PasteluiTAHA TAI 
Perioada Ianuarie - Decembrie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers3995 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilet de avion zbor international Bucuresti – Buenos Aires / Santiago de Chile – Bucuresti
 • Bilete de avion zboruri interne Buenos Aires – Ushuaia – El Calafate / Punta Arenas – Santiago de Chile – Insula Pastelui – Santiago de Chile
 • Bilete de avion zboruri interne Punta Arenas – Santiago de Chile
 • Bilete de avion zboruri interne Santiago de Chile – Insula Pastelui – Santiago de Chile
 • Taxe de aeroport pentru toate zborurile
 • Bilete de autocar El Calafate Puerto Natales si Puerto Natales – Punta Arenas
 • Cazare 14 nopti la hotelurile specificate sau similar
 • Mic dejun zilnic
 • Transferuri si asistenta turistica pe toate durata programului
 • Excursii de grup conform programului
 • Ghid vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea va vom informa in timp util.
 • Transportul pentru transferuri si tururi se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.
 • Tarifele sunt valabile pentru 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Argentina, Chile si a sarbatorilor din Romania.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
Galerie foto Argentina