Experience Cambodgia & Vietnam

Circuit 12 zile

Experience Cambodgia & Vietnam
4.3 - 3 votes

Descopera Cambodgia & Vietnam alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 2145 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Plecare din BUCURESTI

La aeroportul Henri Coanda din Bucuresti va imbarcati pentru zborul catre Hanoi.


Ziua 2 / Sosire in HANOI

La sosirea pe Aeroportul International din Hanoi veti fi preluati de partenerul nostru local si transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.


Ziua 3 / HANOI – GOLFUL HA LONG

Dupa micul dejun veti parasi orasul Hanoi si veti merge direct in Golful Ha Long (aprox. 3 ore), o minune naturala ce contine turnuri carstice stancoase, care se ridica la sute de metri de apele glofului, cuprinzand aproape 3500 de insule si fiind inclusa in patrimoiul UNESCO.

La orele pranzului va veti imbarca intr-o croaziera pe timpul noptii in apele linistite ale golfului. La bord veti beneficia de un meniu excelent care contine fructe de mare proaspete. Pranzul si cina vor fi servite la bord.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 4 / GOLFUL HA LONG - HANOI

Dupa micul dejun la bord veti continua croaziera in Golful Ha Long. In jurul panzului veti debarca si veti reveni la hotelul din Hanoi. Aveti seara la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 5 / HANOI – PHNOM PENH

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Hanoi pentru zborul catre Phnom Penh. La sosirea pe aeroportul din Phnom Penh sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / TUR DE ORAS PHNOM PENH

In acest tur vei descoperi cultura si istoria capitalei Cambodgiei. Prima oprire este la Muzeul National, ce ofera o privire de ansamblu excelenta asupra civilizatiei khmere si minunatului Angkor. Dupa aceea vei vizita Palatul Regal, resedinta regelui si Pagoda de Argint, ce gazduieste o statuie a lui Buddha in marime naturala. Vei continua cu o vizita in Piata Centrala, una dintre cele mai populare piete din Phnom Penh, unde vei putea cumpara suveniruri si vei afla mai multe despre viata localnicilor. Apoi vei face o oprire la Wat Phnom, cea mai inalta structura religioasa din oras, inainte de a vizita Muzeul Tuol Sleng, construit in memoria victimelor centrelor de executie ale khmerilor rosii. Dupa amiza vei reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 7 / PHNOM PENH – SIEM REAP

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Phnom Penh pentru zborul catre Siem Reap. La sosirea pe aeroportul din Siem Reap sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / SIEM REAP – EXCURSIE LA ANGKOR WAT

Dupa micul dejun vei petrece o zi descoperind Siem Reap. Prima oprire este la Angkor Thom, capitala fostului imperiu khmer. Apoi vei continua catre Poarta de Sud, cea mai bine pastrata poarta a orasului, unde vei admira cele 54 de sculpturi impresionante ce dateaza din secolele XII – XIII. Apoi vei vizita Terasa Elefantilor, folosita in trecut pentru ceremonii si drept sala de audiente a regelui.

In drum spre Ta Prohm poti admira peisajele spectaculoase ale Takeo, Leper King si Prasat Sour Proat, un complex de 12 turnuri ce inconjoara partea estica a Pietii Regale. Dupa masa de pranz vei vizita Angkor Wat, cel mai mare monument religios din lume. Inainte de a reveni la hotel vei avea ocazia sa admiri apusul din templul Phnom Bakheng.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 9 / SIEM REAP – EXCURSIE LA KAMPONG KHLEANG

Dupa micul dejun vei vizita satul plutitor Kampong Khleang, situat la 50 km de Siem Reap. Desi nu este o destinatie la fel de populara precum Kampong Pluk, Kampong Khleng este o locatie cu o atmosfera foarte relaxata. Daca vizitezi satul in timpul sezonului uscat vei vedea o adevarata „padure” de case construite la cativa metri deasupra solului. Pe tot parcursul anului vei putea vedea modul de viata traditional al localnicilor, majoritatea castigandu-si existenta din pescuit. De asemenea vei vizita scoala plutitoare si vei putea contribui la sustinerea acesteia.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 10 / SIEM REAP - HO SI MIN CITY

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Siem Reap unde va imbarcati pentru zborul catre Ho Si Min City. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 11 / EXCURSIE IN DELTA MEKONG

In acest tur vei descoperi capitala provinciei Tien Giang, My Tho. Dupa drumul de aproximativ doua ore si jumatate vei ajunge in orasul-port My Tho, o fosta baza navala situata in Delta Mekong. Aceasta este locatia in care raul Mekong isi incheie calatoria din Tibet, prin China, Myanmar, Laos, Cambodgia si Vietnam. In aceasta regiune fertila industria principala este productia de alimente, reprezentand jumatate din productia agricola totala din Vietnam.

Viata locuitorilor din zona se invarte in jurul canalelor si raurilor care alcatuiesc delta deoarece sunt mai accesibile decat transportul rutier. Vei explora Delta Mekong intr-o croaziera de-a lungul raului, prima oprire va fiind la o ferma de peste, pentru a invata mai multe despre activitatile desfasurate in regiune.

Ghidul te va duce apoi catre o insula cu gradini luxuriante unde vei putea gusta fructe tropicale. Vei continua apoi catre o alta insula pentru a afla mai multe despre o alta industrie locala, producerea bomboanelor din nuca de cocos.

Vei avea ocazia sa vizitezi cateva sate si sa inveti mai multe despre modul de viata traditional, cultura si obiceiurile oamenilor ce locuiesc in aceasta delta. Dupa masa de pranz la restaurantul Diem Phuong, unde ghidul iti va oferi sfaturi cu privire la delicatesele locale, te vei intoarce in My Tho pentru returul catre Ho Si Min City.

Aveti seara la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 12 / Plecare din HO SI MIN CITY

Astazi, in timp util pentru zbor, sunteti transferati de la hotel la aeroportul din Ho Si Min City unde va imbarcati pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
12:30
Moscova
16:40
Aeroflot
Moscova
21:10
Hanoi
09:10
Aeroflot
Hanoi
09:35
Phnom Penh
13:00
Angkor Air
Phnom Penh
14:45
Siem Reap
15:40
Angkor Air
Siem Reap
10:25
Ho Si Min City
11:40
Angkor Air
Ho Si Min City
11:10
Moscova
17:55
Aeroflot
Moscova
21:10
Bucuresti
23:25
Aeroflot

Cazare & tarifeLocatieCategorie 4*
HanoiTHE CHI BOUTIQUE HOTEL
Golful Ha LongVas croaziera 4*
Phnom PenhSUN & MOON, URBAN HOTEL
Siem ReapSAKMUT BOUTIQUE HOTEL
Ho Si Min CityMILLENNIUM BOUTIQUE HOTEL
Perioada Noiembrie 2019 - Aprilie 2020
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers2145 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilet de avion Bucuresti – Hanoi / Ho Si Min City – Bucuresti
 • Bilete de avion pentru zborurile interne Hanoi – Phonm Penh – Siem Reap - Ho Si Min City
 • Taxe de aeroport pentru toate zborurile
 • Cazare 10 nopti
 • Regim de masa conform programului
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport in Hanoi, Phonm Penh, Siem Reap si Ho Si Min City
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Croaziera 2 zile/1 noapte in Golful Ha Long
 • Excursii de grup conform programului
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Bonus! Asigurare medicalaServicii Suplimentare

 • Taxa de viza Vietnam: 30 euro/persoana (viza procesata online, cu ajutorul agentiei)
 • Taxa de viza Cambodgia: 25 euro/persoana (viza procesata online, cu ajutorul agentiei)
 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Transportul pentru transferuri si tururi se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti;
 • Tarifele sunt valabile pentru 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Vietnam, Cambodgia si a sarbatorilor din Romania.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
Galerie foto Cambodgia