Experience Java & Bali

Circuit si Sejur 11 zile

Experience Java & Bali

Descopera Java si Bali alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 2240 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Plecare din BUCURESTI

La aeroportul Otopeni va imbarcati pentru zborul spre Surabaya.


Ziua 2 / Sosire in SURABAYA

La sosirea in Surabaya sunteti preluati de reprezentantul nosrtru local si transferati la hotel.


Ziua 3 / SURABAYA – MUNTELE BROMO - BANYUWANGI

Diminata dupa micul dejun, veti fi preluati de la hotel de ghidul local si veti pleca intr-un tur la Muntele Bromo. In functie de sezon si de preferintele dumneavoastra la sosirea in Parcul Natural veti putea opta pentru activitati diferite printre care treking, calarie si o plimbare cu masina 4x4. Dupa amiaza sunteti transferati la Banyuwangi unde dupa check in aveti restul zilei la dispozitie.

Vulcanul Bromo, are o inaltime de apoximativ 2300 m si este un vulcan activ. Avand un crater imens cu o caldare principala ce masoara circa 10km, acesta este o priveliste impunatoare si minunata in acelasi timp deoarece varfurile golase ce scot fum sunt intr-un contrast perfect cu vegetatia luxurianta din imprejurimi.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 4 / BANYUWANGI - SUKAMADE BEACH

Mic dejun. In aceasta zi veti fi transferati la “Sungai Lembu” unde veti putea observa cum este produs zaharul de palmier. Pe drum veti servi masa de pranz (lunch box) si veti continua catre destinatia finala din aceasta zi Plaja Sukamade. Situata la aproximativ 100 km de Banyuwangi, aceasta face parte din Parcul Natuarl Betiri ce se intinde pe 50000 de hectare, si este cunoscuta deoarece in fiecare noapte a anului, broastele testoase vin sa depuna oua. Unele dintre oua sunt luate de cei care protejaza acest parc si depuse in incubatoare speciale si dupa perioada de incubatie, puii de broasca testoasa sunt eliberati. Cu putin noroc puteti asista la un astfel de moment.

Seara veti face o plimbare pe plaja in cautarea testoaselor.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz (lunch box en route) , Cina


Ziua 5 / SUKAMADE BEACH - BANYUWANGI

Mic dejun. Aveti prima parte a zilei libera. Veti servi masa de pranz intr-un orasel mic numit Jajag. Dupa amiaza veti ajunge inapoi la Banyuwangi.

MESE INCLUSE: Mic dejun, pranz


Ziua 6 / BANYUWANGI - ALAS PURWO - BANYUWANGI

In aceasta zi dupa micul dejun veti porni spre plaja Trianggulasi si pe drum veti vizita Templul Pura Agung Giri Salakan. Pura este denumirea folisita pentru a descrie un templu Hindu in insulele Java si Bali. Aceasta cultura s-a dezvoltat in Java intre secolele VIII - XV. Incepand cu secolul XV cand Islamul a incorporat aceasta zona, aceste temple au ramas in ruina. Astazi in Indonezia, Java dar mai ales Bali sunt printre putinele locuri unde pot fi vazute temple ale acestei confesiuni.

Veti ajunge la Ngagelan, unde veti explora centrul de reproducere al broastelor testoase de aici. Programul de astazi va continua cu vizitarea Campiilor Sadengan. Unul din locurile din Java unde traieste o sepecie de bovina salbatica numita banteng. Tot aici veti putea admira caprioare si pauni. Printre animalele ce traiesc aici dar sunt vazute mai rar se afla: caini salbatici asiatici, maimute si leoparzi. Spre seara reveniti la hotel

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, (lunch box)


Ziua 7 / BANYUWANGI - BALURAN - BANYUWANGI

Mic dejun. Veti incepe ziua cu o oprire la plaja Watu Dodol, de unde veti porni catre Parcul National Baluran, unde puteti observa viata salbatica. Veti lua o pauza pe minunata plaja inclusa in Parc, Bama Baluran, unde veti servi masa de pranz la o coliba special amenajata. Dupa amiaza reveniti in Parc pentru a continua explorarea. Spre seara va intoarceti la hotel.

Parcul National Baluran, este o arie protejata ce se intinde pe 25.000 de hectare. Parcul ofera privelisti deosebit de frumoase, ce de multe ori se aseamana cu privelistile din Savana Africana. Printre animalele prezente aici se numara: leopardul, porcul salbatic, caprioara, trei specii de maimute, bateng (o specie de bovine salbatice).

MESE INCLUSE: Mic dejun, pranz


Ziua 8 / BANYUWANGI - BALI

In aceasta zi, dupa micul dejun, veti fi transferati catre Bali, unde va incepe sejurul dumneavoastra.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 9 - 10 / BALI

Aveti aceste zile libere pentru relaxare sau puteti optional puteti face un tur al insulei Bali.

MESE INCLUSE: Mic dejun, pranz


Ziua 11 / Plecare din BALI

Sunteti preluat de partenerul nostru local si transferat de la hotel la aeroportul international din Bali, pentru zborul cu destinatia Bucuresti.

MESE INCLUSE:  Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
12:55
Doha
17:40
Qatar Airways
Doha
18:45
Jakarta (+1 zi)
07:45
Qatar Airways
Jakarta
11:10
Surabaya
12:45
Garuda Indonesia
Banyuwangi
07:30
Surabaya
08:20
Garuda Indonesia
Surabaya
11:00
Bali
13:10
Garuda Indonesia
Bali
09:25
Doha
14:00
Qatar Airways
Doha
15:30
Bucuresti
20:35
Qatar Airways

Cazare & tarifeLocatieCategorie 4*
BanyuwangiKETAPANG INDAH
SukamadeQUEST GUEST HOUSE
BaliTHE KIRANA HOTEL RESTO& SPA
Perioada Aprilie - Octombrie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers2240 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilete de avion Bucuresti – Surabaya
 • Bilet de avion Bali - Bucuresti
 • Taxe de aeroport pentru toate zborurile
 • Cazare 10 nopti conform program
 • Mic dejun pe durata turului, 4 mese de pranz (din care 2 lunch box), o cina
 • Tururi si transferuri conform programului
 • Ghid vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Taxe de aeroport pentru toate zborurile
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Taxe de sezon, in cazul in care perioada aleasa impune acest lucru
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tie exclusiv de compania aeriana.Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru anul 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Bali si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.
 • In parcurile Nationale in Indonezia exista un birou pentru donatii la intrarea in Parc, astfel ca daca veti dori puteti contribui la conservarea sepeciilor de animale din rezervatiile respective.
 • Ca o linie generala tips-urile pentru ghizi si soferi practicate in Indonezia sunt aproximativ : 3 USD/zi/ghid; 2 USD /zi/sofer.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Galerie foto Indonezia