Experience Malaezia

Circuit 11 zile

Experience Malaezia

Descopera Malaezia alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 3035 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Sosire in KUALA LUMPUR

La sosirea pe Aeroportul International din Kuala Lumpur veti fi preluati de partenerul nostru local si transferati la hotel. Dupa formalitatile de check in aveti restul zilei la dispozitie pentru a explora pe cont propriu orasul.


Ziua 2 / KUALA LUMPUR – TUR DE ORAS – GROTELE BATU

Dupa micul dejun veti face un tur de oras care va incepe cu Piata Independentei, un loc promenada unde aveau loc paradele si jocurile de cricket pe vremea colonistilor britanici. Aici veti afla mai multe despre istoria cladirilor publice coloniale de tip Mughal, inclusiv faimoasa cladire a Sultanului Abdul Samad. Apoi veti continua drumul trecand pe langa gara veche, ajungand intr-un final la Turnurile Petronas, emblema capitalei.  Apoi veti vizita Grotele Batu, renumite pentru templul construit intr-o pestera din calcar, precum și cea mai inalta statuie a lui Murugan, o zeitate hindusa. Veti continua cu vizitarea Royal Selangor Pewter Visitors Centre si alte monumete importante din centru: The Chamber of Chimes, Hall of Finishes si Giant Weighing Scale. Pe langa acestea veti mai vizita o fabrica de prelucrare a metalului. Dupa tur veti fi transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 3 / KUALA LUMPUR – TUR DE ORAS & TUR CULINAR

Dupa micul dejun va veti imbarca in trenul catre Masjid Jamek unde veti avea ocazia sa faceti o mica plimbare prin incinta complexului. Dupa plimbare veti putea degusta si participa la prepararea mancarurilor specifice locale: roti canai - o lipie traditionala si tehtarik- o bautura din ceai. Turul mai include si atractii precum: Jalan Masjid India, Colonial Core, Medan Pasar, Piata Centrala, Templul Sin Sze Si Ya construit de liderul chinez Yap Ah Loy in secolul XIX, Templul Sri Maha Mariamman, Cartierul Chinezesc si Templul Chan She Yuen.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 4 / KUALA LUMPUR – CAMERON HIGHLANDS

Dupa micul dejun va veti indrepta catre Cameron Highlands. Dupa aproximativ 5 ore veti face un tur pentru a descoperi una dintre cele mai fascinante zone din Malaezia. Aici veti avea parte de un peisaj de poveste si va veti putea bucura de aerul curat si de o plimbare printre plantatiile de ceai. Veti incepe plimbarea prin plantatia BOH, fondata in 1929 de catre scotianul John Archibald Russell. Veti avea parte si de o vizita la o fabrica de producere a ceaiului. Veti continua cu piata locala de unde veti putea degusta din fructele si legumele proaspete, specifice zonei.

Dupa tur veti fi transferati la hotel, unde veti avea timp de relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Cina


Ziua 5 / CAMERON HIGHLANDS - PENANG – GEORGE TOWN

Dupa micul dejun veti fi transferati catre „Perla Orientului”. Penang este o fuziune intre est si vest care si-a mentinut traditiile si farmecul autentic. Acestea se reflecta in populatia multi-rasiala si in cladirile de patrimoniu bine conservate.

Aceasta zi include vizite panoramice la Batu Ferringhi, Teluk Bahang, Fishing Village, Silozurile de fructe, Malay Village, Templul Sarpe si Podul Penang. Daca timpul permite, veti vizita si o piata locala.

Dupa amiaza veti avea parte de o plimbare cu tricsa, o ricsa traditionala cu trei roti prin George Town. Veti putea admira Fortul Cornwallis, Weld Wuay, Khoo Kongasi, Strada Armoniei, Mica Indie, Templul Mahamariamman, Pinang Peranakan Mansion, urmand ca plimbarea sa se termine cu un ceai traditional la E&O Hotel. Dupa ce veti servi ceaiul veti fi transferati la hotelul unde sunteti cazati.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / GEORGE TOWN

Dupa micul dejun, veti face o plimbare cu funicularul sus pe dealul Penang. Aici veti avea parte de privelisti incantatoare asupra intregii insule. Veti continua cu o vizita la unul dintre cele mai mari temple din sud estul Asiei si un sanctuar al testoaselor.

Spre seara veti fi transferati la un restaurant local unde veti putea incerca nenumarate specialitati locale precum: Wantan Noodle, Hokkien Noodle si Char Kuew Toew, toate acestea combinate cu o panorama superba asupra orasului vor face din seara asta una memorabila.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 7 / GEORGE TOWN – KOTA KINABALU

Dupa micul dejun veti fi transferati la aeroport pentru zborul catre Kota Kinabalu, zona fiind supranumita si „Taramul dincolo de Vant”. La sosirea pe aeroport veti fi intampinati de partenerul nostru local si veti incepe un tur de oras. Kota Kinabalu este capitala provinciei Sabah, situata in nordul insulei Borneo si este considerat locul unde s-a nascut civilizatia malay asa cum o cunoastem astazi. Turul include Signal Hill, Ceasul Atkinson, Cladirea Fundatiei Sabah, moscheea si o piata locala de artizanat. Dupa toate acestea veti transferati la hotel unde veti avea restul zilei la dispozitie pentru a-l petrece dupa bunul plac.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 8 / KOTA KINABALU – PARCUL NATIONAL KOTA KINABALU

Dupa micul dejun veti merge catre Parcul National Kinabalu, de-a lungul lantului muntos Crocker si a campurilor de orez unde veti avea parte de panorame superbe. Veti trece prin satele populatie Dusunic, situate la poalele Muntelui Kinabalu, ce se inalta la aproximativ 1800 m deasupra nivelului marii.

La sosire veti servi masa de pranz la restaurantul Balsam, un restaurant cu specific local unde va veti putea delecta cu cele mai bune specialitati traditionale.

Dupa pranz veti fi ghidati prin Mountain Garden, locul unde veti gasi numeroase specii endemice locale de flora si fauna precum: orhidee, plante carnivore, ferigi si multe specii de rododendroni. Va veti bucura si de o mica plimbare pe cararile Muntelui Kinabalu.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 9 / PARCUL NATIONAL KOTA KINABALU - SUKAU

Dupa un mic dejun copios veti fi transferati catre regiunea Sukau. Dupa check-in si pranzul servit la lodge veti face o croaziera pe raul Kinabatangan, cel mai mare rau din Sabah si al doilea cel mai mare din Malaezia. Veti avea parte de o experienta unica in viata in care veti putea observa fauna si flora unica in lume. Veti vizita si un mic sat al populatiei Sukau si veti porni in cautarea maimutelor endemice Proboscis. Spre amiaza veti putea opta sa va continuati incursiunea cu o barca cu motor pe raul tributar Mennanggul. Spre seara veti fi transferati la lodge pentru a servi cina si pentru odihna.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 10 / SUKAU

Veti fi treziti de sunetele gibonilor si al pasarilor hornbills. In zorii zilei veti face o croaziera printre meandrele raului Kinabatangan si veti ajunte la lacul Ox Bow pentru a observa fauna si flora locala. Va veti intoarce la lodge pentru a servi micul dejun urmand ca pana dupa masa de pranz sa aveti timp pentru relaxare si pentru a beneficia de facilitatile lodge-ului.

Dupa pranz veti continua incursiunea in aceasta zona prin explorarea ecosistemului. Seara veti fi transferati la lodge pentru a servi cina si odihna.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 11 / Plecare din SUKAU – SANDAKAN – KUALA LUMPUR

In aceasta dimineata veti fi transferati la aeroportul din Sandakan pentru zborul catre Kuala Lumpur. La sosirea in Kuala Lumpur dupa preluarea bagajelor va imbarcati pentru zborul Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
13:45
Amsterdam
15:45
KLM
Amsterdam
20:45
Kuala Lumpur (+1 zi)
15:50
KLM
Penang
10:05
Kota Kinabalu
12:55
Air Asia
Sandakan
13:55
Kuala Lumpur
16:35
Malaysia Airlines
Kuala Lumpur
23:50
Amsterdam (+1 zi)
05:55
KLM
Amsterdam
11:40
Bucuresti
15:25
KLM

Cazare & tarifeLocatieCategorie 3*Categorie 4*
Kuala Lumpur SWISS GARDEN HOTEL
Cameron Highlands STRAWBERRY PARK RESORT
George Town BAYVIEW HOTEL
Kota Kinabalu HORIZON HOTEL
Kinabalu ParkKINABALU PINE RESORT 
SukauKINABATANGAN RIVERSIDE LODGE 
Perioada Septembrie 2018 - Martie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers3035 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilet de avion Bucuresti - Kuala Lumpur si retur
 • Bilete de avion Georgetown – Kota Kinabalu; Sandakan - Kuala Lumpur
 • Taxe de aeroport
 • Bagaj de cala pentru toate zborurile
 • Transfer aeroport - hotel – aeroport
 • Cazare 10 nopti la hotelurile specificate sau similar
 • Mic dejun pe durata turului, 6 pranz, 5 cine
 • Toate transferurile incluse si excursii conform programului
 • Ghid vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile in perioada 1 septembrie 2018 – 31 martie 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Malaezia si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
Galerie foto Malaezia