Experience Thailanda

Circuit 10 zile

Experience Thailanda
5 - 1 vote

Descopera Thailanda alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 2590 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Sosire in BANGKOK

Sosire pe Aeroportul International din Bangkok unde veti fi preluat si condus la hotel de reprezentantul nostru local. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si odihna dupa zbor.


Ziua 2 / DAMNOEN SADUAK FLOATING MARKET & JIM THOMPSON HOUSE

Acest tur incepe cu o excursie foarte interesanta catre una dintre cele mai cunoscute piete plutitoare din Damnem Saduak, situata la aproximativ 100km vest de Bangkok. Este in general cunoscuta sub numele de Klong Ton Khem Floating Market sau Damnern Saduak Floaring Market. Damnern Saduak are oficial trei piete plutitoare. Un canal ingust invaluit cu tarabe cu mancare si magazine de suveniruri formeaza piata principala. In prezent, piata este plina de viata incepand cu primele ore ale diminetii si pana la 11:00. Daca doriti sa cumparati suveniruri de aici, nu uitati sa negociati.

In continuare veti vizita casa lui Jim Thompson, americanul care a reinviat vechiul mestesug al obtinerii matasii dupa Al 2-lea Razboi Mondial, inainte de misterioasa sa disparitie in jungla Malaesiei in anul 1967. Acesta a adus tocmai din Ayutthaya sase case traditionale din lemn de tec. Casa lui este mai mult decat o casa memoriala, este un muzeu viu, plin de obiecte care amintesc de munca sa, dar si obiecte de arta, pe care acesta le-a colectionat in timpul sederii in Thailanda. Numele sau ramane viu in memoria posteritatii, iar locuinta sa se numara astazi printre cele mai vizitate muzee din tara.

Cazare in Bangkok.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 3 / BANGKOK - AYUTTHAYA - UTHAI THANI

In aceasta zi, imediat dupa servirea micului dejun,  va veti indrepta catre Ayutthaya, fost simbol al puterii si splendorii unui imperiu care a dominat aproape 400 de ani Asia de Sud-Est, situat la aproximativ 75 km nord de Bangkok. Prima oprire va fi la Bang Pa In, fosta resedinta de vara a regilor din Ayutthaya, unde veti vizita Palatul Regal, pavilionul Thai si palatul Vihat Chamrun cu arbustii tunsi in forma de elefanti. Veti continua drumul catre Ayutthaya, unde veti vizita cele mai interesante temple ale Wat Yai Chai Mongkol si Wat Phra Srisanpetch si catre Angthong unde veti vizita templul antic Wat Khun Inthapramun construit in perioada lui Sukhothai. Aici veti putea vedea de asemenea cea mai inalta statuie a lui Buddha din Thailanda, de 50 metri mai exact. Wat Tha Sung, cunoscut si sub numele de Wat Chantharam, este un alt templu din Ayutthaya. Initial a fost denumit "Wat Chan", dupa numele unui staret iar mai tarziu a fost abandonat pana la sosirea calugarului Luang Pho Yai aici in anul 1789 care l-a renovat si a devenit staretul acestui templu la rugamintea locuitorilor.

Cazare in Nakhon Sawan.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 4 / NAKHON SAWAN – KAMPHAENG PHET – SUKHOTHAI

Dupa servirea micului dejun veti merge sa vizitati Wat Krieng Krai Klang, situat pe malul raului Nan. In interior este statuia de bronz a lui Buddha, in postura Man Wichai, si o sala veche de cateva sute de ani. De asemenea aici puteti vedea copia amprentei piciorului lui Budha si o pictura murala reprezentand viata lui. Zona din fata templului este locuita de mai multe maimute si tot aici puteti gasi o ferma de crocodili.

Dupa o plimbare relaxanta cu barca in Bueng Boraphet, veti continua drumul catre Kamphaeng Phet unde veti vizita Piata de banane care apartine de Kamphaeng Phet Which, cel mai mare distribuitor de banane.

Dupa servirea pranzului intr-un restaurant local veti vizita Parcul Istoric Kamphaeng Phet. Asezamantul acestui parc istoric numara, in spatial concentric al zidurilor originale, cateva constructii notabile, alaturi de mult mai neobisnuitele temple de la nord de ziduri. In cadrul Muzeului National Kamphaeng Phetse afla o statuie din bronz a lui Shiva, din 1510, si o superba statuie Buddha in stilul Uthong. Aici gasiti de asemenea expuneri de artefacte din teracota, fier si piatra din perioada preistorica, precum si unelte cu o vechime intre 2000 pana in 4000 de ani. Dupa aceasta vizita se continua drumul catre Nakhon Sawan.

Cazare in Sukhotai.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 5 / SUKHOTHAI – SRI SATCHANALAI – CHIANG MAI

In aceasta zi, dupa micul dejun si check-out veti pleca spre Sukhothai, al carui nume inseamna Rasaritul Bucuriei. Aici a fost capitala primului Regat cu adevarat independent al Thailandei, care a ajuns la apogeu sub regele Ramkamhaeng. Impresionantele temple si monumente ale acestui oras au fost restaurate in cadrul Parcului Istoric Sukhotai, punctul de maxim interes al tuturor turistilor care viziteaza Thailanda. Se viziteaza ruinele Palatului Regal si Templele Regale Wat Mahatat precum si cateva sit-uri istorice aflate in afara zidurilor vechiului oras, printre care si

Templul Wat Si Chum. La sosirea in Lampang, veti face o plimbare cu trasura cu cai prin oras, cu oprire pentru fotografii la templul Wat Phra Kaew Don Tao. Dupa servirea pranzului in cadrul unui restaurant local, se continua drumul spre Chiang Mai.

Cazare in Chiangh Mai.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 6 / CHIANG MAI

Dimineata veti vizita tabara de elefanti Mae Sa, pentru a-i vedea atat la munca cat si pentru a va oferi un spectacol alaturi de dresorii lor. Inainte de servirea pranzului veti face o oprire la Ferma de Fluturi si Orhidee, dupa care continuati catre Muntele Doi Suthep, la templul Wat Phrathat Doi Suthep - cel mai sacru templu din Chiang Mai. Dupa urcarea celor 309 trepte ornate cu sarpele sacru Naga, veti vedea minunata stupa aurie, al carei acoperis stralucitor, troneaza deasupra orasului. Dupa aceasta vizita reveniti in oras. Chiang Mai este principalul centru unde sunt confectionate obiectele artizanale. In zona Sankampaeng vizitatorii sunt intotdeauna bineveniti sa vizioneze productia acestor obiecte si bineinteles sa cumpere o parte din acestea. Puteti observa pasii completi de productie a celebrului Thai Silk, precum si a umbrelelor colorate de hartie.

Cazare in Chiang Mai.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 7 / CHIANG MAI

Astazi veti vizita Tabara de elefanti Chiang Dao, acestia fiind mandria de lucru a Thailandei dar si unul dintre cele mai recunoscute simboluri nationale. Estimarile actuale de elefanti ramasi in Thailanda sunt undeva intre 3000-4000 de animale. Aici vei vedea o reprezentatie de o jumatate de ora a elefantilor impreuna cu dresorii lor. De asemenea, veti avea ocazia sa vedeti elefantii participand la toaleta de dimineata in una din apele curgatoare din zona. Veti fi transferati in zona Raului Ping, unde veti putea avea parte de o experienta inedita - bamboo rafting pe apele cascadei de aici. Turul se va incheia seara si veti fi transferati in Chiang Mai

Cazare in Chiang Mai.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / CHIANG MAI – CHIANG RAI

Dupa servirea micului dejun veti pleca spre satul Mae Kampong situat in districtul Mae On. Pe langa asta, veti vizita cascada, veti face o plimbare prin padurea tropicala si nu in ultimul rand veti cunoaste viata localnicilor si imprejurimile. Dupa aceasta aventura de neuitat, pranzul se va servi intr-un restaurant local urmand sa va continuati drumul catre Chiang Rai.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 9 / CHIANG RAI

Veti porni catre Mae Sai, cel mai nordic punct de frontiera dintre Thailanda si Burma. Dupa o plimbare prin piata traditionala veti face o scurta plimbare cu o barca traditionala de-a lungul fluviului Mae Khong, opus Laos, unde veti putea vedea ruine antice si temple magnifice, si pentru a observa mai indeaproape Laos si Burna. Dupa amiaza reveniti la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 10 / CHIANG RAI

In aceasta zi, dupa micul dejun si check-out, veti fi preluat de catre reprezentantul local si condus catre Aeroportul din Chiang Rai pentru zborul catre Bangkok. Pe aeroportul international din Bangkok te vei imbarca in zborul spre casa.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
00:35
Doha
05:20
Qatar Airways
Doha
08:00
Bangkok
19:00
Qatar Airways
Chiang Rai
19:05
Bangkok
20:35
Qatar Airways
Bangkok
02:35
Doha
05:45
Qatar Airways
Doha
06:50
Bucuresti
11:55
Qatar Airways

Cazare & tarifeLocatieCategorie 3*Categorie 4*
Bangkok NOVOTEL BANGKOK SUKHUMVIT 20
Nakhon SawanCOUNTRY LAKE NATURAL LODGE 
Sukhothai THE LEGENDHA SUKHOTHAI RESORT
Chiang Mai ARUNTARA BOUTIQUE RIVERSIDE
Chiang Rai DUSIT ISLAND RESORT
Perioada Octombrie 2018 - Aprilie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers2590 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilete de avion Bucuresti – Bangkok/ Chiang Rai – Bucuresti
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 9 nopti la hotelurile specificate
 • 9 mese de mic dejun, 5 mese de pranz
 • Transferuri si asistenta turistica conform programului
 • Excursii conform programului
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice conform ofertei
 • Ghizi vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Thailanda: 50 euro/persoana
 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru anul 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Thailanda si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

Plata se face astfel:

 • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
 • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
 • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
 • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Galerie foto Thailanda