Inspiring Argentina, Chile & Insula Pastelui

Circuit 16 zile

Inspiring Argentina, Chile & Insula Pastelui

Descopera Argentina, Chile si Insula Pastelui alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 5210 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Plecare din BUCURESTI

La aeroportul Henri Coanda din Bucuresti va imbarcati pentru zborul catre Buenos Aires.


Ziua 2 / Sosire in BUENOS AIRES

La sosirea  pe aeroportul din Buneso Aires sunteti preluati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Dupa-amiaza veti face un tur de jumatat de zi al orasului Buenos Aires.Veti descoperi unul dintre cele mai frumoase si dezvoltate orase din America Latina vizitand principalele atractii. Turul incepe pe Bulevardul 9 Iulie, una dintre principalele artere ale orasului, unde veti vedea Teatrul Colon si Obeliscul. Veti continua catre Plaza de Mayo, unde veti face prima oprire. Aici puteti vedea si fotografia Catedrala Metropolitana, Palatul Guvernului si Primaria. Turul continua apoi catre sud, prin vechiul cartier San Telmo si Parcul Lezama catre zona La Boca. Acest cartier este faimos pentru Stadionul Alberto J. Armando al echipei Boca Juniors si Caminito, un muzeu in aer liber si una dintre principalele atractii din capitala Argentinei. Dupa o scurta pauza veti vizita Puerto Madero, unul dintre cele mai moderne cartiere din Buenos Aires. Apoi veti continua cu o vizita in cartierul Palermo, principala zona verde a orasului. Ultimul catier pe care il veti vizita este  La Recoleta.


Ziua 3 / BUENOS AIRES - USHUAIA

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroport pentru zborul catre Ushuaia. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Apoi veti porni intr-un tur de jumatate de zi al Parcului National Tierra del Fuego. Acesta este situat la 11 km de oras, astfel ca pe drum veti putea admira peisajul unic al Patagoniei, predominat de lacuri, lagune si rauri. Veti vedea Golful Esmeralda (cu insulele Redonda si Estorbo), iar pe cealalta parte a Canalului Beagle muntii acoperiti de zapada din lantul Sampaio (Chile). Apoi veti face o plimbare pe malul Lacului Roca si de-a lungul Raului Lapataia. Din acest punct se poate observa Dealul Condorului, granita naturala a Argentinei cu Chile. Apoi va veti indrepta catre celalalt capat al Parcului National Tierra del Fuego, Golful Lapataia. Pe drum veti putea admira Laguna Verde si Laguna Neagra, iar mai apoi veti trece pe langa barajele contruite de castori pana la Golful Lapataia. La sfarsitul turului veti reveni la hotel, unde aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 4 / USHUAIA – EL CALAFATE

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Ushuaia unde va imbarcati pentru zborul catre El Calafate. La sosire veti porni intr-un tur al Parcul National Los Glaciares. Drumul pana in parcul national trece de-a lungul Lacului Argentino pentru aproximativ 40 km. In aceasta parte a turului va puteti bucura de vederile panoramice asupra lacului si peisajului de stepa. In Parcul National Los Glaciares, de pe platformele special construite veti putea admira imaginea spectaculoasa a ghetarilor. Dupa masa de pranz veti urca la bordul unui catamaran pentru a naviga pe Bratul Rico. Barca se apropie la o distanta rezonabila de ghetar astfel ca veti putea admira indeaproape peretele si icebergurile ghearului Perito Moreno. La sfarsitul plimbarii cu barca veti reveni la hotel in El Calafate.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 5 / EL CALAFATE – PUERTO NATALES

Dupa micul dejun sunteti transferati in Puerto Natales (270 km, aprox. 3 h 20). Dupa check-in la hotel aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / PARCUL NATIONAL TORRES DEL PAINE

Dupa micul dejun veti calatori 120 km pana la Estancia Cerro Paine, singura proprietate privata din Parcul National Torres del Paine. De aici veti incepe un traseu de trekking prin Valea Ascencio si Parcul National Torres del Paine. Veti ajunge pana la celebra laguna cu apa turcoaz, pe fundalul careia se reflecta impunatoarele roci de granit ale Torres del Paine. Dupa o pauza in care va veti putea bucura de peisajul impresionant veti reveni in Puerto Natales.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 7 / PUERTO NATALES – SANTIAGO

Dupa micul dejun, in functie de orarul de zbor, sunteti transferati la aeroport pentru zborul catre Santiago. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / TUR DE ORAS SANTIAGO DE CHILE

Dupa micul dejun veti face un tur de jumatate de zi al orasului Santiago de Chile. Veti descoperi principale atractii ale capitalei chiliene. Situata in valea centrala a tarii, metropola gazduieste aproximativ 7 milioane de locuitori si este unul dintre cele mai dezvoltate orase din America de Sud. In acest tur veti vizita Plaza de Armas, Dealul Santa Lucia, Palatul Guvernamental (La Moneda), Posta, clubul de echitatie Hipico si Catedrala Metropolitana Santiago. Apoi veti putea admira panorama orasului din varful Dealului San Cristobal, cel mai mare parc al orasului. Inainte de finalul turului veti vizita Sectorul Orient, cel mai modern cartier din Santiago de Chile. Dupa-amiaza veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 9 / SANTIAGO – VALPARAISO – VINA DEL MAR – SANTIAGO

Dupa micul dejun veti porni catre Valparaiso, o insiruire de statiuni si orase pe situata pe coasta centrala a tarii. Desi Valparaiso nu are plaje cu nisip alb, compenseaza prin caracterul fermecator, scena artistica infloritoare si privelisti impresionante asupra Pacificului. Veti vizita si Vina del Mar, o statiune populara pentru cladirile sale colorate, plaje cu nisip fin si gradini luxuriante. Promenada ofera privelisti pitoresti asupra orasului, iar plaja principala este recunoscuta pentru apusurile minunate. La sfarsitul vizitei veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Panz


Ziua 10 / SANTIAGO – INSULA PASTELUI

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Santiago de Chile unde va imbarcati pentru zborul catre Insula Pastelui. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotelul din Hanga Roa. Dupa amiaza veti vizita Parcul National Orongo, un fost sit folosit de catre localnici intre 1600 si 1866 pentru a se inchina oamenilor pasare. Totodata, aceasta este locatia celor mai interesante petroglife de pe insula.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 11 / INSULA PASTELUI – ANAKENA

Dupa micul dejun veti vizita Plaja Anakena. Coasta insulei este aproape in intregime compusa din roci vulcanice, in afara de doua locatii – una dintre ele este plaja Anakena. Acest golf idilic, cu apa linistita si nisip fin este ideal pentru relaxare. In spatele plajei se afla doua ahu (platforme de piatra pe care se afla statuile moai).

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 12 / INSULA PASTELUI – SANTIAGO

In functie de orarul de zbor sunteti transferati la aeroportul din Insula Pastelui, unde va imbarcati pentru zborul catre Santiago. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 13 / SANTIAGO – SAN PEDRO DE ATACAMA

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Santiago, unde va imbarcati pentru zborul catre San Pedro de Atacama. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. San Pedro de Atacama este o adevarata oaza in mijlocul Desertului Atacama, fiind inconjurat de varfuri vulcanice impunatoare si atractii arheologice si naturale importante. Veti vizita Valea Lunii, ce aminteste de un peisaj lunar, cu pietre ascutite sculptate de milenii de eroziune. Aici veti explora cavernele de sare, inainte de a urca dunele de nisip pentru a admira caleidoscopul de culori uimitoare ce apar peste Anzi. Veti continua apoi cu o vizita Valea Mortii, o zona cu precipitatii extrem de reduse, dar cu o frumusete naturala impresionanta. La sfarsitul turului veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 14 / SAN PEDRO DE ATACAMA

Dupa micul dejun veti vizita desertul de sare Salar de Atacama. Acesta este cel mai mare depozit de sare din Chile si al treilea cel mai mare din lume. Situl gazduieste mai multe pasari acvatice si cateva specii de fauna salbatica.

La sfarsitul turului veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 15 / SAN PEDRO DE ATACAMA – SANTIAGO

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Calama, unde va imbarcati pentru zborul catre Santiago. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 16 / Plecare din SANTIAGO

In functie de orarul de zbor sunteti transferati la aeroportul din Santiago de Chile, unde va imbarcati pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
16:55
Amsterdam
18:55
KLM
Amsterdam
21:20
Buenos Aires (+1 zi)
07:05
KLM
Buenos Aires
08:35
Ushuaia
12:10
Latam Airlines
Ushuaia
11:45
El Calafate
13:05
Aerolineas Argentinas
Punta Arenas
13:10
Santiago
16:30
Latam Airlines
Santiago
06:30
Insula Pastelui
09:45
LAN Airlines
Insula Pastelui
14:45
Santiago
21:25
LAN Airlines
Santiago
10:00
Calama
12:10
LAN Airlines
Calama
09:50
Santiago
11:45
LAN Airlines
Santiago
16:30
Paris (+1 zi)
10:35
Air France
Paris
12:55
Bucuresti
16:50
Air France

Cazare & tarifeLocatieCategorie 3*Categorie 4*
Buenos Aires DAZZLER MAIPU
Ushuaia HOTEL ALTOS USHUAIA
El Calafate SIERRA NEVADA
Puerto NatalesLADY FLORENCE DIXIE 
 NH CIUDAD DE SANTIAGO
Insula PasteluiTAHA TAI  
San Pedro de AtacamaTULOR SAN PEDRO DE ATACAMA  
Perioada Ianuarie - Decembrie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers5210 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilet de avion zbor international Bucuresti – Buenos Aires / Santiago de Chile – Bucuresti
 • Bilete de avion zboruri interne Buenos Aires – Ushuaia – El Calafate / Punta Arenas – Santiago– Insula Pastelui – Santiago / Santiago – Calama – Santiago
 • Taxe de aeroport pentru toate zborurile
 • Cazare 14 nopti la hotelurile specificate sau similar
 • Regim de masa conform ofertei
 • Transferuri private si asistenta turistica pe toate durata programului
 • Excursii si intrari la obiectivele turistice conform programului
 • Ghid vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea va vom informa in timp util.
 • Transportul pentru transferuri si tururi se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.
 • Tarifele sunt valabile pentru 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Argentina, Chile si a sarbatorilor din Romania.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
Galerie foto Chile