Inspiring Argentina

Circuit 16 zile

Inspiring Argentina

Descopera Argentina alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 3630 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Plecare din BUCURESTI

La aeroportul Henri Coanda din Bucuresti va imbarcati pentru zborul catre Buenos Aires.


Ziua 2 / Sosire in BUENOS AIRES

La sosirea  pe aeroportul din Buneso Aires sunteti preluati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Dupa check-in aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.


Ziua 3 / TUR DE ORAS BUENOS AIRES

Dupa micul dejun veti porni intr-un tur de jumatate de zi al orasului Buenos Aires. Veti descoperi unul dintre cele mai frumoase si dezvoltate orase din America Latina vizitand principalele atractii. Turul incepe pe Bulevardul 9 Iulie, una dintre principalele artere ale orasului, unde veti vedea Teatrul Colon si Obeliscul. Veti continua catre Plaza de Mayo, unde veti face prima oprire. Aici puteti vedea si fotografia Catedrala Metropolitana, Palatul Guvernului si Primaria. Turul continua apoi catre sud, prin vechiul cartier San Telmo si Parcul Lezama catre zona La Boca. Acest cartier este faimos pentru Stadionul Alberto J. Armando al echipei Boca Juniors si Caminito, un muzeu in aer liber si una dintre principalele atractii din capitala Argentinei. Dupa o scurta pauza veti vizita Puerto Madero, unul dintre cele mai moderne cartiere din Buenos Aires. Apoi veti continua cu o vizita in cartierul Palermo, principala zona verde a orasului. Ultimul catier pe care il veti vizita este  La Recoleta. La sfarsitul turului veti lua masa de pranz intr-unul dintre cele mai faimoase restaurante din Puerto Madero, iar apoi veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 4 / BUENOS AIRES - USHUAIA

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Buenos Aires unde va imbarcati pentru zborul catre Ushuaia. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti la dispozitie restul zilei pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 5 / PARCUL NATIONAL TIERRA DEL FUEGO

Dupa micul dejun veti porni intr-un tur de jumatate de zi al Parcului National Tierra del Fuego. Acesta este situat la 11 km de oras, astfel ca pe drum veti putea admira peisajul unic al Patagoniei, predominat de lacuri, lagune si rauri. Veti vedea Golful Esmeralda (cu insulele Redonda si Estorbo), iar pe cealalta parte a Canalului Beagle muntii acoperiti de zapada din lantul Sampaio (Chile). Apoi veti face o plimbare pe malul Lacului Roca si de-a lungul Raului Lapataia. Din acest punct se poate observa Dealul Condorului, granita naturala a Argentinei cu Chile. Apoi va veti indrepta catre celalalt capat al Parcului National Tierra del Fuego, Golful Lapataia. Pe drum veti putea admira Laguna Verde si Laguna Neagra, iar mai apoi veti trece pe langa barajele contruite de castori pana la Golful Lapataia. La sfarsitul turului veti reveni la hotel, unde aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / USHUAIA – EL CALAFATE

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Ushuaia unde va imbarcati pentru zborul catre El Calafate. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti la dispozitie restul zilei pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 7 / PARCUL NATIONAL LOS GLACIARES

Dupa micul dejun veti porni intr-o excursie de o zi in Parcul National Los Glaciares. Drumul pana in parcul national trece de-a lungul Lacului Argentino pentru aproximativ 40 km. In aceasta parte a turului va puteti bucura de vederile panoramice asupra lacului si peisajului de stepa. In Parcul National Los Glaciares, de pe platformele special construite veti putea admira imaginea spectaculoasa a ghetarilor. Dupa masa de pranz vetii urca la bordul unui catamaran pentru a naviga pe Bratul Rico. Barca se apropie la o distanta rezonabila de ghetar astfel ca veti putea admira indeaproape peretele si icebergurile ghearului Perito Moreno. La sfarsitul plimbarii cu barca veti reveni la hotel in El Calafate.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / EL CALAFATE – MENDOZA

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din El Calafate unde va imbarcati pentru zborul catre Mendoza. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti la dispozitie restul zilei pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 9 / TURUL PODGORIILOR DIN REGIUNEA MENDOZA

Dupa micul dejun veti face o excursie in regiunea viticola Mendoza. Veti putea afla mai multe despre procesul de productie al vinului vizitand trei podgorii din Lujan de Cuyo, populara pentru soiurile chardonnay, malbec si cabernet sauvignon prospera la altitudini de peste 3800 m. De asemenea veti vizita trei crame, unde puteti degusta diferite vinuri locale si veti afla istoriile fascinante din spatele acestora. La ultima crama pe care o veti vizita veti lua si masa de pranz. La sfarsitul turului reveniti la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 10 / MENDOZA

Aveti aceasta zi la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 11 / MENDOZA - BARILOCHE

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Mendoza unde va imbarcati pentru zborul catre Bariloche. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti la dispozitie restul zilei pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 12 / BARILOCHE - INSULA VICTORIA SI PADUREA DE MIRT

Dupa micul dejun veti porni intr-un tur de o zi al Insulei Victoria. Croaziera are ca punct de plecare Puerto Panuelo, astfel ca va veti putea bucura de un traseu fermecator si de peisaje pitoresti ale Lacului Nahuel Huapi. Pe Insula Victoria va puteti relaxa si descoperi fauna locala, ce include specii precum cerbul rosu si fazanul auriu. Turul continua pana la Peninsula Quetrihue, unde se afla renumita padure de mirt, unica si extraordinara datorita dimensiunii. La intoarcere veti avea ocazia sa admirati apusul de la bordul vasului de croaziera, inainte de a debarca in port.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 13 / BARILOCHE

Aveti aceasta zi la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 14 / BARILOCHE - IGUAZU

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Bariloche unde va imbarcati pentru zborul catre Iguazu. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti la dispozitie restul zilei pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 15 / CASCADA IGUAZU – BUENOS AIRES

Dupa micul dejun veti face un tur de o zi al partii argentiniene a Cascadei Iguazu. Exista doua trasee de drumetie pe care le veti parcurge, iar aventura incepe cu o plimbare prin padurea tropicala cu renumitul Tren Verde. Calatoria dureaza aproximativ 8 minute iar la final veti ajunge in locul de pornire al celor doua trasee. Circuitul superior are o lungime de 800 m si este construit deasupra junglei, cu scopul de a proteja fauna. Punctul culminant al traseului de o ora este privelistea minunata a cascadelor superioare. Circuitul inferior dureaza 2 ore si are o lungime de aproximativ 1,6 km. Acest traseu ofera o experienta unica ce va va face sa simtiti indeaproape magnitudinea debitului impresionant al cascadelor. In cursul serii sunteti transferati la aeroport, unde va imbarcati pentru zborul catre Buenos Aires. La sosirea in Buenos Aires sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 16 / Plecare din BUENOS AIRES

Dupa micul dejun, in timp util pentru zbor sunteti transferati la aeroportul din Buenos Aires pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
17:55
Londra
19:25
British Airways
Londra
22:25
Buenos Aires (+1 zi)
08:15
British Airways
Buenos Aires
10:25
Ushuaia
14:00
Austral Lineas Aereas
Ushuaia
10:45
El Calafate
12:05
Aerolineas Argentinas
El Calafate
12:50
Buenos Aires
15:45
Aerolineas Argentinas
Buenos Aires
17:10
Mendoza
19:05
Aerolineas Argentinas
Mendoza
09:30
Cordoba
10:35
Austral Lineas Aereas
Cordoba
11:35
Bariloche
13:50
Austral Lineas Aereas
Bariloche
11:10
Buenos Aires
13:10
Aerolineas Argentinas
Buenos Aires
13:35
Iguazu
15:45
Aerolineas Argentinas
Iguazu
18:25
Buenos Aires
20:25
Aerolineas Argentinas
Buenos Aires
13:35
Londra (+1 zi)
06:50
British Airways
Londra
11:40
Bucuresti
17:00
British Airways

Cazare & tarifePerioada Ianuarie - Decembrie 2019
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers3630 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilet de avion zbor international Bucuresti – Buenos Aires – Bucuresti
 • Bilete de avion zboruri interne Buenos Aires – Ushuaia – El Calafate – Mendoza – Bariloche – Iguazu – Buenos Aires
 • Taxe de aeroport pentru toate zborurile
 • Cazare 14 nopti la hotelurile specificate sau similar
 • Mese incluse conform programului
 • Transferuri si asistenta turistica pe toate durata programului
 • Excursii de grup conform programului
 • Ghid vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea va vom informa in timp util.
 • Transportul pentru transferuri si tururi se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.
 • Tarifele sunt valabile pentru 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Argentina si a sarbatorilor din Romania.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
Galerie foto Argentina