Luxury Africa de Sud

Circuit 14 zile

Luxury Africa de Sud

Descopera  Africa de Sud alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 5390 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Plecare din BUCURESTI

In aceasta zi va deplasti la aeroportul Otopeni, unde va imbarcati pentru zborul catre Cape Town.


Ziua 2 / Sosire in CAPE TOWN

Sosire pe Aeroportul International din Cape Town de unde veti fi preluat si condus cu masina privata la hotel de reprezentantul nostru local. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si odihna dupa zbor. In aceasta dupa amiaza puteti explora pe cont propriu orasul printr-o ascensiune pe Table Mountain cu telecabina  rotativa, ce permite admirarea orasului la 360 grade.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 3 / CAPE WINELANDS

Mic dejun. Astazi veti face o incursiune in regiunea viticola Cape Winelands. Veti incepe cu o dezugustare de vinuri si branzaturi la una din podgoriile cuibarite intre munti spectaculosi si vai fertile. Continuati traseul trecand pe langa inchisoarea Drakenstein, de unde fostul presedinte Nelson Mandela a fost eliberat in anul 1990. Veti ajunge in Franschhoek, un mic orasel pitoresc ascuns intr-o vale superba, infiintat de colonisti francezi in anul 1689, cunoscut pentru vinurile sale de buna calitate. Tot aici veti lua masa de pranz. Apoi veti vizita muzeul si casa memoriala Huguenot. In continuare veti parcurge trecatoarea Helshoogate si ajungeti in oraselul Stellenbosch, inima regiunii Cape Winelands. Denumit “Orasul Stejarilor”, a fost constituit in 1679 si inca pastreaza aerulul colonial al vremii, cu cladiri albe in stil victorian. Spre seara veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 4 / CAPUL BUNEI SPERANTE

In aceasta zi veti face un tur privat de o zi al Peninsulei Capului Bunei Sperante. Astazi veti porni intr-o croaziera pentru a admira colonia de foci cu blana de pe Insula Focilor. Continuati traseul catre Rezervatia Naturala Cape Point, trecand pe langa pitorescul varf Champman. In final veti ajunge la Cape Point, unde apele Oceanului Atlantic se intalnesc cu cele ale Oceanului Indian. Aici vizitati Farul Capului Bunei Sperante, urcand scarile sau cu funicularul.

In continuare va veti opri in orasul costier Simon, o fosta baza navala britanica, unde veti lua pranzul. Apoi veti continua pana la Gradinile Botanice Nationale, unde va veti plimba printre flori, copaci si alte plante indigene. Dupa amiaza veti reveni la hotel, unde aveti timp liber la dispozitie.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 5 / CAPE TOWN

Dupa micul dejun veti face un tur al Insulei Robben si veti vizita inchisoarea unde a fost inchis pentru multi ani Nelson Mandela. Veti face un tur al insulei dupa care va veti intoarce spre a lua pranzul la Victoria & Alfred Waterfront. Apoi veti avea timp pentru a explora magazinele cu obiecte de arta traditionala. In zona se afla si acvariul “Doua Oceane”, unde in doua bazine este reprodusa biodiversitatea oceanelor Atlantic si Indian. Pot fi admirate peste 3000 de creature marine, foci, broaste testoase si pinguini.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 6 / CAPE TOWN - PARCUL NATIONAL KRUGER

Dupa micul dejun vi se face transferul cu masina private la aeroportul din Cape Town pentru zborul local catre Parcul National Kruger. La sosire sunteti asteptati de partenerul local pentru transfer. Parcul National Kruger este poarta catre Africa salbatica si cea mai veche rezervatie din lume. Este unul dintre cele mai bune locuri de observare a animalelor din grupul “Big Five”: leul, leopardul, bivolul african, elefantul si rinocerul.
La sosire serviti masa de pranz si va relaxati in pisina privata.
Dupa amiaza explorati cu masini de teren decapotabile biodivesitatea parcului.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 7 - 8 / PARCUL NATIONAL KRUGER

Veti petrece aceste zile explorand Parcul National Kruger.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Cina


Ziua 9 / PARCUL NATIONAL KRUGER - JOHANESBURG – SUN CITY RESORT

In aceasta dimineata veti putea alege intre un safari sau relaxare la hotel. In timp util sunteti transferati la aeroport pentru zborul catre Johanesburh. La sosire sunteti preluati de reprezentantul nostrum local si transferati la resortul Sun City. Durata transfer aproximativ 2 ore si jumatate. Construit in stil Las Vegas complexul Sun City gazduieste cazinouri, 41 de restaurante si baruri, concerte rock, spectacole de revista, terenuri de golf, gradini botanice, un parc acvatic si 4 hoteluri cu stiluri diferite. Veti fi cazati la cel mai frumos dintre cele 4 hoteluri The Palace of the Lost City, locatia principala pentru filmul Blended, o productie de success americana ce a fost filmat in 2014.

Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si odihna dupa zbor.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 10 - 12 / SUN CITY RESORT

Dupa micul dejun aveti timp liber la dispozitie sa va bucurati de nenumaratele facilitati ale complexului.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 13 / SUN CITY – JOHANESBURG - BUCURESTI

Dupa micul dejun, in timp util pentru zbor, sunteti transferati la aeroportul din Johannesburg, unde va imbarcati pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
21:35
Istanbul
00:05
Turkish Airlines
Istanbul
02:25
Cape Town (+1 zi)
12:35
Turkish Airlines
Cape Town
10:35
Skukuza
13:05
South African Airways
Skukuza
14:50
Johannesburg
15:50
South African Airways
Johannesburg
19:10
Istanbul (+1 zi)
05:45
Turkish Airlines
Istanbul
08:15
Bucuresti
08:35
Turkish Airlines

Cazare & tarifeLocatieCategorie 5*
Cape TownTABLE BAY HOTEL
Parcul National KrugerLION SANDS RIVER LODGE
Sun CitySUN CITY RESORT
Perioada Ianuarie - Octombrie 2019
TarifeCategorie 5*
Tarif total/pers5390 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilete de avion Bucuresti- Cape Town
 • Bilete de avion zbor intern Johannesburg - Skukuza Parcul National Kruger
 • Bilete de avion Skukuza - Johanesburg
 • Bilet de avion Johanesburg - Bucuresti
 • Taxe de aeroport pentru toate zborurile
 • Cazare 11 nopti la hotelurile specificate
 • Mese incluse conform programului excursiei
 • Bauturi racoritoare, bere si vin incluse pe timpul cazari la lodge Lion Sands Tinga Suite
 • Transferuri si asistenta turistica pe toate durata programului
 • Excursii conform programului
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice conform ofertei
 • Ghizi vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Taxa de viza Africa de Sud ~45 euro
 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Bauturi premium sau de import in in timpul cazare la lodge Lion Sands Tinga Suite
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Important! Pentru aceasta calatorie aveti nevoie de tratament cu rol preventiv impotriva malariei. Inainte de orice tratament va rugam sa discutati cu un medic specialist.
 • Pentru aceasta calatorie nu este obligatoriu nici un vaccin insa Organizatia Mondiala a sanatatii recomanda pentru o calatorie in Africa de Sud vaccinuri impotriva Hepatita A si B, febra tifoida, difterie, tetanos.
 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina private, iar pentru safari se face cu masini speciale de safari, adaptate la numarul de participanti.
 • Tarifele sunt valabile pentru 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Africa de Sud si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii;
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Galerie foto Africa de Sud