Luxury China

Circuit 11 zile

Luxury China

Descopera China alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 4090 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Sosire in BEIJING

La sosirea  pe aeroportul din Beijing sunteti preluati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel.


Ziua 2 / BEIJING - MARELE ZID CHINEZESC - BEIJING

Dupa micul dejun veti incepe circuitul in China parasind orasul Beijing pentru o calatorie de aproximativ 80 de kilometri pana la una dintre sectiunile Marelui Zid Chinezesc. Pe drum veti vizita Mormintele Dinastiei Ming si veti servi masa de pranz. La sosire, dupa vizita ghidata, aveti timp liber pentru a explora pe cont propriu atat zidul cat si turnurile de semnalizare si observare, precum si diferitele constructii de aparare.

Marele Zid Chinezesc este cea mai complexa si impresionanta constructie militara din perioada Chinei antice. Acesta are o lungime de circa 12 000 de km, iar constructia sa a costat mult timp si vietile a numerosi muncitori. Cu toate acestea, constructia zidului ramane un mister si un model al tenacitatii si intelepciunii poporului chinez, deoarece la aceasta lucrare au participat soldati, prizonieri si localnici. Toate dinastiile de imparati ulterioare construirii zidului au contribuit la repararea si continuarea lucrarilor de constructie. Majoritatea portiunilor din zid care pot fi vizitate in prezent au fost construite in perioada dinastiei Ming. Zidul a fost inclus in lista Patrimoniului Mondial UNESCO, fiind considerat un simbol al poporului chinez.

Dupa amiaza reveniti in Beijing unde aveti restul zilei la dispozitie pentru a explora pe cont propriu orasul.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 3 / BEIJING - PIATA TIAN AN MEN - ORASUL INTERZIS - BEIJING

Dupa micul dejun veti incepe un tur al orasului Beijing. Vizita va incepe in Piata Tian An Men, cea mai mare piata din lume, ce ascunde o istorie tumultoasa, deseori trecuta cu vederea in prezent. Piata se afla langa poarta cu acelasi nume construita la inceputul secolului al XV-lea pentru a separa Orasul Interzis de restul lumii. Piata se invecineaza la nord cu Casa Poporului si Muzeul National, iar in capatul sudic troneaza Monumentul Eroilor si Mausoleul lui Mao.

Veti continua vizita cu Orasul Interzis. Cel mai bine conservat si totodata cel mai mare palat din China, acesta este inclus in lista celor mai frumoase palate din lume. Palatul a fost timp de mai multe secole resedinta pentru 24 de imparati ai Chinei. Constructia acestuia a inceput in anul 1406 si a durat aprox 15 ani, cu eforturile unui numar de 1 milion de muncitori. La constructia palatului s-a folosit in principal lemn, marmura si aur.

Ziua continua cu vizita Palatului de Vara. Situat la 10 km spre nord de centrul istoric al Beijingului, acesta este cunoscut datorita imparatesei Cixi, care a domnit in ultima jumatate de secol a Chinei Imperiale. Constructia grandioasa a fost folosita in special ca resedinta a familiei imperiale in timpul verii. Cea mai importanta sala a palatului este Sala Bunavointei si a Longevitatii, unde imparateasa-mostenitoare Cixi lua cele mai importante decizii. Incaperea este decorata cu statui de bronz fascinante precum qilin, o himera mitica ce a aparut pe pamant doar in perioadele de armonie.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 4 / BEIJING - XIAN

Dimineata, dupa micul dejun, veti face o plimbare cu ricsa pe stradutele inguste din zona veche a orasului, numita Hutong. La sfarsitul plimbarii veti fi transferati la aeroport pentru zborul catre Xian. La sosire sunteti preluati de ghidul local. Veti vizita Muzeul Han Yangling, iar apoi veti fi transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 5 / XIAN - ARMATA DE TERACOTA - XIAN

Dimineata dupa micul dejun veti pleca spre Armata de Teracota, situata la aproximativ 40 de kilometri de oras, unde veti face un tur ghidat.

Armata de Teracota a imparatului Qin, considerata a opta minune a lumii, a fost descoperita in anii '70 de un localnic. Situl gazduieste 8 000 de soldati de teracota de diferite inaltimi, grade militare si fizionomii. Toti sunt amplasati si imbracati dupa gradul militar detinut, iar unii sunt chiar calare.

Aceasta armata a fost construita la ordinul imparatului Qin, fiind parte incorporata a mormantului acestuia. Qin a fost o personalitate importanta pentru China, fiind cel care a standardizat moneda si unitatile de masura precum litrul si kg, dar si scrisul. Totodata acesta este unificatorul celor sapte state existente in acea perioada in China si al Marelui Zid.

Veti reveni la Xian, unde vizitati Muzeul de Istorie Shaanxi si aveti restul dupa amiezei la dispozitie pentru relaxare sau pentru a explora pe cont propriu orasul.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / XIAN - CHONGQING - CROAZIERA PE FLUVIUL YANGTZE

Dimineata, dupa micul dejun, veti fi transferati la aeroport pentru zborul catre Chongqing. La sosire sunteti transferati in port si va imbarcati pe vasul de croaziera Victoria Jenna.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Cina


Ziua 7 - 8 / CROAZIERA PE FLUVIUL YANGTZE

Aceste doua zile vor fi dedicate ineditei croaziere pe Yangtze, cel mai mare fluviu din China. Veti strabate zona Celor Trei Defileuri, unde stancile ametitor de inalte asista tacute la trecerea vapoarelor, barjelor si, din cand in cand, a sampanelor traditionale. In functie de sezon veti putea face diferite excursii la tarm, pentru a vizita sate altfel inaccesibile si pentru a va bucura de frumusetea peisajelor.

Croaziera sa va incheia cu o vizita la renumitul baraj de proportii gigantice Three Gorges Dam.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 9 / THREE GORGES DAM - SHANGHAI

Veti debarca de pe vasul de croaziera si veti fi preluati de reprezentantul local si transferati la aeroport unde va imbarcati pentru zborul catre Shanghai. La sosire veti fi transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 10 / SHANGHAI

Dimineata, dupa micul dejun, veti incepe un tur ghidat al orasului Shanghai. Shanghai este o metropola internationala complet modernizata, ce a atras atentia intregii lumi. Situata pe estuarul raului Yangtze, serveste drept cel mai influent centru economic, financiar, comercial, cultural si tehnologic din China de Est. Orasul este o destinatie populara in radul celor interesati de evolutia impresionanta a Chinei. Pe langa aspectul modern, mixul cultural prezent aici confera orasului un farmec aparte. In acest loc zgarie-norii si cladirile traditionale chinezesti coexista, aducand admiratia si incantarea turistilor.

Veti vizita Orasul Vechi, Templul Statuilor de Jad, si Gradina Mandarinilor Yu. Apoi veti continua cu partea noua a orasului, unde veti explora catrierul Bund si stranda Nanjing.

La incheierea turului veti vizita Muzeul Orasului Shanghai, cel mai mare muzeu de arta chinezeasca cuprinzand 11 galerii si trei sali de expozitie in cadrul carora sunt expuse obiecte din bronz, ceramica, picture, sculpture, caligrafii rare, monezi si obiecte de mobilier toate apartinand numeroaselor dinastii.

Dupa amiaza veti participa la un spectacol traditional de acrobatii.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 11 / Plecare din SHANGHAI

Aveti prima parte a zilei la dispozitie pentru a explora pe cont propriu orasul. In timp util pentru zbor sunteti preluati de la hotel si transferati la aeroportul din Shanghai pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
09:00
Amsterdam
11:00
KLM
Amsterdam
14:50
Beijing (+1 zi)
06:15
KLM
Shanghai
00:05
Paris
06:30
Air France
Paris
09:55
Bucuresti
13:50
Air France

Cazare & tarifeLocatieCategorie 5*
BeijingHOTEL BEIJING NUO
XianHYATT REGENCY HOTEL
Vas de croazieraVICTORIA JENNA
ShanghaiGRAND HYATT HOTEL
Perioada Noiembrie 2018 - Octombrie 2019
TarifeCategorie 5*
Tarif total/pers4090 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilete de avion Bucuresti - Beijing / Shanghai - Bucuresti
 • Bilete de avion Beijing - Xian
 • Bilete de avion Xian - Chongqing
 • Bilete de avion Yichang - Shanghai
 • Cazare 7 nopti la hotelurile specificate & late check out (ora 18:00) in ultima seara
 • Cazare 3 nopti pe vasul de croaziera
 • Mic dejun pe durata turului, si pensiune completa pe durata croazierei
 • Transferuri private si asistenta turistica pe toate durata programului
 • Excursii conform programului
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice conform ofertei
 • Ghid vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Taxa de obtinere a vizei pentru China ~ 320 lei/persoana
 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Taxe de sezon, in cazul in care perioada aleasa impune acest lucru
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru anul 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in China si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare;
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti;

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Galerie foto China & Tibet