Luxury India

Circuit 7 zile

Luxury India
5 - 1 vote

Descopera India alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 4235 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Sosire in DELHI

Astazi calatoria dvs spirituala incepe. La sosirea pe Aeroportul din New Delhi dupa ce v ati colectat bagajele veti fi transferat la hotel. Dupa amiaza veti face un tur al “noului” Delhi cu vizita la Qutub Minar cel mai inalt minaret de caraminda din India cu o inlatime de 72.5 m si Quwwat-ul-Islam cea mai veche moschee din nordul Indiei construita in secolul 16 din ruinele a 27 de temple hinduse si jaine. Urmeaza Mormantul Mogulului Humayun un exemplu impresionant de stil indino-persan cu gresie , marmura si piatra predecesorul impresionantului Taj Mahal. Turul se incheie cu vizinta din exterior a India Gate (Poarta Indiei) ridicata in onoarea soldatilor indieni ucisi in Primul Razboi Mondial, cladirea Parlamentului si Rastrapi Bhawan resedinta Presedintelui.

MESE INCLUSE: Cina


Ziua 2 / OLD DELHI

Dupa micul dejun incepeti turul in partea veche a orasului cu vizita la Raj Ghat locul de odihna al parintelui Indiei Moderne , Mahatma Ghandi,veti trece pe langa Red Fort continuand cu Moscheea Jama Masjid cea mai impozanta moschee din Asia, ultima extravaganta arhitecturala a imparatului mogul Shahjahan, construita in anul 1656 cu ajutorul a 5000 de mestesugari. Moscheea adaposteste cele mai sacre obiecte islamice printre care si o copie a Coranului gravata in piele de caprioara.

Dupa amiaza aveti timp liber la dispozitie pentru a explora pe cont propriu orasul.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Cina


Ziua 3 / DELHI - AGRA

Dupa micul dejun transfer catre Agra (200 km aproximativ 4 ore).

Dupa check in ul la hotel urmeaza un tur de jumatate de zi. Vizitam Taj Mahal despre care se spune ca “reprezinta tot ce a fost spus si mai mult decat atat”. Constructia este un mausoleu construit de Shah Jahan in memoria sotiei lui Mumtaz Mahal (Cea Aleasa a Palatului) care a murit dupa ce a dat nastere celui de-al paisperzece-lea copil. Pe cand traia sotia a reusit sa il faca pe Shah Jahan sa ii promita ca dupa ce ea nu va mai fi acesta va construi in memoria ei superba cladire care azi este punctul de actractie al orasului Agra, o alta promisiune pe care sotia l-a pus sa o faca era aceea ca se va recasatori, ca se va purta frumos cu copii si o ultima promisiune a fost aceea de a vizita mormantul sotiei in fiecare an, la data cand aceasta a trecut in nefiinta. Raul Yamana reflecta imaginea Taj Mahalului creand un adevarat tablou unicat.Aceasta constructie a fost realizata din marmura adusa de la 300 km departare din Makrana, un oras de pe langa Jaipur si transportata de aproximativ 1000 de elefanti. Constructia a fost finalizata in 22 de ani iar forta de munca a fost asigurata de un numar de 20.000 de lucratori. Pe langa marmura constructia are in structura sa si pietre pretioase si semipretioase aduse din diverse locuri.

Mai tarziu vizitam Fortul din Agra un exemplu arhitectonic deosebit, parte a Patrimoniul Unesco, fiind construit pentru a rezista asediilor indelungate, avand ziduri masive duble.

Fortul a fost resedinta mogulilor imparati Akbar,Jahagir si Shah Jahan.Constructia prezenta ii apartine imparatului Akbar care a ridicat zidurile si portile si primele cladiri de pe maulul estic al raului Yamuna.Shah Jehan a adaugat moscheea in timp ce Aurangzeb a construit meterezele exterioare.Se viziteaza Sala Audientelor Publice si Pavilioanele Regale.

Seara timp liber la dispozitie.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Cina


Ziua 4 / AGRA - FATEHPUR SIKRI - JAIPUR

Dupa micul dejun veti fi transferati catre Jaipur (232 km / aproximativ 6 ore). Pe drum va opriti pentru a vizita impresionantul “oras fantaoma” Fatehpur Sikri, fosta capitala a Imperiului Mughal.Orasul a fost construit in anul 1571 iar dupa numai 14 ani acest grup de cladiri misterioare a fost abandonat cand Akbar a fost chemat sa apare hotarele tarii, curtea l-a urmat dar nu s-a intors niciodata. Desi parasite cladirile s-au pastrat in stare perfecta mai bine de 300 de ani. Ansamblul este complet cu palate si moschei , in momentul constructiei era mai mare si grandios decat Londra astazi reprezinta cea mai frumoasa exemplificarea a artei mogule.

Check in la hotel in Jaipur.

Seara timp liber la dispozitie.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Cina


Ziua 5 / JAIPUR

Dupa micul dejun veti incepe ziua cu vizita fortul medieval din Amber , care de a lungul secolelor a jucat rol de palat, cladire administrativa si bastion militar. Partea stanga privind de pe drumul de dincolo de lacul Moata a fost construita de Maharaja Masingh cel mai de succes general al impratului Akbar, care a condus trupele la numeroase victorii, in vreme ce parta dreapta a fost construita de Jai Singh care a luptat pentru trei imparati moguli. Fortul este inconjurat de ziduri de aparare si domina lacul Moat.

Drumul de la poalele dealului pana la poarta Fortului este parcurs pe spatele elefantilor (alternativ cu jeep-ul).Odata ajunsi veti vizita un sir de incaperi superb decorate cu picturi migaloase , pietre pretioase si  oglinzi incrustate in perete. Probabil cea mai fascinanta este Sheesh Mahal ( Sala Oglinzilor ) unde o simpla lumina a unei lampi reflecta in mai multe oglinzi luminand spectaculos camera. In afara complexului la intoarcere veti vizita simbolul orasului Hawa Mahal (Palatul Vanturilor) fatada sa elaborata cu cele 1000 de ferestre de unde doamnele odinioara priveau fara a fi vazute viata orasului. Continuati cu un tur al orasului Jaipur supranumit si Orasul Roz incepand cu City Palace si colectia sa de tesaturi, picturi, arme, covoare, manuscrise rare. In apropiere se afla Jantar Mantar (istrumentul magic ) un observator astronomic construit de maharajahul Jai Singh in anul 1726, unul dintr-un curios set de cinci instrumente menite sa masoare timpul cu multa precizie.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Cina


Ziua 6 / JAIPUR - DELHI

Dupa micul dejun sunteti transferati la New Delhi (255 km ~ 6 ore)

Restul zilei timp liber la dispozitie.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Cina


Ziua 7 / Plecare din DELHI

Transfer la aeropotul din New Delhi in timp util pentru zborul catre casa.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
12:05
Doha
17:45
Qatar Airways
Doha
19:55
New Delhi (+1 zi)
01:55
Qatar Airways
New Delhi
09:45
Doha
11:35
Qatar Airways
Doha
14:10
Bucuresti
18:15
Qatar Airways

Cazare & tarifeLocatieCategorie 5*
DelhiTHE OBEROI DELHI
AgraOBEROI AMAR VILAS
JaipurOBEROI RAJ VILAS
Perioada Octombrie - Decembrie 2018
TarifeCategorie 5*
Tarif total/pers4235 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilete de avion Bucuresti - Delhi - Bucuresti[:]
 • Taxe de aeroport
 • 2 nopti de cazare New Delhi
 • 1 noapte cazare in Agra
 • 2 nopti de cazare in Jaipur
 • 1 noapte de cazare in Delhi
 • Regim de masa conform ofertei
 • Transferuri masini dotate cu aer conditionat si asistenta turistica pe toate durata programului
 • Plimbare cu ricsa in Delhi
 • Plimbare pe elefanti la Fortul Amber
 • Excursii conform programului
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice conform ofertei
 • Ghizi vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Taxa de viza India: 60 euro/ persoana (viza standard, obtinuta cu ajutorul agentiei si prezenta obligatorie la Ambasada Indiei din Bucuresti)
 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Africa de Sud si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii;
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare;
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii;
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Galerie foto India