Luxury Peru

Circuit 10 zile

Luxury Peru

Descopera Peru alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 5450 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / BUCURESTI - LIMA

La sosirea  pe aeroportul din Lima sunteti preluati de reprezentantul nosrtru local si transferati la hotel.


Ziua 2 / LIMA

Dimineata dupa micul dejun veti pleca intr-un tur in care veti vizita cele mai importante repere coloniale si moderne ale capitalei Peruane, Lima.

Excursia va incepe cu Casa de Aliaga, cea mai veche locuinta coloniala din Lima. Vizita va va purta in timp in vremea lui Francisco Pizzaro, prin decorul si arhitectura acestui edificiu.

Continuati turul cu Plaza Mayor, centrul orasului, unde se gasesc cele mai impunatoare cladiri: Cladirea Guvernului, Minsiterul Afacerilor Externe dar si Catedrala din Lima, ce a luat fiinta in 1625, in interiorul careia se gaseste mormantul cuceritorului spaniol, ce a intemeiat orasul Lima, Francisco Pizzaro. In continuare veti vizita biserica San Francisco.

Dupa amiaza, veti face un tur de orientare in cartierul Miraflores si veti vizita muzeul Larco Herrera, cel mai important muzeu din Peru, renumit pentru colectia de 45 000 de piese ale colectiei private detinute de Rafael Larco Herrera( 1901- 1966), tatal unuia dintre cei mai importanti arheologi din Peru.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 3 / LIMA – CUSCO - VALEA SACRA

Mic dejun. In aceasta zi veti fi transferati la aeroportul din Lima, pentru zborul catre Cusco. La sosirea pe aeroportul din Cusco (altitudine 3380 m), veti fi preluati de reprezentanul nostru local si transferati la hotelul situat pe Valea Sacra la o altitudine de 2500 metri.

Dupa check in si un timp de odihna veti calatori pana la satul Chinchero unde veti fi initiati in tehnicile folosite de localnici pentru a tese curelele, ponchourile si salurile atat de viu colorate. Dupa amiaza veti reveni la hotel unde aveti timp liber pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 4 / VALEA SACRA - OLLANTAYTAMBO - VALEA SACRA

Dupa micul dejun veti fi transferati catre situl arheologic Ollantaytambo. Veti vizita ruinele orasului ce mai pastreaza si astazi edificii in zonele religioase si in zonele rezidentiale.

Dupa amiaza reveniti la hotel, unde aveti timp liber pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 5 / VALEA SACRA - MACHU PICCHU

In aceasta zi, dupa micul dejun, sunteti transferati la gara pentru calatoria cu trenul de lux Hiram Bingam. La sosirea in Machu Picchu veti incepe turul ghidat al sitului arheologic.

Pentru multi turisti care viziteaza Peru si chiar America de Sud, orasul incas Machu Picchu este cea mai importanta atractie turistica de pe lista de calatorie. Amplasat intr-o locatie spectaculoasa incanta sute de mii de vizitatori in fiecare an. Acest oras Inca, ramas nedescoperit in perioada curceririi spaniole din secolul al XVI-lea, uitat si nederanjat de nimeni timp de aproape patru secole poseda cea mai frumoasa arhitectura dintre toate siturile arheologice ale Americii de Sud.

Cativa dintre locuitorii din Valea Urubamba stiau de templul aflat deasupra fermelor lor, dar Machu Picchu a ramas necunoscut lumii exterioare pana in 1911 cand istoricul american Hiram Bingham, care cauta orasul incas Vilcabamba, a fost ghidat aici de catre localnici. Nesigur de ceea ce descoperise, Bingham isi daduse totusi seama ca era ceva de o importanta uluitoare. El a intreprins alte expeditii in 1912 si 1915, declansand astfel un lung proces de descoperiri dar si speculatii care continua si in ziua de azi.

Este surprinzator faptul ca arheologii inca nu pot explica de ce au construit incasii acest oras pierdut.

Citadela este impartita in 3 sectiuni: una sacra, in care se gasesc temple inchinate zeului-soare, Inti, o zona rezidentiala destinata claselor inferioare si o zona rezidentiala destinata preotilor si nobilimii.

Dupa amiaza aveti timp liber pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 6 / MACHU PICCHU - CUSCO

Aveti prima parte a zilei la dispozitie pentru plimbari in piata locala din Aguas Calientes sau puteti reveni in situl Arheologic pentru o a doua vizita.

Dupa amiaza va imbarcati in tren si reveniti la Cusco.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 7 / CUSCO

Prima parte a zilei de astazi o veti petrece intr-un tur deosebit dedicat artei locale si bucatariei. In compania unui expert veti face un tur in cadrul hotelului pentru a identifca lucrarile artistilor locali si petru a intelege mai multe despre istoria acestui oras. Veti continua apoi cu o vizita in piata locala de unde veti afla informatii despre ingredientele folosite de bucartarii locali. Reveniti la hotel, cu ajutorul unui bucatar veti invata sa gatiti 3 feluri diferite de mancare pe care le veti servi la masa de pranz.

Dupa amiaza veti face un tur ghidat al orasului Cusco si imprejurimile acestuia.

Veti incepe turul cu Catedrala ce parca vegheaza asupra incantatorului oras peruan. Catedrala in stil baroc se gaseste in piata Plaza de Armas, fiind construita pe temeliile unui vechi palat incas numit Viracocha. Constructia nu este prima de acest fel din oras, prima catedrala fiind un lacas de cult mic ridicat la inceputul ocupatiei spaniole. Excursia va continua cu Templul Soarelui, centrul regligiei Inca, o caldire ce in urma cu cateva sute de ani era decorata cu placi de aur si petre pretioase pentru a-I fi accentuata importanta. Excursia de astazi se va inchieia cu Sacsayhuaman - fortareata militara incasa, situata la cativa kilometrii de oras.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / CUSCO - PUNO

Mic dejun. In aceasta zi veti calatori cu trenul Orient Expres Andean Explorer. Va veti bucura de frumusetea peisajelor dominate peisajele spectaculoase ale muntilor Anzi. Veti servi masa de pranz in tren si veti face o oprire in pasul La Raya cel mai inalt punct de pe traseu.

Spre seara veti ajunge la Puno unde sunteti preluati de reprezentantul local si transferati la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 9 / PUNO - LACUL TITICACA - PUNO

Dupa micul dejun veti fi transferati la portul din Puno, pentru o calatorie de o zi pe lacul Titicaca, in care veti vizita Insulele Uros. Locuitori acestor insule plutitoare si-au pastrat cu sfintenie traditiile si obiceiurile, construind si reconstruind ori de cate ori este necesar aceste mici insule din stuf pe care traiesc. Comunitatea indienilor Uros detine un numar aproximativ de 45 de insule plutitoare, iar cea mai mare dintre ele gazduieste 10 familii. O astfel de insula are o durata de viata de 30 ani.

Veti vizita apoi Insula Taquile, unde veti admira o priveliste deosebita a lacului Titicaca si veti continua cu o vizita deosebita la comunitatea Santa Maria- Llachon situata in varful peninsulei Capachica. Va veti bucura aici de un schimb cultural cu localnicii care va vor initia in modul lor de viata magic.

Seara reveniti la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 10 / PUNO – SILUSTANI – LIMA - BUCURESTI

Dimineata dupa micul dejun sunteti preluat de la hotel si transferat la aeroportul din Puno (Juliaca). Pe drum veti face o vizita la situl arheologic Silustani, unde veti admira turnurile de 12 metri inaltime, construita la 4000 de metri altitudine de civilizatia Collas, in scop funerar. Inainte de plecare veti participa la un ritual de uniune spirituala cu natura tinut de un initiat local.

La sosirea pe aeroport va imbarcati pentru zborul catre Lima, de unde aveti conxiunea cu zborul catre casa.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
08:40
Amsterdam
10:40
KLM
Amsterdam
12:35
Lima
19:15
KLM
Lima
11:00
Cusco
12:35
LAN
Puno
13:20
Lima
14:55
LAN
Lima
19:15
Paris (+1 zi)
13:40
Air France
Paris
16:20
Bucuresti
20:10
Air France

Cazare & tarifePerioada Septembrie 2017 - Decembrie 2018
TarifeCategorie 5*
Bilete Avion & taxe aeroport1490 euro/pers
Tarif servicii la sol3960 euro/pers
Tarif total/pers5450 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilet de avion Bucuresti – Lima – Bucuresti (escala Amsterdam)
 • Bilet avion Lima - Cusco/ Puno (Juliaca)- Lima
 • Taxe de aeroport pentru toate zborurile
 • Cazare 9 nopti la hotelurile specificate
 • Mic dejun pe durata turului, 3 mese de pranz, 1 cina
 • Transferuri si asistenta atat pentru check in la hotel cat si pentru check in la aeroport
 • Taxa de handling al bagajelor la aeroporturi si hoteluri (bacsis)
 • Welcome kit cu harta si informatii in limba engleza
 • Excursii conform programului
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice conform ofertei
 • Ghid vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicala de calatorieServicii Suplimentare

 • Taxe pe aeroporturi (se platesc local) aproximativ 10 USD
 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Taxe de sezon, in cazul in care perioada aleasa impune acest lucru
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru anul 2017 & 2018, cu exceptia sarbatorilor legale in Peru si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Galerie foto Peru