Luxury Vietnam

Circuit 10 zile

Luxury Vietnam
5 - 2 votes

Descopera Vietnam alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 3240 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Plecare din BUCURESTI

La aeroportul Henri Coanda din Bucuresti va imbarcati pentru zborul catre Hanoi.


Ziua 2 / Sosire in HANOI

La sosirea pe Aeroportul International din Hanoi veti fi preluati de partenerul nostru local si transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si explorarea orasului pe cont propriu.


Ziua 3 / HANOI – GOLFUL HA LONG

Dupa micul dejun veti parasi orasul Hanoi si veti merge direct in Golful Ha Long (aprox. 3 ore), o minune naturala ce contine turnuri carstice stancoase, care se ridica la sute de metri de apele glofului, cuprinzand aproape 3500 de insule si fiind inclusa in patrimoiul UNESCO.

La orele pranzului va veti imbarca intr-o croaziera pe timpul noptii in apele linistite ale golfului. La bord veti beneficia de un meniu excelent care contine fructe de mare proaspete. Pranzul si cina vor fi servite la bord.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz, Cina


Ziua 4 / GOLFUL HA LONG - HANOI

Dupa micul dejun la bord veti continua croaziera in Golful Ha Long. In jurul panzului veti debarca si veti reveni la hotelul din Hanoi. Aveti seara la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun, Pranz


Ziua 5 / HANOI – DA NANG – HOI AN

Dupa micul dejun veti face un tur de jumatate de zi al celor mai importante atractii din Hanoi. Prima oprire va fi la Mausoleul Ho Chi Minh. Construit dupa modelul Lenin, Stalin si Mao, locul de odihna al fostului presedinte  este un sarcofag de sticla aflat in interiorul monumentului devenit loc de pelerinaj.

Apoi vei continua cu o plimbare prin frumoasa gradina botanica a Palatului Prezidential si vei vizita casa in care Ho Chi Minh a locuit in ultimii ani de dinainte sa moara, inainte de a admira One Pillar Pagoda, un templu de lemn construit pe un singur stalp de piatra, proiectat sa semene cu o floare de lotus, simbolul puritatii.

Inainte de sfarsitul turului vei vizita Templul Literaturii, prima universitate din Vietnam, un exemplu bine conservat de arhitectura vietnameza traditionala.

In jurul pranzului sunteti transferati la aeroportul din Hanoi pentru zborul catre Da Nang. La sosirea pe aeroportul din Da Nang sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotelul din Hoi An. Aveti restul zilei la dispozitie pentru odihna si explorarea orasului pe cont propriu.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 - 7 / HOI AN

Aveti aceste zile la dispozitie pentru relaxare si excursii optionale.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / HOI AN – DA NANG - HO SI MIN CITY

Dupa micul dejun sunteti transferati la aeroportul din Da Nang unde va imbarcati pentru zborul catre Ho Si Min City. La sosire sunteti intampinati de reprezentantul nostru local si transferati la hotel. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 9 / EXCURSIE IN DELTA MEKONG

In acest tur vei descoperi capitala provinciei Tien Giang, My Tho. Dupa drumul de aproximativ doua ore si jumatate vei ajunge in orasul-port My Tho, o fosta baza navala situata in Delta Mekong. Aceasta este locatia in care raul Mekong isi incheie calatoria din Tibet, prin China, Myanmar, Laos, Cambodgia si Vietnam. In aceasta regiune fertila industria principala este productia de alimente, reprezentand jumatate din productia agricola totala din Vietnam.

Viata locuitorilor din zona se invarte in jurul canalelor si raurilor care alcatuiesc delta deoarece sunt mai accesibile decat transportul rutier. Vei explora Delta Mekong intr-o croaziera de-a lungul raului, prima oprire va fiind la o ferma de peste, pentru a invata mai multe despre activitatile desfasurate in regiune.

Ghidul te va duce apoi catre o insula cu gradini luxuriante unde vei putea gusta fructe tropicale. Vei continua apoi catre o alta insula pentru a afla mai multe despre o alta industrie locala, producerea bomboanelor din nuca de cocos.

Vei avea ocazia sa vizitezi cateva sate si sa inveti mai multe despre modul de viata traditional, cultura si obiceiurile oamenilor ce locuiesc in aceasta delta. Dupa masa de pranz la restaurantul Diem Phuong, unde ghidul iti va oferi sfaturi cu privire la delicatesele locale, te vei intoarce in My Tho pentru returul catre Ho Si Min City.

Aveti seara la dispozitie pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 10 / Plecare din HO SI MIN CITY

Astazi, in timp util pentru zbor, sunteti transferati de la hotel la aeroportul din Ho Si Min City unde va imbarcati pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
12:30
Moscova
16:40
Aeroflot
Moscova
21:10
Hanoi (+1 zi)
09:10
Aeroflot
Hanoi
17:10
Da Nang
18:30
Jatayu Airlines
Da Nang
08:10
Ho Si Min City
09:35
Jatayu Airlines
Ho Si Min City
11:10
Moscova
17:55
Aeroflot
Moscova
21:10
Bucuresti
23:25
Aeroflot

Cazare & tarifeLocatieCategorie 5*
HanoiSOFITEL LEGEND METROPOLE HANOI
Golful Ha LongVas croaziera 5*
Hoi AnFOUR SEASONS HOI AN
Ho Si Min CityPARK HYATT SAIGON
Perioada Noiembrie 2019 - Aprilie 2020
TarifeCategorie 4*
Tarif total/pers3240 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilet de avion Bucuresti – Hanoi / Ho Si Min City – Bucuresti
 • Bilete de avion pentru zborul intern Hanoi – Da Nang - Ho Si Min City
 • Taxe de aeroport pentru toate zborurile
 • Cazare 8 nopti
 • Regim de masa conform programului
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport in Hanoi, Da Nang si Ho Si Min City
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Croaziera 2 zile/1 noapte in Golful Ha Long
 • Excursii conform programului
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pe durata excursiilor
 • Bonus! Asigurare medicalaServicii Suplimentare

 • Taxa de viza Vietnam: 30 euro/persoana (viza procesata online, cu ajutorul agentiei)
 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Transportul pentru transferuri si tururi se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti;
 • Tarifele sunt valabile pentru 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Vietnam si a sarbatorilor din Romania.

Conditii de rezervare

 • Plata se face astfel:
  • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii.
  • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare.
  • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii.
  • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
Galerie foto Vietnam