Experience Myanmar

Circuit 16 zile

Experience Myanmar

Vacanta Myanmar – Descopera Myanmar alaturi de TripTailor!

TARIFE DE LA 2830 EURO/PERS


Itinerar

Ziua 1 / Plecare din BUCURESTI

Astazi va veti imbarca pentru zborul cu destinatia Yangon, cu escala in Dubai.


Ziua 2 / Sosire in YANGON

La sosirea pe Aeroportul International din Yangon veti fi preluati de partenerul nostru local si transferati la hotel. Seara aveti timp liber pentru a explora orasul pe cont propriu. Yangon este supranumit „Orasul gradinilor verzi” si este cel mai mare centru comercial din Myanmar.


Ziua 3 / YANGON – TUR DE ORAS

Dupa micul dejun vizita incepe in partea coloniala a orasului, unde veti vizita pagoda Sule, una dintre cele mai importante atractii turistice. Veti trece pe langa Primaria Yangon si Monumentul Independentei, unde veti putea afla mai multe despre cultura si traditiile locale. Veti vizita templul Chaukhtatgyi si inainte de finalul turului veti vizita pagoda Shwedagon, punctul principal de atractie din Yangon si cel mai sacru templu din Myanmar. Acesta a fost construit pentru a adaposti 8 relicve de par apartinand lui Buddha.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 4 / YANGON – HEHO – PINDAYA

Dupa micul dejun veti fi transferati la aeroport pentru zborul cu destinatia Heho. Platoul Shan are o altitudine de aproximativ 1000 m deasupra nivelului marii, astfel ca temperaturile sunt putin mai scazute. De aici veti continua cu un drum de aproape 2 ore pana la Pindaya, in timpul caruia veti descoperi peisajele rurale ale dealurilor Shan. Pindaya este un orasel linistit situat in partea sudica a regiunii Shan. Principala atractie de aici este pestera Pindaya, unde veti putea admira peste 8000 de statui ale lui Buddha. Aceasta vizita va va ajuta sa aflati mai multe despre cultura budista. Dupa aceea veti vizita un atelier local ce produce umbrele si produse din hartie, inainte de a continua catre Kalaw, unde veti petrece noaptea.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 5 / PINDAYA – INLE

Dimineata, dupa micul dejun, veti vizita colorata piata Kalaw unde veti avea ocazia sa descoperiti diversitatea etnica a acestei locatii. Apoi va veti bucura de o plimbare cu trenul pana la Shwe Nyaung, pe parcursul careia veti putea admira peisajele impresionante si campurile verzi acoperite cu plantatii de orez. Din Nyaung Shwe veti continua drumul cu masina pana la Lacul Inle – pe drum veti vizita Manastirea Shwe Yan Pyay. Pe lac veti face o plimbare cu o barca traditionala, unde va veti putea bucura de natura. Dupa-amiaza reveniti la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 6 / TURUL LACULUI INLE

Dupa micul dejun veti incepe dimineata cu piata locala, unde puteti vedea localnicii care vin aici sa isi vanda produsele. Apoi veti naviga pe canalele inguste pana la complexul de pagode Shwe Inn Dain, ce dateaza din secolele XVII – XVIII. Aceasta comoara istorica este formata din mai mult de 1000 de pagode si include pagoda Phaungdaw Oo, considerata cea mai importanta de pe Lacul Inle. Dupa masa de pranz la un restaurant de pe lac veti putea afla mai multe despre secretele tesaturilor de matase si producerea trabucurilor. Dupa amiaza veti reveni la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 7 / INLE - TAUNGGYI – KAKKU – INLE

Dimineata, dupa micul dejun veti fi transferati la Nyaung Shwe, de unde veti continua aproximativ 45 minute pana in Taunggyi, capitala regiunii Shan. Aici veti incepe cu o vizita in piata locala, unde aveti ocazia sa interactionati cu localnicii. Urmatoarea oprire este Kakku, tinutul tribului Pa-Oh. Aici veti putea admira un templu ce contine un complex de peste 2000 de pagode si veti afla mai multe despre stilul de viata al localnicilor. Acestia cultiva tutun, plante aromate precum legume pe care le veti putea gusta la masa de pranz servita la un restaurant local. Dupa-amiaza reveniti la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 8 / INLE – HEHO – MANDALAY

Dupa micul dejun sunteti transferati in portul Nyaung Shwe, iar apoi la aeroportul din Heho pentru zborul catre Mandalay. Mandalay este al doilea cel mai mare oras din Myanmar si cel mai important centru cultural si religios. Fosta capitala a Burmei a fost considerata drept loc sfant de catre discipolii budisti timp de aproape 1000 de ani. Odata ajunsi la destinatie veti incepe turul cu cel mai important monument religios din Myanmar, Templul Mahamuni Buddha. Apoi veti face o incursiune in fascinanta industrie a producerii foitelor de aur si veti vizita Palatul de Aur, o constructie din lemn cu o arhitectura impresionanta. Veti continua cu o vizita la pagoda Kuthodaw, unde este pastrata cea mai mare carte din lume „Biblia Budista” – 700 de placi de marmura pe care sunt inscriptionate cuvintele lui Buddha, fiecare placa avand propria stupa. Inainte de a va intoarce la hotel puteti sa va bucurati de imaginea spectaculoasa a apusului peste oras din varful dealului Mandalay.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 9 / MANDALAY – MINGUN – AMARAPURA

Dupa micul dejun veti face o plimbare de o ora pe Raul Ayeyarwadd pana la Mingun. Aici veti vizita templul Mingun Pahtodawgyi, construit de catre Regele Bodaw Paya cu intentia de a deveni cea mai mare stupa din Myanmar. Tot aici se afla si cel mai mare clopot dintr-o bucata din lume, ce cantareste 90 tone. Dupa o scurta vizita la un centru de artizanat veti vizita cel mai vechi pod de tec din lume, Podul U Bein, construit in anul 1782. Dupa amiza reveniti la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 10 / MANDALAY – BAGAN

Dimineata, dupa micul dejun veti fi transferati la aeroport pentru zborul catre Bagan. Cu peste 2000 de pagode, temple si alte monumente istorice si religioase, aceasta este considerat cel mai bogat sit arheologic din Asia de Sud-Est. Inainte de a incepe incursiunea in aceasta locatie incarcata de spiritualitate, veti vizita o piata locala din Bagan pentru a descoperi stilul de viata al localnicilor. Din cauza ca sunt foarte multe temple si pagode in Bagan este foarte greu sa le vizitati pe toate, astfel ca le veti vedea pe cele mai importante. Veti vizita pagoda Shwezigon, ce dateaza din secolul XI, templul Wetgyi Inn Gubyaukgyi, unde veti putea admira picturile murale si templul Sulamuni, renumit pentru sculpturile complexe. Dupa amiaza veti vizita templele Nanphaya, Manuha si Myingaba Gubyaukgyi si va veti bucura de culorile apusului inainte de a reveni a hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 11 / BAGAN

Dupa micul dejun veti incepe ziua cu o vizita in satul Ywa Htaung unde veti vedea ritualul in care localnicii ofera mancare unui grup de calugari. Apoi, de la pagoda Dhammarazaka veti putea vedea panorama minunata a orasului antic Bagan. Apoi aveti ocazia sa vizitati satele din zona pentru a afla mai multe despre traditiile si modul de viata al oamenilor din aceasta regiune. Dupa-amiaza veti vizita templul Ananda, o adevarata bijuterie arhitecturala. Daca va doriti sa vedeti situl arheologic dintr-o noua perspectiva puteti opta pentru o plimbare cu o trasura trasa de cal. Seara va puteti bucura de o cina si de un spectacol traditional cu papusi la un restaurant local.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 12 / BAGAN – MUNTELE POPA - BAGAN

Dupa micul dejun veti porni intr-o calatorie de aproximativ o ora si jumatate pana la Muntele Popa, un vulcan stins. Pe drum veti afla mai multe despre viata rurala si despre cum sunt produse bomboanele si bauturile alcoolice din zahar de palmier. Apoi veti urca cele cele 777 scari pana in varful Muntelui Popa, unde se afla templul Taungkalat. Dupa amiaza reveniti la hotel.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 13 / BAGAN – THANDWE – NGAPALI

Dupa micul dejun veti fi transferati la aeroport pentru zborul catre statiunea Ngapali. Situata in zona de vest a Myanmarului, aceasta locatie cu nisip alb si apa cristalina este perfecta pentru relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 14 - 15 / NGAPALI

Aveti aceste zile la dispozitie pentru plaja si relaxare.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Ziua 16 / NGAPALI – Plecare din YANGON

Dimineata, dupa micul dejun sunteti transferati la aeroport, unde va imbarcati pentru zborul catre Bucuresti.

MESE INCLUSE: Mic dejun


Orar de zbor


Oras
Plecare
Ora
Oras
Sosire
Ora
Companie
Bucuresti
22:50
Dubai (+1 zi)
05:40
Fly Dubai
Dubai
09:10
Yangon
16:55
Emirates
Yangon
02:10
Dubai
06:05
Emirates
Dubai
10:00
Bucuresti
13:35
Fly Dubai

Cazare & tarifePerioada Septembrie 2018 - Mai 2019
TarifeCategorie 3*Categorie 4*
Tarif total/pers2830 euro/pers3285 euro/pers

Servicii incluse

 • Bilet de avion Bucuresti – Yangon – Bucuresti
 • Bilete de avion pentru zborurile interne: Yangon – Heho – Mandalay – Bagan – Ngapali – Yangon
 • Taxe de aeroport pentru toate zborurile
 • Cazare 14 nopti in Myanmar cu mic dejun
 • Regim de masa conform ofertei
 • Toate transferurile si excursiile se vor face cu un vehicul dotat cu aer conditionat
 • Barca privata pentru vizitarea Lacului Inle
 • Ghid vorbitor de limba engleza care va va insoti pe toata durata excursiilor
 • Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei
 • Bonus! Asigurare medicalaServicii Suplimentare

 • Taxe pentru obtinerea vizei pentru Myanmar
 • Alte mese nespecificate in oferta
 • Early check-in; Late check-out
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice
 • Tips-uri pentru ghizii locali si soferi
 • Excursii optionale
 • Cheltuieli personale
 • Asigurare STORNO

Observatii

 • Tarifele pentru biletele de avion sunt cele disponibile in sistem la momentul cautarii. Este posibil ca pentru perioada solcitata de dumneavoastra si in functie de data solcitarii tariful sa fie mai mare sau mai mic.
 • Disponibilitatea serviciilor la sol va fi verificata in momentul solicitarii, insa nu putem va puteam garanta pachetul pana in momentul rezervarii ferme.
 • Pentru cazul in care pana in momentul plecarii apare orice schimbare de hotel ne angajam sa le inlocuim cu hoteluri similare ca grad de confort sau de o categorie superioara.
 • Orarul de zbor poate suferi modificari, acest lucru este independent de vointa noastra si tine exclusiv de compania aeriana. Daca asftel de modificari vor aparea vom informa in timp util.
 • Tarifele sunt valabile pentru perioada septembrie 2018 – mai 2019, cu exceptia sarbatorilor legale in Myanmar si a sarbatorilor din Romania, cand pot exista diferite taxe suplimentare.
 • Transportul pentru transfer se face cu masina/mini van/autocar, adaptat la numarul de participanti.

Conditii de rezervare

Plata se face astfel:

 • Pentru biletele de avion plata se face integral in momentul rezervarii;
 • Pentru serviciile la sol, se achita un avans de 30% in momentul rezervarii urmand ca diferenta de 70% sa fie achitata cu pana la o luna inainte de plecare;
 • Pentru solicitari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii;
 • Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).
Galerie foto Myanmar