unde sa calatoresti in functie de zodie

Unde sa calatoresti in functie de zodie

iunie 30, 2017 10:57
Publicat de Andrei

 

Unde sa calatoresti in functie de zodie

Alegerea unei destinatii de vacanta poate fi de multe ori la fel de usoara ca si jocul de darts pe o harta a lumii. In cazul in care sunteti in cautarea unui mod mai neconventional de a va alege urmatoarea destinatie de vacanta va propunem mai jos cate o tara in functie de semnul zodiacal.

 

Berbec (20 martie – 19 aprilie) Islanda

Berbecii au spirit aventurier si sunt intotdeauna in cautarea urmatoarei provocari. Fiind primul semn zodiacal, acestia sunt obisnuiti sa stabileasca tendinte, acest lucru fiind valabil si cand vine vorba despre calatorii. Odata ce sunt hotarati asupra unei destinatii nu este decat o chestiune de timp pana vor ajunge acolo. Astfel, Islanda este locatia ideala daca va doriti o vacanta deosebita, oferind tot ceea ce va puteti dori, de la cascade spectaculoase pana la spectacolul grandios al Aurorei polare.

 

Taur (19 aprilie – 20 mai) Canada

Daca luxul ar fi un semn zodiacal, ar fi taurul. Fiind unul dintre singurele semne conduse de Venus, taurii cunosc dragostea, luxul si frumusetea. Indiferent ca va cumparati o vila pe o insula tropicala, inventati urmatoarea platforma de socializare online sau rezervati o vacanta in jurul lumii, stiti sa va bucurati de viata. Va simtiti acasa atunci cand sunteti inconjurati de frumusete si aventura, Canada fiind o destinatie excelenta.

 

Gemeni (20 mai – 20 iunie) Peru

Gemenii sunt curiosi, plini de curaj si au preocupari intelectuale, bucurandu-se in fiecare zi de viata. Spiritul aventurier si personalitatea impulsiva inseamna ca sunteti intotdeauna pregatiti pentru drum. Vacanta ideala trebuie sa fie una versatila si sa contina experiente autentice, de aceea Peru este locatia ideala. Situat intre padurea amazoniana luxurianta si Muntii Anzi, Peru este tot ceea ce ati putea spera si chiar mai mult.

Rac (20 iunie – 21 iulie) Italia

Racul este un semn zodiacal foarte atent cu nevoile emotionale ale altora, dedicat sa faca viata mai usoara celor din jur. Desi va urmati instinctul, adeseori va gasiti facand sacrificii personale pentru a va ajuta prietenii, familia sau uneori strainii. Atunci cand nu va ajutati semenii, calatoriti in jurul globului bucurandu-va de soare si lasandu-va spiritul sa fie liber - Italia este destinatia ideala. Bucurati-va de cultura fascinanta a uneia dintre cele mai vechi civilizatii din lume si de gastronomia renumita, fie ca decideti sa mergeti singur sau alaturi de prieteni.

Leu (22 iulie – 22 august) Kenya

Leii poseda o energie ce nu poate fi ignorata. In regatul animalelor acestia domina teritoriul, in timp ce in societate domina conversatiile, un grup nefiind complet fara un leu. Leii sunt destul de spontani atunci cand vine vorba de planificarea unei vacante, preferand locatiile exclusiviste. In mod evident, Kenya este alegerea ideala. Soarele, nisipul, parcurile nationale cu fauna salbatica bogata va vor face sa va simtiti special.

Fecioara (22 august – 22 septembrie) Indonezia

Pentru fecioare, o escapada nu este altceva decat o ocazie de a evada din problemele vietii cotidiene. Cunoscuti pentru gandirea practica si analitica, acestia prefera sa cantareasca toate optiunile inainte de a lua o decizie. Cand incepeti sa planificati vacanta cautati un loc ce nu numai va va stimula simturile, dar si bun pentru relaxare – Indonezia este destinatia perfecta. Indiferent daca va plimbati pe plajele cu nisip alb din insulele Gili sau vizitati cel mai mare templu budist din lume, Borobudur, Indonezia le are pe toate.

Balanta (22 septembrie – 23 octombrie) Australia

In calitate de diplomat al zodiacului, balantele cauta linistea si echilibrul, aspirand sa descopere frumusetea lumii. Cu toate acestea, gasirea echilibrului nu este o activitate usoara, lasandu-va de multe ori epuizati si nehotarati. Atunci cand va cautati urmatoarea destinatie de calatorie aveti tendinta sa va indreptati catre tarile care ofera diversitate, cum ar fi Australia. Fie ca alegeti sa explorati desertul arid sau sa navigati in Byron Bay, aceasta experienta va va schimba viata.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) China

Scorpionii sunt curajosi, loiali si ambitiosi, nascuti pentru a experimenta, alternand de multe ori de la o extrema la alta. Vacanta ideala pentru scorpioni este una in care pot sa experimenteze agitatia orasului si in acelasi timp sa se bucure de natura. Acestia cauta o locatie cu multe activitati si totodata relaxanta, China fiind o destinatie excelenta. Puteti petrece zile intregi explorand marile metropole, iar serile meditand alaturi de localnici.

Sagetator (21 noiembrie – 21 decembrie) Japonia

Daca a existat vreodata un semn zodiacal nascut pentru a explora Japonia, acesta este cu siguranta sagetatorul. Acestia traiesc pentru a experimenta lucruri noi si interesante, avand un entuziasm contagios si o sete de cunoastere uriasa. Cel mai potrivit loc pentru un sagetator este Japonia – Muntele Fuji, gastronomia renumita in toata lumea si cultura unica sunt doar cateva dintre atractiile acestei tari.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie) Noua Zeelanda

Capricornul este simbolul muncii si unul dintre cele mai ambitioase semne din zodiac. Va plac provocarile si tintiti sus, stiind ca va veti indeplini toate obiectivele. Atunci cand vine vorba despre calatorii, va place sa explorati cararile mai putin batatorite, de aceea ar trebui sa luati in considerare o vacanta in Noua Zeelanda. Va puteti bucura de vremea calda, peisajele impresionante si atmosfera calma a acestei destinatii aflata in topul destinatiilor de vis.

Varsator (19 ianuarie – 18 februarie) Sri Lanka

Aflati sub semnul originalitatii, varsatorii sunt inovatori, avangardisti si independenti, fiind unul dintre cele mai rebele semne zodiacale. Sunt atrasi de destinatiile care le permit sa exploreze, de aceea Sri Lanka este destinatia ideala. Inconjurati-va de cultura bogata si istoria acestei tari remarcabile, pe masura ce va va bucurati de frumusetea ei de neegalat.

Pesti (18 februarie – 20 martie) Croatia

Cele trei cuvinte care descriu cel mai bine aceasta zodie sunt iubitor, intuitiv si empatic. Ca visator al zodiacului, nevoia de evadare inseamna ca sunteti mereu in cautarea urmatoarei mari calatorii, intr-o destinatie exotica. Pestii aleg destinatiile de vacanta cu sufletul, iar orice destinatie unde se pot bucura de soare si apa este perfecta. Croatia este locatia ideala pentru a va relaxa in orasele de coasta fermecatoare, inconjurate de apele turcoaz ale Marii Adriatice.