Alina G – VietnamAlina G – Vietnam

M-am gandit sa va scriu cateva dintre impresiile mele, poate va ajuta sa ii informati si pe alti turisti.

 

In primul rand, as incepe vizita Vietnamului cu Hanoiul.

Fiind un oras mai mic, cu mai putine de oferit decat ceea ce am vazut in sudul tarii, pentru a ramane cu o impresie ok, as incepe cu Hanoi.

Despre hotel/ inca o data multumesc pt ajutor/ la Marvellous toti sunt foarte serviabili, primitori, sunt de nota 10. Atentie insa la camere/ trebuie verificat de fiecare data daca au sau nu fereastra.

Excursia la Ha Long

Calypso Cruise ca si vapor/ excelent/ camera mare/ multa mancare/ f serviabili.

Ghidul de la Oriental Sails f ok/ vorbitor de lb engleza/ cu studii in turism/ educat.

Poate pentru a “ simti” mai mult din frumusetea locului este bine venita varianta 2 nopti/ 3 zile. La varinta cu o singura noapte, ai foarte multe activitati intr un timp scurt( practic stai pe nava doar 24h) si nu prea este timp de relaxare. Dar daca ajungi in Hanoi cu siguranta trebuie sa accesezi aceasta experienta fie ea cu o noapte sau 2.

In Hanoi nu trebuie sa petreci mai mult de o zi / maxim 2. In schimb in Ho si Min e altceva. Un oras mult mai frumos, mai curat, cosmopolit. Am petrecut 3 nopti aici, excluzand Revelionul si nu m am plicitsit. E drept ca am avut si excursii. Daca nu pleci din oras cred ca 2 nopti este suficient. Hotelul f ok/ bine situat/ atentie ca aici am verificat inca de acasa daca camera este cu fereastra. Nu stiu de ce am uitat sa fac asta si la Hanoi:(

Excursia la Chu Chi tunels interesanta, ghidul de nota 10/ agentia locala f ok. Numele agentiei TNK travel/ servicii de nota 10/ f punctuali/ totul f curat.

Excursia din Mekong Delta insa nu prea a f ok. Agentia diferita, ghida vorbea prost engleza, serviciile nu au fost de calitate( masina mai veche, etc) Delta este la 2-2,5 ore de mers cu masina, vezi un rau f murdar si un mic canal parca facut special sa te plimbi cu barca. Poate daca ar fi fost alta ghida sau poate daca as fi optat pt excursia de 2 zile, ar fi fost mai ok.

Cat despre Phu Quoc/ cu aceasta destinatie as fi terminat excursia si m-as fi intors acasa:) Dusit Princess Resort este o alegere f buna. Il recomand maxim! Apusul de soare face toti banii! Eu am optat si varianta de a merge cu telecabina din sudul insulei si am ramas cu amintiri placute.

Imi pare rau ca nu am avut timp si de mijlocul tarii/ Hoi An / dar asa e in viata:)

Cu transferurile a mers f ok. Toti sunt punctuali si atenti. Iti multumesc pentru ajutor si mai ales de implicarea in Hanoi. Voi apela/ recomanda si alta data agentia Trip Tailor.